CURIERUL CONSERVATOR, o publicatie nonprofit si necenzurata
Jurnalism necenzurat: știrile lunii februarie.
Capitole media
. Prima pagina
. Internațional
. Antimondializare
. România
. Emigratia romana
. Manipulare media
. Educație
. Sănătate
. Ecologie
. Crestinismul nostru
. Identitate & Co
. Monarhia noastră
. Umor
. Papagalul Republican
. Imagini din România
. Pentru Demnitate
. Jurnalism necenzurat
. Știați că...
. Arhiva
. Legături Externe
. Redacția

Scutul Creștin Românesc

.
 
Initiative
. 
Sesizări


Căutare:
Titlurile lunii
Înapoi la întregul 2008  

O întrebare pe lună:

Sunt nepăsarea, lichelismul și lașitatea din România de azi o urmare a ocupației turcești sau a dominației bolșevice?02.2008 Un gargaragiu marxist pe duca. Hugo Chavez, presedintele venezuelean care plictiseste lumea cu obsesiile si bizareriile sale, pare ca tocmai si-a pus singur capac. Printr-un decret, el va opri livrarile de titei catre concernul Exxon-Mobil. Asta, pe scara NO.NO!, echivaleaza cu gestul lui Sadam, care trecu la moneda euro in locul dolarilor suanezi, pentru exporturile de petrol. Restul istoriei se cam stie. Probabil ca dupa aceasta decizie, Chavez nu va mai avea mult timp sa se lupte cu morile de vant (nu intamplator el face cadou 100 000 de exemplare de Don Quixote de Cervantes, erou care se pare ca l-a influentat in cariera sa politica. Sau era Sancho Panza?). Numaratoarea inversa a inceput! ...........................(200802011)

02.2008 Iata ca RFG-ul - specialistul care s-a "ocupat" temeinic de Iugoslavia- in cel mai pur stil revansard, impreuna cu alti complotisti plutocrati, au mai consumat inca o etapa din programul lor de demontare si "reorganizare" a Europei. Cazul separatistilor kosovari, care pe 17.02 a.c. declara independenta teritoriala si "nationala", intr-un absolut vid juridic de drept international, poate crea un precedent periculos in cazul altor miscari separatiste din Europa, si nu numai. Se invocă din oficiu petrolul, dar miza este mult mai mare decât securizarea conductei petroliere balcanice AMBO, care intră în Europa prin portul bulgar Burgas fiind destinată alimentării pieței occidentale. E o miză geopolitică de calibru. Tactica lor e cunoscuta, in mod oficial se predica valorile legalitatii, dar in realitate acestia seamana furtuna si haosul, pentru a-si maxima profiturile prin intretinerea unei atmosfere de conflict si prin faza ulterioara de reorganizare. Unii sunt de parare ca in curand vom avea si ceva de genul "Republica Populara Vermont" !!! **** UEa, atat de insensibila la vointa populara cand propria-i existenta e periclitata (ex. cazul "Constitutia"!), acest moloh condus de profitori si propagandisti eurocrati care s-au baricadat in institutiile ei anonime, are o slabiciune pentru vointa populara, dar numai atata timp cat este vorba de...minoritati. De ce? Pentru ca acesti vectori sunt parghia ideala pentru a controla, salta si manevra natiuni intregi, evident sub eticheta democratiei, adica a vointei populare majoritare... O placere pentru noi contribuabilii sa tot platim si pentru acesti degenertati care daca vor continua tot asa vor transforma Europa intr-o carpeta tiganeasca cusuta din tari cat batista! Sau -cu mult mai probabil- fara tari de loc... ...........................(200802010)

