CURIERUL CONSERVATOR, o publicatie nonprofit si necenzurata
Jurnalism necenzurat: știrile lunii noiembrie.
Capitole media
. Prima pagina
. Internațional
. Antimondializare
. România
. Emigratia romana
. Manipulare media
. Educație
. Sănătate
. Ecologie
. Crestinismul nostru
. Identitate & Co
. Monarhia noastră
. Umor
. Papagalul Republican
. Imagini din România
. Pentru Demnitate
. Jurnalism necenzurat
. Știați că...
. Arhiva
. Legături Externe
. Redacția

Scutul Creștin Românesc

.
 
Initiative
. 
Sesizări


Căutare:

Titlurile lunii
Înapoi la întregul 2008  
O întrebare pe lună:

În chestiunea imaginii publice, fiecare mare națiune se definește prin performanțele ei în gândirea conceptuală, oglindite în creația practică originală, la fel, se evidențiază prin produsele și rânduielile ei, original și minuțios realizate; și cum stăm noi cu România "noastră" de azi; care ne este identitatea, imaginea?

11.2008 Pentru mulți negri, alegerea lui Hussein Obama în funcția de Președinte suanez nu înseamnă numai mândrie de rasă ci pare să fie semnalul că negrii își pot permite orice acum. Se înmuțesc cazurile în care elevii albi sunt tracasați și persecutați de negrimea din școli, elevi și profesori laolată. Până și copiii albi cei mai mici, care nu au cunoștințe sau preocupări politice, încep să vină acasă și să se plângă părinților de comportamentul agresiv al negrilor din școlile publice.

Iată aici cutremurătorul caz al elevei albe Gloria Alfonzo, care fu pur și simplu exmatriculată, pe motiv că aceasta, fiind republicană, nu acceptă programul politic și persoana lui NObama, fiind în consecință o rasistă ce trebuie eliminată. Așa de departe s-a ajuns sub teroarea politic corectă a minoritalilor liberaliști! Mai multe aici.

11.2008 Cultul minorității, impus în toate țările unde masoneria deține o influență hotărâtoare, merge azi mână în mână cu terorismul intelectual și cu implementarea obiectivelor unei agende oculte, care scapă cunoștinței sau voinței populare. Pentru cititorii noștri nu e niciun secret faptul că infima micro-minoriate a homosexualilor este potențată exponențial de masonerie, pentru a fi folosită împotriva societății și familiei creștine.

Alegerea homosexualului NObama în funcția de nou președinte SUA, dă noi speranțe intereselor homosexualilor. Mai ales un nou avânt! O campanie obraznică și concertată de demonstrații pidosnice pentru privilegiul "căsătoriei" și pentru adopția de copii, se năpustește tocmai asupra unor zeci de orașe americane. Mai multe aici.

11.2008 Criza economică generată de marele capital internaționalist - nicicum de către "americani", așa cum pretind mediile centrale, cretinizate și controlate ale Bucureștiului - are acum acte în ordine, cel puțin în ceea ce privește performanța economică a zonei economice euro. Această zonă este formată actualmente din 15 țări, care au depus garda și bunul simț economic, lăsându-se integrate, adică atrase în capcana unei monede trans-naționale, care scapă controlului și performanțelor naționale dar e la îndemâna și totala discreție a marelui capital.

Conform statisticilor Eurostat, chioșc UE care în trecut a produs cu nesimțire date înfrumusețate, economia euro a prins un vânt rece și s-a micșorat oficial cu 0,2%. Cei care trăiesc în zona euro știu certamente că cifra e vârtos înfrumusețată, mai ales în privința indicelor inflației, majoritatea prețurilor crescând real cu cca 100-110% în ultimile luni. Economia a fost serios avariată și de specula bancherilor și mafiei energiei, care adus la dublarea multor prețuri în momentul în care barilul de țiței ajunsese undeva pe la 140,- US dolari. Sigur un fenomen "interesant" de spoliere, ușor de observat și în România:

Azi barilul de petrol e la aprox 45.- US dolari, iar acum spuneți-ne cât plătiți la pompă? Exact, cam aceleași prețuri ca în luna ianuarie 2008! Țineți-vă economic bine, că buzunăreala plutocrației nesățioase tocmai începe, iar statul "nostru", cu toate instituțiile sale, e de partea bancherilor și mafiilor! Mai multe aici.

