CURIERUL CONSERVATOR, o publicatie nonprofit si necenzurata
Curierul Conservator pro domo. Nr. revizie pagină: 18. . Curierul Conservator, de 10 ani informații gratuite necenzurate.
Capitole media
. Prima pagina
. Internațional
. Antimondializare
. România
. Emigratia romana
. Manipulare media
. Educație
. Sănătate
. Ecologie
. Crestinismul nostru
. Identitate & Co
. Monarhia noastră
. Umor
. Papagalul Republican
. Imagini din România
. Pentru Demnitate
. Jurnalism necenzurat
. Știați că...
. Arhiva
. Legături Externe
. Redacția

Scutul Creștin Românesc

.
 
Initiative
. 
Sesizări


Căutare:
Curierul Conservator, maratonistul pentru Dreptate și Adevăr

Nou!
Un nou program Curierul Conservator, cu documente interesante și utile, se află acum pe platforma docstoc.com

 

Cifre


Curierul Conservator este prima publicație electronică românească - portal sau e-zine?- apărută pe internet, în aprilie 1996. Mai târziu am fost urmați de alte publicații, de cele ale mediilor centrale, care încet încet s-au convins și ele că trebuie să se schimbe, cel puțin ca formă dacă nu ca stil și conținut jurnalistic; prima apărută online după noi a fost -probabil- ediția electronică a României Libere, iar de atunci peisajul mediatic românesc s-a îmbogățit în mod formidabil cu acest mediu -din toate punctele de vedere revoluționar- ajungând la "divesitatea" cu care suntem azi obișnuiți. Azi, după mai bine de un deceniu de aventuri în lumea junalisticii, încă mai suntem online, în același spirit, cu aceleași țeluri și valori. Însă unde exact ne aflăm astăzi?

Suntem niște "grei" în media mondială. Așa de grei încăt traficul nostru mondial a căzut la începutul anului 2008 de pe locul 2 849 678, undeva pe locul 10 666 301 conform statisticilor de ranking Altavista. Ce înseamnă asta? O dovadă valoroasă că nu suntem parte a massmediei centrale și un pic de mai multă liniște pentru noi, pentru a avea, dincolo de curente și senzație, tot timpul necesar în încercarea de a aborda mai temeinic marile teme românești și internaționale. Pentru o publicație gratuită precum Curierul Conservator, rankingul concurențial de succes rămâne interesant, nimic mai mult, deoarece nu dorim să aurim clicurile adică să le transformăm în monede sunătoare. Dar nu sunt cele mai bune lucruri în viață gratuite?


În rankingul TOP de la Google, în categoria România Mass-media > Ziare > Electronice suntem pe locul 7 din 14 publicații prezentate, niște cifre despre care nici noi nu putem spune exact ce ar însemna, le consemnăm numai ca atare.

Numerele sunt numai...numere, Curierul Conservator va ramâne pe mai departe o publicație de exil * și emigrație corozivă, incomodă, de cu totul alta natură și mesaj decât publicațiile românești comparabile, publicații cuminți unde sicofanții își publică reciproc materiale inutile, libidinoase, indigeste, decalate de orice realitate comună; bineînțeles atunci când activitatea LOR jurnalistică nu le tulbură zilele senine și lipsite de griji, zile când practică ocupația lor de bază: statul la coadă cu sufertașele, pentru o ciozvârtă republicană.

Aici un grafic din 2008 care arată zonele geografice de unde provin cititorii
Etica noastră de jurnalism, în pur stil gonzo, ne impune aici precizarea: din păcate, punctele de pe hartă sunt roșii, dar nu au nicio conotație politică. Sperăm!

------------------------------
* Dacă "diaspora" românească nu prea se știe de există cu adevărat, sau e numai un hype zemos (gravy train!) al birocraților republicani din organele de resort, exilul la rândul lui e încă real și -cu excepția celor asasinați mișelește de către marxiștii republicani - e altfel bine mersi.

 

Publicitate:

Aici despre conservatori autentici!
Sătui de giurumelele politicii dâmbovițene, de traseiști trădători care se erijează în conservatori, patrioți, creștini, etc. etc.? Aici o propunere de lectură serioasă.