02.2008 Episod din iubita serie Să nu ziceți că n-ați știut! Ce se va întâmpla în Occident atunci cănd legile și voința populară vor fi total eradicate de către o mână de plutocrați ? Despre noua revoluție americană ce se conturează la orizont, contra oligarhilor mondialiști din CFR și contra fraudei colosale numită Federal Reserve Bank.
Un episod din foarte evocatorul interviu cu Aaron Russo (Aaron Russo, un greu al mediilor SUA, a fost descoperitorul și managerul delicioasei actrițe Bette Midler și a produs foarte simpaticul film Trading Places. A fost obiectul unei tentative evocatoare de racolare din partea clanului satanist Rockefeller. La scurt timp după acest interviu capital, el a decedat subit. La un momnent dat Russo a fost subiectul unui "contract" -motivat acum oficial ca fiind unul de natură pur economică- el urmând a fi lichidat de către detectivul privat Pellicano,)
...........................(200802009)

02.2008 Operația Vigilant Guardian din 11.09.2001. Implicarea lui Dick Cheney în noua sa funcție de comandant NORAD, poate explica dezastrul militar și inactivitatea apărării aeriene pe toată durata acelor evenimente. Material care sprijină credibil teza complotistă a unei grupări oculte de iluminați din interiorul puterii. Documentar interesant, mai ales datorită unor interviuri și documente serioase. Interesantă e și trimiterea către similaritățile frapante cu evenimentele de pe 07.07.2005 din Londra, lucru care ar însemna că organizațiile oculte de tipul iluminaților s-au infiltrat peste tot, bineînțeles în afara României, care e un stat cu instituții moderne, corecte, performante, populate cu angajați integri, capabili și vigilenți organizați în ierahii bazate pe merite și nu pe relații oculte...( Aici linkul dacă fereatra nu apare) ...........................(200802008)


.

 

02.2008 Valuri în "paradisul" materialist al capitalismului roșu. RP China demarează o acțiune sanitară de eliminare a filmelor de oroare populate cu fantome, monștri, demoni și alte apariții malefice sau supranaturale, conținuturi care sunt azi pâinea și cuțitul producțiilor hollywoodiene sau celor de jocuri electronice. Decizia e utilă, dar cum rămâne cu propriile producții cinematografice, acele easternuri care rulează toată ziua pe ecranele chinezilor, unde întâlnești la tot pasul eroi cu puteri supernaturale și malefice? Care e natura acestei chestiuni? O chestiune de concurență pe piață sau una de moralitate, iar dacă e vorba de moralitate oare în ce calitate au ceva bolșevicii de zis?? ...........................(200802007)


02.2008 Soldații americani și ruși sunt pe teren și își văd iară reciproc albul din ochi. Un bombardier rus aflat în manevră de lungă distanță, trece în mai multe reprize peste portavionul Nimitz. ...........................(200802006)

02.2008 Când o imagine face cât 1000 de cuvinte: Instantaneu din biroul de campanie electorală al lui Obama (Huston/Texas). Fără comentariu..............................(200802005)

02.2008 Despre tragicomedia pungașilor eurocrați din UE. De ce Uniunea Europeană, zămislită de eurocrați, nu e nicicum comparabilă cu Statele Unite? Din foarte multe motive mai ales datorită chestiunilor care vizează garantarea drepturilor omului. Eurocrații pun accentul pe control prin paternalism instituționalizat exprimat practic prin transferarea sistematică a puterii de decizie personală către structurile eurosovietelor (citește cenzură, îngrădire, control!), dar mai ales prin impunerea forțată și menținerea instituțiilor "lor", născute din interese sectare de grup; e vorba de elemente plutocrate care, pe lângă o agendă paralelă și neoficială, au cel mai profund dispreț față de democrația -perfectibilă dar palpabilă- și creștinismul real, practicat, al americanilor. Exemple concrete? Ați văzut cine "reprezintă" pe români în "parlamentul" UE? Un caz clar de agendă secretă și interese revanșarde sectare. Sau hai să mergem și mai aproape de piele. Știți de ce, ca român, nu te poți stabili unde vrei pe "teritoriul" UE, că de muncă ce să mai vorbim (sau odată -cum necum- încrustat, cum rămâne cu drepturile de alegător, deoarece calitatea de plătitor de taxe o primești imediat de la "gazdele" ueiste)?! E simplu, pentru că instituțiile UE au decis așa, pentru că un grupșor ocult de elite o vrea! De aia! Atunci care e rolul Uniunii Europene? UE e o simplă lovitură economică, unde lobbyștii, corporațiile, suprestructurile birocratice și națiunile cu economie deja consolidată, forte, pot jecmăni, învârti și structura după bunul plac pe cei mai slabi.
Propaganda, diaria lexică, pseudo-democratică a eurocraților nu are aplicare în politica reală. Discursuri și sclipici după modelul sovietic, care fu abandonat de mondialiști numai pentru faptul că s-a dovedit falimentar din punct de vedere economic. E sigur interesant să vedem cât timp vor mai suporta plutocrații euroizi concurența de legi și viziune a societății deschise suaneze...Sau mai credeți că 11 Septembrie sau valul de insecuritate economică din SUA, exprimat prin inflație galopantă și colapsul creditelor imobiliare, e soră cu Venus, cea născuta așa de sanchi din spuma mării? Nu! E opera elitelor financiare și oculte, care tocmai transformă planeta în propriul lor bancomat.
...........................(200802004)