11.2008 Crimele avortului, gogorița virusului HIV, eutanasierea bătrânilor care-și cer pensiile lor, distrugerea familiei prin alungarea femeii din cămin și aruncarea ei pe piața câinoasă a muncii, toate astea sunt folosite de puterea sataniștilor oligarhi pentru a distruge societatea noastră creștină și civilizația omului alb. Măcinată cu intenție din interior, cultura și civilizația creștină bate vertiginos în retragere, mai ales în ceea ce privește numărul populației, natalitatea. Odată realizat obiectivul diminuării natalității, masonii oligarhi au trecut la faza a doua a diabolicului lor plan. Restructurarea caracterului și calității populației. Decenii în șir, țările cu administrație satanistă masonă au adus intenționat cohorte de musulmani în vatra culturii europene, dându-le de muncă și stabilindu-i machiavelic printre creștinii albi, muncitori, cinstiți dar prea primitori.

( Franța e azi năpădită cu miloane de necreștini, în speță cu arabi borâți, tupeiști, violenți, imbecili fără niciun căpătâi, iar decenii în șir francezii din administrația republicană masonă, au avut atenția deosebită de a epura, persecuta și urmări pe bieții de români care încercau să se refugieze temporar, ori pe aceia care doreau -și doresc- să prindă un locșor de muncă ceva mai bine pătit, dar care au "cusurul" de a fi albi, muncitori, civilizați și creștini, deci elemente alogene nepotrivite pentru megarevoluția anticreștină franceză. Tot în aceeași logică, leprele nemțești au importat practic peste 2 milioane de turci, majoriatea lor niște imbecili cu 3 clase, care la ei acasă n-ar găsi nici măcar un loc de muncă de salahor. Și aici selecția era clar împotriva creștinului alb, românii fiind spre exemplu până în zilele noastre tracasați și expulzați prin diferite metode administrative din RFG. Singura excepție sunt țiganii, pe care bineînțeles că nemții, conduși azi de niște masoni degenerați, îi primesc principial cu brațele deschise. La fel ca în Franța, Regatul Unit, Italia, Spania etc. etc.)

Acum, când națiunile sunt spoliate oră de oră de resurse, drepturi și puteri prin plaga neoliberalismului și mai ales prin pânzișul de legi nedemocratice țesute de impostura sovietelor europene, vine rândul Uniunii Europene de a prelua stindardul luprei împotriva familiei creștine și albe. Acum începe faza a treia a diabolicului LOR complot. Astfel, un plan -încă secret- prevede ca în următorii ani UE să aducă peste 50 de milioane de negri din Africa, pentru a popula țările din Europa (inclusiv România), sau mai bine zis ceea ce va mai rămâne din ele: "euroregiunile". Planul prevede deja că cești negri vor primi locuri de muncă și vor avea toate beneficiile, precum educație, sănătate, pensii și... femei -încă- albe. Uitați-vă și la proiectul sinergetic ClubMed, cel care va potența forța distrugerii culturii, religiei, țării și ființei noastre. UE ne-a trebuit, UE mâncăm acum! În orice caz ceea ce ne vor mai lăsa negrii... Mai multe despre acest plan secret de metisaj, aflați aici.

11.2008 Poti șterge toate urmele și dovezile furtului secolului, operația financiară de spoliere a " omului mic" executată de marele capital? Poți șterge toate conturile, toate dovezile și toate contabilitățile frauduloase? E oare posibilă o operație de asemenea amploare? DA! Se numește război și a fost invariabil folosită în situații similare de-a lungul istoriei noastre moderne.

În tocmai această logică, a războiului util tabula rasa, rușii amplasează avansat rachete de rază medie de tip SS-26 "Piatră" -Iskander în Koenigsberg, teritoriul german ocupat zis azi și "Kaliningrad". La rândul lui, regimentul de rachete nucleare intercontinentale din Kozelsk, este menținut în stare de alertă de luptă. Probabil că nici nu e vina rușilor, ci ca de obicei, cea a eltelor conducătoare sataniste, care au infiltrat toate guvernele și administrațiile statale ale marilor puteri, inclusiv pe cele ale Rusiei, elite politice care practic stau direct la ordinul marelui capital, al bancherilor profitori din umbră.Mai multe aici.