About us

Disclaimer:

We do not censor news, opinions and other sorts of information here!. 40+ years of communism showed us that is very important that all ideas and opinions must be free. This principle is stated by the US Constitution and by the UN Charta for Human Rights too. This is a nonprofit publication, right from its very beginning, 12 years ago!
We do not adhere or endorse to the various content published here, including mentioned articles, opinions or linked sites and materials. In addition, this website disclaims any position of the truth and/or fictitious claims contained in these collections of writings, press reports and media synthesis. Curierul Conservator will not be responsible or liable for any inaccurate or incorrect statements contained here.Curierul Conservator apologizes for any hurt feelings or other inconveniences that might arise from these collections.

All logos, banners and trademarks posted on this site, including those names of products and/or companies featured in the Google ad banner, are property of their respective owners, and are not affiliated in any way with Curierul Conservator.

These pages might contain some copyrighted material the use of which has not always been authorized. Such material is provided here for educational and research purposes only, and is distributed here without profit, and is a so called 'fair use' as per Title 17 U.S.C. section 107 of the US Copyright Law.

Please feel free to contact us if you want to help support this independent, conservative and not-for-profit Romanian journalism.

Precizare:

Nu cenzurăm știrile sau alt gen de materiale publicate, nu există teme tabuizate! Peste 40 de ani de comunism ne impun azi apărarea fără știrbiri a principiului democratic în sensul Constituției SUA și al "Declarației ONU pt. drepturile universale ale omului" (al UNHRC).

Toate numele de companii, de mărci, insignele, banerele și logourile publicate aici sau din banerele publicitare de la Google, sunt propietatea firmelor respective, care nu sunt asociate în niciun fel cu publicația Curierul Conservator. Adițional se precizează expres faptul că acest sait nu pretinde a avea sau că dă impresia a avea, sau nu, veridicitate/exactitate în toată colecția de scrieri precum reportaje, articole sau rezumatele de sinteză a presei. Nu suntem responsabili de exactitatea din știri, pamfleturi, etc. Curierul Conservator roagă a scuza toate inconveniențele/ indispozițiile care ar putea rezulta din acestea.

Dacă ocazional se întâmplă, să folosim material cu drepturi de autor protejate, o facem cu menționarea surselor, în scop educativ și de cercetare, în niciun caz pentru profit. Această publicație e strict nonprofit, de peste 13 ani! Nu suntem responsabili de continutul materialeor din siteurile către care facem eventual trimitere prin mentionare, link sau alte tehnici.

Toți cei interesați în sprijinirea jurnalismului nostru românesc, independent, unul de orientare conservativă și non-profit, sunt invitați a ne contacta fie cu materiale sau cu alte genuri de ajutoare, precum informații, imagini ș.a.m.d.

Publicitate:

John Birch Society 50 de ani de activitate onorabilă
Peste 50 de ani de activitate onorabilă, inegalabilă

Întrebări frecvente (FAQ)

- E Curierul Conservator un organ de partid?

- "Nope"! Curierul Conservator, care apare în ediții online din anul 1996, nu este asociat nici unui partid, sau grupare de natură politică, etnică sau religioasă din RR, ori din exil și emigrație (diaspora), dar este, din 2005, căminul inițiativei Scutul Creștin Românesc.
Menționăm expres faptul că nu suntem asociați cu așazisul Partid Conservator (apărut ulterior), care e o stratagemă politică neobolșevică sub control "mafioto-francmasonico-securist".

- Am câteva informații interesante, originale sau utile, dar nu sunt un jurnalist de profesie. Vă interesează asemenea contribuții?