02.2008 Asta nu-i secret, e genul de știre pe care o aflați de la mediile republicane chiar înainte ca lucrurile să se întâmple, dar introducem știrea pentru că e parte a unui important tablou mediatic. Stilul lui e cunoscut, sanguin și flamboiant și ca de obicei răspunsurile pe care le primește "gura păcătosului" sunt de asemenea extrem de calculabile. Le Pen, când nu face apologia republicanismului cu aromă națională, se mai exersează în specialist istoric. De obicei nimeni din medile franceze nu face ca și cum ar lua cea mai mică notă de cele declarate de Le Pen, mai ales la bunele lui, dar la cel mai mic faux pas, legumele sar ca arse din strachinile redacțiilor. De data asta primi toată atenția, eternul șef de partid, vrând să le vândă criptorepublicanilor comunistoizi ceva de genul cum că "ocupația germană din timpul celui de-al doilea Război Mondial nu fu chiar așa de rea" Intenția lui calculată și veritabilă sau răstălmăceală malițioasă din partea adversarilor? Greu de zis, dar de data asta e vorba de o penalizare de 3 luni închisoare cu suspendare și 10 000.- de euroi amendă. Na că Le Penalizare a tras iară o scurtă, iar utilitatea și veridicitatea presupusei declarații e de data asta foarte, foarte îndoielnică, Franța fiind scena unor importante și larg documantate distrugeri și crime germane. Ajunge numai o mică plimbare și orice copil poate vedea acele sute de monumente urbane, care aduc aminte de unul sau alt trist eveniment ...Probabil că de data asta se lasă cu recurs, la care Le Pen o poate drege cumva, lucru care nu mai e posibil cu ochiul pe care-l pierdu, atunci când adversarii săi erau atât de agasați, încăt au încrcat să-l elimine fizic, printr-un atentat terorist cu bombă. ...........................(200802003)

02.2008 Ei, iară avem vești despre isprăvile anglicanilor. Nu există an fără care aceștia să nu doboare câte un nou record de sminteală sau jegoșenie, iar cine credea că ar fi epuizat cam tot ce se putea epuiza prin ordinarea "prelaților" homosexuali se înșală. Noua găselniță e un sex shop pe internet, destinat... clericilor. Cică merge tare bine și marfa e comandată direct pe adresa cuibușoarelor de nebunii, adică a ...parohiilor lor, comenzile venind personal din partea clericilor de genul reverenzi etc. Intoxicare media? Se pare că nu și știrea corespunde absolut realitățiii. Nu-i de mirare până unde merg, deoarece se știe că Britania este în mod tradițional unul dintre principalele noduri ale sataniștilor masoni, centru care ar vrea să vadă creștinismul "modernizat", alterat și eradicat mai bine ieri decât azi. Să vedem cât le trebuie jegoșilor de francmasoni până vor aduce în România și acest gen de circ sordid. Linia scurtă de la Londra, Covent Garden, o au deja, aceasta având capătul de stație direct în biroul PRim Ministrului, cel care de mititel are o largă ... experiență cu tot felul de jucării și jocuri practicate tradițional de către masoni, cu sau sans șorțuleț și lubrifianți achiziționați online, fie pur recreațional sau ritualistic, cu implicarea GAOTU-ului lor (vine de la "great architect of the universe", adică "marele arhitect", pe care aceștia îl slujesc și venerază în tot felul). ...........................(200802002)