Komisarul sovietelor europene postat la Moscova, Marc Franco apreciază că în ciuda zăngănitului de săbii între Washington și Moscova, programul de integrare a Rusiei în UE va face un nou pas decisiv pe 14 noeimbrie, când se va semna la Nița un nou acord de bază între UE și Federația Rusă. Mai multe aici.

11.2008 De fiecare dată când atenția mediilor centrale este calată pe mari evenimente internaționale, strategii sioniști dau invariabil lumină verde pentru câte încă o mare mârșăvie în actele lor criminale. De data asta, Isratina profită de atenția medioților asupra lui Barack Hussein NObama, pentru a demola casele populației neevreiești din Ierusalim, cămine care sunt de generații proprietatea legală a familiilor care le locuiesc. La măgăria asta au dat și un nume: "Orașul lui David"! La noi procedura identică, cea de demolare a caselor și bisericilor -motivată religios și ideologic- se chema "Centru Civic". Atunci ca și acum, ca peste tot, criminalii au cel puțin un lucru în comun: sunt lăsați liberi, profitând de dezinteresul și dublul standard moral al "comunității" internaționale ... Mai multe aici.

Tragedia demolării caselor (aici inclusiv a mașinilor) din programul de "curățire" etnică. Este injustiția distrugerii intenționate și planificate a proprietăților legitime ale populației băștinașe din Palestina, de către autoritățile ocupatoare israeliene. Românii, recent atinși de asemenea ură oarbă din partea unei puteri sataniste abuzive, nu se sinchisesc -așa precum alte neamuri mai civilizate și mai creștine- asta cu toate că datorită istoriei lor recente, ar trebui să fie mai interesați și mai responsabili în asemenea chestiuni de "curățire" etnică; de nu, vor fi desigur obligați să retrăiască nedreptățile pe propria lor piele....

11.2008 Hârdăul socialist refulează în Mediterană, unde insula Cipru alege un președinte comunist. La atâta prostie nu rămâne decât să le dorim...mult noroc! Cazul Demetris Christofias. Mai multe aici.

11.2008 Să nu ziceți hop zmecherilor! Cu un entuziasm delirant golit de motive palpabile și o lipsă de echilibru jurnalistic la limita obscenului, Barack Hussein Obama este lăudat ca o mare victorie a neo-marxismului în SUA. Mediile oficiale franceze au juisat ore întregi cu apologii și ditirambe pe care le credeam dispărute odată cu împușcarea ceaușeștilor, căderea comunismului, capitularea Romei și Berlinului dar virusul obamaniei a pus stăpânire pe mințile încinse ale socialiștilor...

Republicanii laicizanți au devenit episodic chiar transcedentali, evident în versiunea budistă, singura prizată de sus pentru consumul gloatei: "Obama cel care reîncarneză visul american" trăncăne TV5 într-o emisiune dedicată de propagandă și intox (09.11)... Adică un neo-marxist în pijamaua visului american! Jurnaliștii ăștia ori sunt cretini, ori li s-au încurcat mațele în cap de atâta ideologie republicană, de la grădiniță pân la crematoriul municipal...

Problema cu Obama? Se uită prea generos multe cazuri de corupție din anturajul său, contactul său direct cu criminali teroroști -de teapa lui Ayers!- cu ideologul bolșevic Marshall F Davis și last but not least faptul că Obama nu este cetățean american. Să fie clar, faptul că Obama e homosexual și negru e treaba lui, nu ne pasă în niciun fel dacă nu-și face program politic din chestiunile astea. Aici o listă a colaboratorilor și mentorilor lui Obama.

Pe regretatul și capabilul Nixon mediile și justiția l-au stigmatizat crunt, pentru mult mai puține și mai benigne abateri, deci e clar cine vrea să cucerească singura redută democratică rămasă în lume: America! Ce?! Doar nu credeți că eurosovietele democratiste UE ar fi o democrație veritabilă? Dacă neomarxistul va deveni sau nu noul Președinte rămâne de văzut. Sperăm să fie cât mai repede șters de pe listă (vizitați aici și biblioteca noastră de pe Scribd) Mai multe aici.

11.2008 Se constată rare anomalii în activitatea solară, inclusiv pete de o formă ciudată, rectangulară. Mai multe date aici.
Crucea de pe soare

11.2008 Tolomacii din Teheran sunt mulți și vorba aceea... Au mușchi, sunt motivați, ar vrea să fie băieți răi, dar au dificultăți cu construirea unei centrale nucleare tip BauBau și astfel se văd obligați să apeleze la rusnaci pentru ajutor tehnic, logistică, ce mai, pentru creier. Rușii la rândul lor au doxă gârlă, au tehnica relativ adecvată, intră voioși în orice cacao atunci când îi bagă cineva în seamă, dar nu prea au... bani pentru toate finanțările astea costisitoare. Păi nici iranienii nu-s așa de lichizi și nebuni să-și bage mâna în tașcă pân' la cot pentru costisitorul proiect, care -devreme sau mai târziu- va fi făcut surcele. Bani de aruncat pe fereatră, ăștia lipsesc...Și acum? Păi lucrurile merg mai departe cu centrala nucleară, pentru că... americanii o finanțează practic!

Nu gargarisim noi, ci o dixit CNN-ul dădăcit de CIA. Cum?! Păi nu era chestia căă... Nu! Nicio chestie! Vrăjeală! Spectacol! Suanezii își crează realmente proprii lor inamici credibili, pentru a-i controla și nimici la momentul dorit. Strategia e clasică, au mai făcut-o deja cu Irakul, cu Vietnamul... Apoi cui rămân resursele de gaz, de petrol de toate alea? Celor care le vor din anii 50! Care scârnăvie mică și anemică se va întări politic și militar în zonă? Păi cea care s-a furișat în zonă cam tot prin anii 50! Vorbești de timpuri noi... Mai multe aici.

11.2008 Lipa, lipa, caftanele fâlfâie, papucii plescăiesc, înregimetarea țărilor mediteraneene în mega-super-ultra-duper-hiper-structura de control inițiată de Sarko, vrea să ia forme concrete la întrunirea din Barcelona. Problemele statutare încep deja și da, e iară Palestelul cel care crează blocaje, vrând să domine încă din prima oră proiectul ClubMed. Na, distracție plăcută cu programul trasat de avortonul din Paris, mână în mână cu aventurierii teocrației din Tel Aviv, pentru cei câțiva amatori din gașca musulmană! Mai știi?! În 50 de ani au poate și un sediu comun, unde - atunci când nu se sugrumă halal și cușer între ei- își pot scuipa reciproc în ibrice în pauza de dimineață! Ca Berlinul lui Merkel, urăm proiectului tradiționalul și căldurosul Salamalegicum-bă! Mai multe aici.

11.2008 Vă temeți că vor crește prețurile la toate, că vi se scumpesc creditele, că vi se fură pensiile? E normal să fie așa, până și mediile centralizate admit azi deschis această stare de lucruri. Piețele financiare nu au fost numai manipulate, ele au fost fraudate de către exponenții marelui capital, cu "riscul" intenționat de distrugere profitabilă a economiei mondiale reale, cea de zi cu zi. Toată lumea-i cunoaște pe pungașii ăștia, până și blegul de Haider a spus-o public la TV-ul austriac, cu exact 16 zile înainte de a fi "accidentat" (probabil prin metoda zisă "Frâna Boston", sau -mai știi- mașinile VW poate chiar se transformă în lokoum, la viteze mai mari de 60 km/h și contact cu gardurile vii...).

Să fim mai exacți. Suspecții uzuali ai crizei sunt prezenți, și printre ei e și Banca Lehman, cea care mai nou a furat miliarde de dolari, mai ales de acolo de unde se pot fura, adică de la americanii munciți și miliarde de euro de la germanii muncitori. Să fim și mai exacți, e vorba de 400 (!) de miliarde de dolari -din totalul celor 639 lipsă la apel- o căciulă de bani! Știți unde se "pierde" urma lor? Aceștia au dispărut ca măgarul în ceață, după ce au fost transferați în... Israel, veritabilul paradis al infractorilor, și nu trebuie să fii mare mediu psihic, ca să știi exact ce vor să facă sioniștii cu ei.

Își vor cere acum americanii și germanii banii lor înapoi? Păi nuuu, că atunci ar fi anti, și asta nu mere! Furat rămâne furat, valabil mai ales dacă ești matroana bordelului și redactezi regulamentul intern! Aaaaah..caritașii și sovinveștii, care au îngrășat giurumele republicane postedecembriste, trebuie că au leșinat de invidie și plăcerea viselor ude, la auzul unor asemenea cifre de "afaceri" murdare... Mai multe detalii aici.

Dar hei! Asta nu-i totul! Acum vin tot ei, pungașii, și ne "oferă" prin piticul infernal de serviciu Sarkozy, un plan economic "salvator", citește bolșevic deoarece China e partener al planului încă secret . Planul prevede cu siguranță să ne "salveze" prin ... colectarea sporită a impozitelor, așa cum se întâmplă acum în SUA, RFG, Franța, Regatul Unit, unde toate guvernele acestor state sar să ne salveze nu pe noi, naufragiații economici, ci pe pirații lacomi care au pus-o de un beach pary la miniștrandul lor oriental. Ingineria se numește bail out. Sau suntem noi prea proști și nu înțelegem bine că banii s-au evaporat așa în aer și că acum trebuie MUSAI să le mai dăm, tot noi, o rundă veselă, asta ca nu cumva să nu fie bai mare...Planul Sarkozy e deci cel folcloric înrădăcinat la noi, cel cu toate variantele, inclusiv versiunea a 3-a a banilor luați!

Și iată copii, cum marele capital și marxismul internaționalist, sug iarăși împreună la sânul Luciferiei... Noapte bună generații serene de români adormiți de decenii!

11.2008 Să râdem cu tâmpiți (alții decât cei mioritici). Suanezii antrenează cică sofisticat și pe bani grei poliția irakiană, chipurile "astfel ca aceștia să poată combate singuri terorismul". Buuun! Așa să fie gringo! Aici avem o probă despre cunoștințele noi ale superagenților din Bagdadul AD 2008.

Cineva plin de istețime, a identificat agenții care plantează bombe ca fiind în genere aliniați ca cremvurștii, pitiți perfect conspirativ și paralel între rampe colaboraționiste din becea mârșavă, astfel ca amarnicii james-bonzi dintre Tibru și Eufrat să nu-i dibuiască. Noroc că americanii i-au utilat cu aprigele motoare în 2 timpi, cu care-i vor sufoca instantaneu!!! Uraaa! Gata cu terorismu' mondial! Sigur că jumările din Mossad fac pe ele de râs, când văd în ce hal i-au adus, și pe... și peee... dar mai ales pe toți pe banii lor.

11.2008 Australia introduce oficial cenzura sistematică a intenetului, poziționându-se astfel între țări la fel de democratice precum China roșie, Iranul, Arabia Saudită... Gata cu democrația, se închide prăvălia. Dar mâncatul cu polonicul despre valorile umanismului și democrației continuă, că și așa nu-i credea nimeni... Mai multe aici.

11.2008 Civilizația occidentală asaltată și infestată de spiritul nesățios, răzbunător, violent și sectar al oligarhiei și plutocrației sataniste, atinge noi recorduri de ticăloșenie. Pe 29.10.2008 ministrul suanez al apărării Robert Gates, declară la o întrunire a Fundației pentru Pace (!) (Carnegie Endowment for International Peace-CEIP), faptul că SUA va folosi în viitor bomba nucleară într-un atac neprovocat, deci într-un curat act de agresiune militară. Ia ghiciți care ministat va fi profitorul real al unui asemenea act ticălos? Băi animalelor bipede, voi chiar nu cunoașeți nicio limită în actele voastre barbare?
Predica de pe Munte
Alo, alo Bucureștiu', ăl axat pe toate magistralele tâmpeniei și lașității mapamondului! Când nu te dai de-a ditamaiu' statul "creștin" de operetă, n-ai nicio poziție clară în privința genocidului nuclear?! Liftelor și ciocoilor republicani, să dea Dumnezeu să n-aveți în veci parte de liniște de vă faceți cofăptași la asemenea grozăvii!! Mai multe aici.

11.2008 Există foarte multe indicii care arată faptul că Barak Hussein Obama nu s-a născut în SUA ci în Kenia, și că nici măcar n-a fost naturalizat american. Certificatul său de naștere e dovedit manipulat, iar motivele ar fi aici clare. Speculații?
O certitudine de netăgăduit e însă faptul că rubedeniile sale trăiesc ilegal în SUA, fără greencard. O tanti obama-keniana e chircită sub lupa autorităților federale americane. Mai multe aici.

Una dintre rudele lui Obama fără acte legale de rezidență. Asta da Black Power!

11.2008 Cine nu o știa, are acum ocazia să o simtă în mod dureros: nimic nu este întâmplător în politică și în economie. Cum poate fi descifrată actuala criză economică mondială? În orice caz nu prin informațiile provenite de la mediile centralizate. Autorul independent de aici, economistul David Chu, ne explică situația detailat și limpede. Nu este o criză economică reală ci una financiară, artificială, unde marele capital -prin speculă și șantaj monetar- încheie tocmai o operație financiară de spoliere a banilor publici -ăștia suntem noi oameni buni- și de acaparare a unei întregi arii din domeniul bancar. Autorii? Aceleași japițe ca în anii 30: JP-Morgan Chase, Goldman Sachs, Morgan Stanley...Mai multe aici.

Cazul Bezmenov. Cunoașteți metodele rusești de propagandă și intoxicare utilizate în perioada bolșevică? "Băieții" sunt printre noi. O revelație sau un aide memoire, de la caz la caz...

 


+++++++++++++++++++++

Jurnalism necenzurat, un stil nou, dincolo de formulele stereotipe din media tradițională. Nu suntem responsabili pt. conținutul articolelor către care facem trimitere prin link, menționare sau alte tehnici. Informațiile sunt puse la dispoziție conform Chartei ONU pentru Drepturile Omului, în scop educațional și/sau de divertisment. Nu înțelegeți textele în engleză, franceză, spaniolă, germană etc? Încercați un translator online (Google) sau...învățați limbi străine.


 

 

 

 

Publicitate

Uniune DA,
UE: Uniune DA, fuziune NU!
Fuziune NU!

Citate memorabile:

++++++++++++++++++

"Ce mare lucru este să fii Om!"

- Iuliu Maniu în lagărul de exterminare marxist, unde a fost asasinat. Vorbele lui Maniu ne sunt păstratre în amintire de Petre Țuțea în interviul din nr 13 al revistei ACUM, aprilie 1990 (revista e o operație a Securității, dar e de o oarecare utilitate publică, deoarece conține multe materiale valoroase).

++++++++++++++++++

"The world has achieved brilliance without conscience. Ours is a world of nuclear giants and ethical infants...

We have grasped the mystery of the atom and rejected the Sermon on the Mount."

- Generalul american Omar Bradley, 11.11.1948

++++++++++++++++++

"Cele 12 stele sunt un indiciu pentru cele 12 triburi ale lui Israel, deci ele reprezintă poporul ales al lui Dumnezeu"

Ocultismul politic sau explicație clară despre ce reprezintă infamul și omniprezentul steag UE, pe care, de la înființare până azi, figurează exact 12 stele cu 5 colțuri.
- Ziarul DIE WELT nr. din 26.09.1998, pagina 12.

++++++++++++++++++

"Nearly all the attention, subsidies, training opportunities and therapies of the welfare state focus on helping women function without marriage.

The welfare state attacks the problem of the absence of husbands by rendering husbands entirely superfluous./.../ Women prefer it that way."

"The greatest share of the establishment's guilt belongs not to the welfare system but to the legal system, whose divorce courts routinely replace father headed families with mother headed ones and then compel the exiled fathers to retroactively subsidize the destruction of their families and the placing of their children in matriarchal households.

Most of these female headed households are created by females--for the purpose of getting rid of patriarchal regulation. The welfare and legal systems are accomplices after the fact."

- Dr. Daniel Amneus în cartea sa The War Against the Patriarchy despre lupta feminismului împotriva familiei și complicitatea statului "modern".

++++++++++++++++++

"Am luptat întotdeauna pentru o politică de simplu bun simț - împotriva planurilor grandioase, atât de grandioase și atât de vaste încât ne risipeam toată energia ca sa le admirăm și nu ne mai ramâneau forțe ca să le realizăm"

- António de Oliveira Salazar, Lisabona 09.06.1928 (în contrast vedeți grandomania stupidă a marxiștilor de ieri și azi)

++++++++++++++++++