- Vă așteptăm întotdeauna informațiile și opiniile utile comunității românești, cu mențiunea că publicarea lor nu este garantată imediat și automat, iar că toate articolele, precum și legăturile externe propuse în aceste pagini, exprimă opinia autorilor, fiind publicate în spiritul de libertate a gândirii precum și a cartei ONU pentru drepturile omului (întocmită de așanumitul gremiu UNHRC-CDONU). Datele și materialele Dv. pe care ni le trimiteți sunt păstrate la locuri sigure, iar adresele, numele, etc. rămân - la dorința Dumneavoastră expresă- absolut confidențiale. Deci dacă doriți puteți trimite relatări, mărturii, sugestii, idei, articole sau propuneri de colaborare la adresa:

- Am accesat un "Curier Conservator" la o altă adresă și am avut dificultăți cu browserul.

- Anunțăm cititorii că unele "firme" speciale au copiat genul de adresă a saitului Curierul Conservator, unde au pus pagini virusate, cu scopul de a afla in extenso date despre cine ne citește paginile. Se recomandă stringent să aveți un antivirus actual și performant -deci nu de genul Norton & Co.- și să ne accesați paginile numai la adresa http://www.curierulconservator.com, mai ales să evitați alte sufixuri de țări precum .de ș.a.m.d.

- Deci Curierul Conservator, cel original, apare numai aici?

- În cazuri speciale, de urgență, adrese alternative veritabile (mirrors) ale Curierului Conservator pot apare, dar ele vor fi făcute cunoscute numai aici!

Publicitate:


Și dacă -indiferent de jegul imoral din corupta republică România- TU te decizi ACUM, consecvent, pentru un sistem creștin de responsabilitate, moralitate și de promovare a adevărului? Ia-ți gândul de la imposturi precum partidul România Mare, partidul Conservator sau puzderia de imposturi sforăitoare "de dreapta". Acestea sunt numai diversiunile oligarhiei care te controlează și te exploatează la ordin. Aici modelul de bază al unui simplu cod moral cu aplicabilitate politică.

- Am primit un mail virusat din partea unei adrese Curierul...

- Vă anunțăm că noi nu trimitem niciodată mesaje virusate sau necerute, de tip spam, acestea fiind deasemenea creațiile serviciilor speciale, sau probabil simple glume proaste. Adresele Dv. mail sunt deasemenea sigure, acestea nu se divulgă/vând mai departe.

- Chiar nu faceți voi niciun biznis?

- "Nope"! Reclamele sunt de înțeles mai repede ca informații suplimentare cu utilitate imediată. Un clic pe ele reprezintă ceva de genul 0,0000x unități monetare volatile; practic un nimic. Suntem 100% nonprofit, fiți deasemenea liniștiți, cu exilul sau emigrația românească nu s-a îmbogățit nimeni, inversul fiind valabil. Românii au fost mereu scârțani, emigrația i-a făcut și mai și! Curierul Conservator sunt 13 ani de informație gratuită, angajată, necenzurată. Aceste pagini nu vă costă nimic, aici noi nu vă vindem nimic, încercăm să păstrăm spiritul inițial, constructiv și liber al internetului.

Dacă apreciați acest serviciu, vă așteptăm sprijinul Dumneavoastră care poate fi numai logistic, care poate fi exprimat prin contribuția de articole, schimb de banere sau prin trimiterea de informații sau documente pentru întocmirea de știri. Ne rezervăm dreptul de a publica sau nu materialele trimise. Ne puteți trimite informații nu numai din țară ci și despre persoane sau activități din exil și emigrație. Acesta e tot câștigul pe care-l prețuim.

- Am observat că vă amuzați de, sau acuzați tot felul de grupuri sociale printre care și cele minoritare. Sunteți șovini?

- Nu suntem în simbria nimănui și nu suntem nici politic corecți, conform liniilor trasate "de sus". O minoritate, e o minoritate, e o minoritate, e o minoritate. Grupuri se fac și se desfac tot timpul, e un criteriu nerelevant, față de care nu ne definim în niciun fel activitatea. Nu ne poticnim colectiv de oameni pentru că sunt de o anumită nație, rasă sau religie -îi lăsăm din principiu în plata Domnului- ne poticnim mereu de acele grupulețe sau de indivizi cu activitate sau discursuri care sunt nocive, de cele mai multe ori negative chiar și pentru grupurile din care s-ar părea că fac parte. Nu practicăm cultul minorității. Ne permitem luxul unei judecăți independente, pentru că -încă- suntem oameni liberi. Acuzăm mizeria, indiferent de apartențele de orice fel, singurele Legi pe care le cunoaștem sunt cele din Biblie. Din toată Biblia. Nimic în plus, nimic în minus. Nicio iotă. Cu ele în brațe stăm sau cădem! După cum se vede, suntem pacifiști convinși și lupta noastră nu e cea în tărâmul material, dar aceasta rămâne o luptă. Oare nu sunteți cumva antiromân de puneți asemenea întrebări?

Publicitate:

Accuracy in Media: jurnalism de calitate și utilitate, pentru dumneavoastră.
Români nu fiți speriați de un jurnalism civilizat, exact, informativ! Lăsați civilizația și calitatea în Casa Românească! Aici un exemplu de jurnalism serios, util. Curaj! Seriozitatea se merită!

- Sunteți plățiți de monarhiști sau de Coroană?

- Nu vom accepta niciodată istoria impusă cu baioneta și cu tancurile, fie din partea rușilor fie din partea oricui, inclusiv cea din partea unor curente subterane anticreștine! Nu recunoaștem "actul abdicării" forțate! Suntem monarhiști, însă paginile cu materiale informative despre Monarhia noastră nu sunt "oficiale", adică ele reprezintă numai efortul pentru Memorie și Adevăr al publicației Curierul Conservator și celor care ne susțin.

Cu toate că am fost primii "monarhiști români" în internet -cu o prezență non-stop pornind din martie 1996, timpuri când nici Familia Regală nu întrevedea încă un potențial și un viitor pe care noi îl știam deja ca fiind firesc și pe cale de materializare - deci cu mult înaintea sitului oficial al Casei Regale,- noi nu reprezentăm aici Casa Regală. Nu suntem în niciun fel atractivi pentru a fi sprijiniți, aici nu oferim decât simpatie, memorie și adevăr pentru un principiu, deci nimic mai mult dar nici nimic mai puțin. Coroana se ocupă de probleme la un cu totul alt nivel. Nu vă fie "frică"! Nu avem acolo nici "relații", nici cunoscuți, nici interese de orice fel. Acest lucru este absolut firesc, deoarece aici nu suntem un simplu "instrument", de genul celor de care masonii - inclusiv variantele lor bolșevice și neo-bolșevice- se folosesc după plac, independența de opinie fiindu-ne un valoros principiu de bază.

În plus, Curierul Conservator este o publicație cu caracter strict creștin și pro-românesc, în timp ce Casa Regală este reprezentantul unei întregi multitudini de interese, cu o diversitate mult mai largă de accente, opțiuni și valori. Să nu uităm Mihai I este nu numai Regele românilor, este Regele României întregi!

Mai departe trebuie menționat și faptul că această publicație -chiar dacă principial promonarhistă- are ocazional și un caracter politic, are afinități și are anumite loialități față de principii, oameni și tendințe politice, în timp ce Casa Regală este, în mod declarat, deasupra (sperăm și nu contra, dar suntem lucizi, nu nefacem prea mari speranțe și iluzi...) acestor interese politice.

Simplu spus: noi ne facem aici o datorie față de Adevăr și Dreptate numai pentru că putem, și o facem independent și în felul nostru. Probabil că orice bun român ar face la fel, dacă ar avea posibilitățile care ne stau nouă la dispoziție. Aici suntem deci o inițiativă cetățenească, nu un instrument, nu o companie, cu atât mai puțin o instituție.

Publicația nostră e non-profit, și toate resursele, -mai ales timpul pe care putem să-l punem "la bătaie"- sunt foarte limitate.
Așadar oameni buni, mai menționăm și următorul detaliu: toate întrebările și rugămințile referitoare la Monarhia din România, sunt de trimis direct către posibilitățile numeroase de contact ale Casei Regale a României. Mulțumim!
Aici nu avem nicio posibilitate de a vă îndruma sau ajuta cu altceva decât materialele informative publicate. Adresele de contact sunt în paginile"Monarhia românească".

Publicitate:

Resursă pentru restabilirea Valorilor Creștine și demnității umane.
Marxism, revoluție, reformă, tranziție, economie de piață, etc. etc., indiferent de sistemul tocmai la modă, finalmente, toate aceastea au la noi o caracteristică comună: orânduirile promovează și multiplică sistematic giurumeaua, omul nou, imbecilul lipsit de caracter, românul fără identitate și mai ales fără urmă de demnitate. Astfel, cu generațiile de azi, poți face realmente orice experiment social ai dori, indiferent cât de abject sau absurd ar putea fi acesta. Limita lipsei de demnitate și curaj a românilor de azi, nu numai că nu a constituit niciodată un obiect serios și responsabil de studiu, ci în mod foarte trist, aceasta nu a fost niciodată atinsă (nota bene, România este leagănul experimentului Pitești iar acel glorios decembrie 1989 a fost evident nu numai instrumentalizat ci și regizat, cap-coadă!!).
Nu este deci niciun dubiu, în România avem nevoie de o revenire cât mai rapidă către valorile noastre autentic creștine. Dar de unde să începi reconstrucția morală și socială a românului de azi, cel care de generații este
sistematic depravat și mancurtizat? O bună sursă de inspirație ar fi cea de aici, una capabilă de a readuce demnitatea umană în sânul societății românești contemporane. O sursă trează, combativă, dinamică, îndatorată soluționării veritabile, punct cu punct, a problemelor noastre concrete și nu una de paradă sau încropită aiurea de sociopați zurbagii și de lefegii incompetenți și plictisiți, așa precum este cazul în majoritatea surselor "românești", cele care, cu voie "de sus", se tot fac că reprezintă și promovează valorile tradiționale.
Și un mic detaliu încă: cu TINE se pot face multe, incredibil de multe, dar fără voința TA, nu se poate crea nimic durabil și veritabil într-o Românie onestă, adevărată. Permite-ți luxul de a gândi, înnobileză-te cu FAPTA TA! Acum!

 

- Am clicat pe link-ul vostru "pagina xxxx" și nu erau materiale pe acea pagină (variantă: erau materiale vechi)!

- Știm, așa e și ne facem mea culpa! Lipsă de timp și de resurse... Dacă greșim, avem măcar scuza că facem ceva, deci ....scuze în continuare!

- Ce stil jurnalistic e ăsta?!!

- Ahhh, un cunoscător al mecanicii fine lingvistice! Stil! Vorbim de stil în timp ce totul se năruie în jur! Delicios! Cine zice că nu mai avem literați cu dragoste față de stilurile academice?! Stilul nostru e pamfletar, caustic, ireverențios, politic incorect, needitat, necenzurat, e comentariu militant, fără a uita reperul valorilor Creștine și naționale, care întocmesc rigoarea constantă a mesajului. Despre aspecte precum informație și utilitate ne facem deasemenea gânduri. (Tușit înfundat, urmat de o pauză.) Versiunea dâmbovițeană a stilului "Gonzo", sau cea a avantgardistului Celine, bineînțeles fără dimensiunea nihilismului său? Decideți singuri. Probabil că acestui stil, neprizat de "sus", redactorul publicației datorează și faptul că a fost "zburat" din asociația jurnaliștilor AZR. Pffffft! E bine așa. (Zâmbet larg, puțin fâstâcit, aidoma celui văzut pe fața poștașului languros, prins pe la Didina de către soțul căpșunar, reîntors subit, prăfuit -și foarte ciufut- acasă.)

- Nu reprezentați o anumită aripă politică, nu vindeți nimic, nu înlesniți nimic special, la ce bun publicația asta (sporadică)?

- Nu suntem un festin multimediatic! Din capul locului trebuie menționat că nu suntem o publicație mieroasă de amuzament, unde cititorul poate să-și bălăbăne lobii cervicali în prezența unor exerciții de estetism sau de divertisment modern, plin de rafinament, așa că mergeți mai departe, jucați-vă leapșa, învărtiți-vă hormonii în căldare, sforăiți liniștiți, beți un pahar sau trepanați-vă genunchiul, toate astea până aflați -cu mai multă sau mai puțină plăcere- cine sunteți și ce vreți! Noi aici, suntem pagini negre, indigeste, incomode, contrariante. Pentru consumeriștii și cască gură pierduți pe net, suntem frumoși ca muștarul pe ochiul lor inutil de orb-văzător.

În rest așa e! Nu ne poticnim de cadrul unui credo politic sau de cel al unei anumite ideologii, dar, sub diferite forme și formule, suntem prezenți de decenii în lupta antimarxistă. Avem nu numai o oarecare experiență în domeniu ci mai ales o îngrijorare, un awareness, despre soarta de azi și de mâine a românului creștin. E firesc să fie așa. Asta deorece nouă, românilor creștini, în numele unori idealuri umaniste și al unor idei nobile, ni se picură de decenii și sistematic otrava minciunii, a spolierii, a dezbinării! Înainte și după 1944. Înainte și după 1989. În ciuda zbuciumelor, în pofida sacrificiilor și "cotiturilor" sinuoase ale istoriei, CONTINUITATEA este prezentă prin asaltul sistematic împotriva ființei și credinței noastre.

Publicitate:

Vizitați The Right Soup
Vizitați această publicație trează, responsabilă, competentă

Suntem siguri de aceasta pentru că vedem bine cine conduce și azi societatea românească, vedem cine ne "reprezintă", cine e agreat, cine stoarce și culege, cine ia "inițiativa", cine "informează" adică agită și coaguleză, cine e "în cărți". Nimic altceva decât un melanj scabros de agenți și gradați eterocliți, invariabil cu numitorul lor comun de anticreștini și antiromâni. Asta e absolut cert. Uneori, printre acești oameniunealtă am avut, din păcate, neplăcerea de-a aface în mod personal cu ei, așa că îi cunoaștem mai bine decât am dori. (Avem și noi știință de niscava dosare.) Azi îi revedem pe la TV, le citim numele sub articole de jurnal (de care nu-s nicicum personal capabili!) , îi regăsim ca webmasteri de portaluri, ca scribi neajutorați, unii având tupeul de a candida pe la tot felul de "alegeri" și asociații. Acest gen de oameni murdari, de trădători și de lichele, se regăsește amestecat mai ales printre cei mai activi și sonori "patrioți" , printre cei mai "reprezentanți" contemporani, printre cei mai -aparent- arzători și "puri" "creștini". Aici sunt postați acești întinați, acești trădători, acești mânjiți, acești umanoizi duși de stăpânii lor în lanțuri invizibile.

Nu prin opozanții libertății și democrației, nu prin anticreștinii declarați lucrează cel mai devastator viclenia ginții oculte, care, în numele credinței și al binelui universal, își întinde azi umbra rece și secătoare deasupra întregului pământ. Cel mai mare rău pentru Creștinism, Țară și neam (atenție neam, deci chiar dincolo de generațiile poporului contemporan) se face prin exponenții LOR amestecați printre oamenii veritabil de bine. Cine sunt ei? Păi diferit, de la caz la caz, dar un acel ceva scabros îl au cu toții în comun: Sunt cei care își asumă merite ipotetice, sunt cei care pretind a fi moral integri, sunt cei care își apropriază -abuziv și ilicit- oameni, idei și valori pe care de fapt le urăsc și le combat în ascuns. E o realitate de netăgăduit că EI -profitând de somnolența, indolența și indulgențele noastre latino-balcanice, prost înțelese- și-au creat deja propria LOR opoziție, pe care o controlează în totalitate! De ce tocmai acest modus operandi? Deorece în neobosita LOR inginerie socială anticreștină și antiromânească, EI au absolută nevoie DE TINE cititorule, iar pe TINE te pot câștiga de partea LOR numai dacă EI reușesc a acumula mai ales capitalul, respectiv potențialul TĂU de încredere și -de la caz la caz- de solidaritate, sau de letargie absolută.

Curierul Consevator și Scutul Creștin Românesc sunt intstrumente libere și "subversive" , menite a dejuca strategia LOR antiromânească și anticreștină. Nu suntem "oficiali", nu beneficiem de recunoaștere sau de fonduri de proveniență ocultă sau dubioasă, nu trăim din astea, nu suntem în simbria nimănui, de fapt nu suntem nici măcar agreați; se și vede de la o poștă că nu avem nici formatul, nici rețeaua și nici resursele LOR.

Perspectivele inițiativei noastre sunt sub semnul precarității, fie și numai datorită faptului că atunci când un om se opune lucrăturii satanei, e clar de la început cine va pierde lupta. DAR stați așa! Dacă bunul Dumnezeu, dacă Isus Christos, ne binecuvântează cu măcar o fărâmă infinitezimală din Harul Divin, atunci mai avem o șansă serioasă de izbândă! În esență deci, Curierul Consevator și Scutul Creștin Românesc sunt poate niște instrumente ridicole și inutile, neamuzante și "neconcurențiale", dar sunt oneste și, atât pe cât ne țin baierele, sunt în picioare și sunt prezente la Luptă, la Datorie. De mor unii de ciuda sau ba: existăm. Doamne ajută!

NB.
- Înțelegem că ne copiați munca, vă încurajăm și vă mulțumim pentru asta, dar vă rugăm să nu "uitați" să numiți sursa noastră de la care copiați/vă inspirați, uneori într-un mod eclatant de evident, altfel riscați să intrați în marea și rău famata familie românească a plagiatorilor.

- Pagina se va actualiza în funcție de întrebări/remarci/acuze/insinuări/mitocănii, respectiv toată paleta mustoasă de expresie a omului modern.

Publicitate:

Bunul simț și responsabilitatea contribuabilului
Aici acel ceva, care depășește orizontul limitat al românului din România, eternul egoist ignorant, guvernat de egoiști ignoranți: Aici găsiți bunul simț și responsabilitatea contribuabilului, într-o exprimare coerentă, de utilitate publică. Unii o numesc chiar cultură și civilizație...

Anunțuri Curierul Conservator

- Pornind din iunie 2008 Curierul Conservator sponsorizează o bibliotecă virtuală pe platforma Scribd. Doriți o viață modernă, emancipată, demnă și cu adevărat liberă? Vizitati-ne atunci aici materialele informative postate aici.

Documents

- Din iulie 2009 avem un nou sistem, îmbunătățit, de contorizare a vizitatorilor. Numărul vizitatorilor a fost resetat la 0, după cele aproximativ 60000 de vizite primite de Curierul Conservator din 2001 încoace, an când am făcut ultima schimbare majoră. Cu toate că încercăm să optimizăm sistemul și transparența din acest punct de vedere, cifrele rămân -pentru editor și cititori- numai de natură orientativă, fără niciun fel de pretenții statistice, științifice.

Mai rămâne de precizat că nu "umflăm" nicicum aceste cifre, așa precum o fac unele publicații republicane, îndeobște cele destinate expatriaților.

- Curierul Conservator caută acum colaborări cu alte publicații serioase creștine și românești din țară sau de aici, din diaspora românească, pentru promovarea păcii, a adevărului și a dreptății. Mâine ar putea fi prea târziu! Române, vino la noi să aducem împreună dialogul și pacea în lume!! Nu te gândi numai la pâinea ta de mâine! Vorbele nu sunt goale, ele au sens și devin fapte, iar împreună putem schimba lumea! Române, nu te sfii să redevii OM!

- 07. 2009: Cabala satanistă bruiază programul nostru oferit - liber și gratuit- pe platforma Scribd. Înainte de acest atac, cele 248 de documente postate de Curierul Conservator până acum, au putut fi vizitate de aprox. 99880 de cititori și descărcate de 9720 de ori, iar pentru că tot ați ajuns până la aceste rânduri, sperăm că ați putut profita și Dv. de aceste documente, în fereastra de timp în care am putut lucra în pace. Între timp am demarat, experimental, un program similar pe platforma docstoc.com

- Programul Curierul Conservator de pe platforma scribd.com a fost restabilit.

- 08.2009: De la cei care ne cenzurază cărțile, cei care ne intoxică la progamele TV cu minciuni, grozăvii și imbecilități debordante, nu te poți nicicum aștepta la altceva, atunci când este vorba de libertatea de informație și expresie în rețeaua internet. Astfel luna august 2009 AD ne aduce o nouă lovitură. Platforma Scribd ne cenzurează (iară!), de această dată ștergându-ne grupul Orabora Snake Killer, grup care de ani oferea gratuit cititorilor interesați o frumoasă colecție, compusă din sute de cărți, articole și alte resurse eliberatoare.

O pierdere nu numai pentru cei peste 50 de membri activi din toată lumea, o pierdere considerabilă de libertate și democrație pentru toți. Asemenea pași duc indiscutabil către o nouă formă de dictatură. Mulțumim pe această cale susținătorilor și colegilor noștri de drum din Hawaii-SUA și le dedicăm un nou grup pe Scribd: The Christian Shield.

Cât despre voi românii care trăiți în România, cei etern obsedați numai de compoziția și accesibiliatea salamului din farfuriile voastre foarte proprii, pentru a vă explica -pe un limbaj rudimentar, vouă neuronal accesibil- natura ecestei realități în care plutiți la vale, ca un câine înecat, neștiutori și agale, ne vedem puși în situația penibilă -nouă- de a vă ține oglinda la înălțimea ochilor, atunci când vă spunem că "lucrurile" nu arată deloc bine și că dealtfel, iară o meritați de proști, adormiți și egoiști ce sunteți... În rest, pentru cei treziți și inimoși: Doamne ajută și vă așteptăm alături de noi.
Lupta continuă!


A rezista sau nu intoxicării media? Asta e întrebarea...

Găsiți textele noastre prea plictisitoare, prea negre și mult prea grele? Vă recomandăm atunci să vizitați mai ales saiturile pentru emigrați, populate cu nimicuri, bancuri, rețete culinare, imagini porno, tone de articole indigeste scrise de paiațe roase de molii, saituri pline mai ales de reportaje despre ultimile secreții ale celebritățillor (in)culturii tomberonice republicane!

Somn ușor dragi români, cu programul de varietăți politice în brațe, până la trezirea tradițională "cea de pe urmă"...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu uitați! Valoarea noastră comună, nenegociabilă:

Expresia liberă responsabilă, curajoasă și onestă!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu uitați! Valoarea noastră comună, nenegociabilă:

Familia creștină!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu uitați! Valoarea noastră comună, nenegociabilă:

Dreptul la bunăstare din propria muncă!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu uitați! Valoarea noastră comună, nenegociabilă:

Dreptul la legile creștine și practicarea neîngrădită a creștinismului, pentru toți membrii religiei creștine!ilustrații de Norman Rockwell

 


Publicitate:
America Survival

 

 

 

 

Publicitate

Motto și Leitmotiv:

Nu dor nici luptele pierdute,
nici rănile din piept nu dor,
cum dor acele brațe slute
care să lupte nu mai vor.

- Radu Gyr, Îndemn la luptă

A mesure qu'on reste dans un endroit, les choses et les gens se débraillent, pourrissent et se mettent a puer expres pour vous.
- Louis-Ferdinand Destouches, alias Céline 1932 în Voiaj spre capătul nopții.

/.../un peuple qui est un tourment pour lui-meme est un peuple malade.
- Emil Cioran în Tentația de a exista.

-Dle (Petre) Țuțea, vă este rușine că sunteți român?
-Nu domnule, îmi e rusine de faptul că alții sunt români!
Interviu cu un jurnalist parizian.

"Țâst, bețivilor... bine v-o făcut suflețelu... De ce nu vă păziți vițeii și Măriucile?...
Așa să pățiți... Hai, lipsiți de-aici!"

- Coana Chirița către țăranii turmentați (Vasile Alecsandri)

You can fool some of the people all of the time and you can fool all of the people some of the time, but you can't fool all of the people all of the time!
- Abraham Lincoln.