02.2008 Miam, miam, hap hap, papa papa. Nu numai cadavrul lui Vince Foster, cel care știa mult prea multe despre finanțele lor, e în beciul Clintonilor (cică s-a împușcat singur in...ceafă. Googăliți și vedeți cum "ținea" Foster revolverul,,,). Vedeți aici de unde suge și tot suge Hillaryța fonduri pentru campania ei! ...........................(200802001)

Rezistați condiționării și manipulării! Puneți aici stop lăturilor din mediile republicane! Numai media alternativă, care-și dovedește independența veritabilă prin diversitatea surselor și mai ales prin lipsa intereselor pecuniare, este remediul împotriva descreștinării și intoxicării zilnice.

 


N.B. Internetul e ultrarapid dar foarte efemer! Linkurile sunt funcționale la data publicării lor, dar după unele zile, unele legături pot deveni "eroare 404", asta datorită schimbării sau ștergerii conținuturilor de pe serverele exterioare, un lucru care nu depinde de noi. Antidot? Treceți mai des pe aici i sau cautati în GOOGLE-sau alte motoare- cuvintele cheie ale temei. Undeva rămân mereu resturi utile de informație (cache-uri, copii particulare, biblioteci virtuale, etc.)

 


+++++++++++++++++++++

Jurnalism necenzurat, un stil nou, dincolo de formulele stereotipe din media tradițională. Nu suntem responsabili pt. conținutul articolelor către care facem trimitere prin link, menționare sau alte tehnici. Informațiile sunt puse la dispoziție conform Chartei ONU pentru Drepturile Omului, în scop educațional și/sau de divertisment. Nu înțelegeți textele în engleză, franceză, spaniolă, germană etc? Încercați un translator online (Google) sau...învățați limbi străine.


 

 

 

 

Publicitate

 

Uniune DA,
UE: Uniune DA, fuziune NU!
Fuziune NU!

Citate memorabile:

++++++++++++++++++

"Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best.

Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves."

- Un terorist sionist din organizația criminală Irgun, care a complotat la fondarea statul Israel din Palestina. Implicat direct în numeroase masacre printre care și asasinarea Contelui Bernadotte (Crucea Roșie), bineînțeles e și -un foarte potrivit- titular al premiului Nobel pentru Pace. Între 1977-1983, personajul fu ales în funcția de Prim Ministru al Israelului, funcție în care a frecventat multe țări și personalități, inclusiv pe cele ale republicii România. Numele: Menahem Beghin

++++++++++++++++++

Despre comunism și agenții lor în SUA:
" I have never seen a man that had such exaggerated ideas about this thing. I do not believe in Communism any more than you do, but there is nothing wrong with the Communists in this country. Several of the best friends I have are Communists. /.../I do not agree with you. I do not regard the Communists as any present or future threat to our country, in fact I look upon Russia as our strongest ally in the years to come. As I told you when you began your investigation, you should confine yourself to Nazis and Fascists. While I do not believe in Communism, Russia is far better off and the world is safer with Russia under Communism than under the Czars. Stalin is a great leader, and although I deplore some of his methods, it is the only way he can safeguard his government."

- Președintele filo-comunist SUA Frank D. Roosevelt, același care a livrat rușilor secretele bombei A, într-un atac contra lui Martin Dies peședintele Special Committee on Un-American Activities.

++++++++++++++++++

"Get off the grid, grow your own food, save your money, stop being a slave to the man, organize, educate and take them on, RUTHLESSLY, they have done the same to you with secret societies and corruption."

-User R4v3nW0Lf pe YouTube

 


 


 Publicație creștină românească, nonprofit și necenzurată. Nonprofit and uncenzored Christian Romanian publication.
C Copyright 1996-2008 Curierul Conservator red. Laurentiu M. Gommel. Materiale pot fi liber publicate, cu mențiunea sursei.
Contact și/sau materialele Dv. la email: