CURIERUL CONSERVATOR, o publicatie nonprofit si necenzurata
Jurnalism necenzurat: știrile lunii martie.
Capitole media
. Prima pagina
. Internațional
. Antimondializare
. România
. Emigratia romana
. Manipulare media
. Educație
. Sănătate
. Ecologie
. Crestinismul nostru
. Identitate & Co
. Monarhia noastră
. Umor
. Papagalul Republican
. Imagini din România
. Pentru Demnitate
. Jurnalism necenzurat
. Știați că...
. Arhiva
. Legături Externe
. Redacția

Scutul Creștin Românesc

.
 
Initiative
. 
Sesizări


Căutare:
Titlurile lunii
Înapoi la întregul 2008  
O întrebare pe lună:

Și dacă ne-am încumeta noi românii să facem pace prin pace și nu prin război?


03.2008 Vă întrebați unde s-a ascuns arta cu mesaj pacifist a anilor 60? Aici un clip despre politicienii psihopați care ne conduc și isprăvile lor. În loc de concluzie: Nu trebuie să căutați iadul mai departe decât propria piele... iar faptul că mulți nu simt suflul satanei, nu înseamnă că nu-i deja printre noi! ........................(200803021)

03.2008 Cadou de aniversare. Este sionismul și statul Israel -înființat relativ recent în Palestina- o inițiativă sau o realizare evreiască, autentică? Rabinul Domb (Londra, autorul volumului The Transformation) ne spune clar în acest larg interviu foarte evocator și elocvent: ...NU! Așa înțelegem mai multe despre țelurile și motivațiile acestei mișcări seculare și criminale. Un document de referință în chestiunea iudaismului vs. sionism, care în plus, pe baze raționale și logica talmudică, ne propune unele proiecții despre soarta viitoare a evreilor sioniști ademeniți de proiectul statului Israel. Sperăm ca Voința bunului Dumnezeu să fie alta, decât aceste previziuni sumbre, o soartă comună, care e greu de conceput că ar ocoli pe creștini. Istoria a arătat că victimile printre creștini pot fi cu sutele de milioane, înzecit sau însutit decât ar putea fi printre israelieni (a se vedea aici comparativ statisticile victimelor din cele două conflagrații mondiale). Simplu și pe românește: datorită armelor de distrugere în masă, șansa ca tu și familia ta să scape nevătămate e minusculă, asta indiferent de confesiunea ta. Dată fiind acestă situație tu, române, ce faci?........................(200803020)

03.2008 După ce trădătorii republicani au distrus intenționat uzina ARO, "Măgarul Carpaților" fabricat cânva de români - așa cum legendarul automobil era uneori numit aici în occident - pare că are un urmaș ultimativ, un adevărat patruped, fabricat de data asta de Boston Dynamics din SUA ...........................(200803019)

03.2008. Adio state, adio drepturi individuale! Mondialiștii din Council on Foreign Relations, ne indică în ce direcție vor duce societatea și ce fel de structuri ne așteaptă în sclavia dictaturii globale cibernetizate, după ce va cădea Constituția americană, care le mai stă încă mondialiștilor în drum. Nu vă intersectează ce zic suanezii? Atunci uitați-vă bine la ceas cam câte minute vor trece până când vă veți pierde și la București drepturile; este probabil o chestiune cel mult de ore și nu de zile! Sau visați că limbricii republicani imbecili de pe muncita Dâmboviță, sunt mai tari decât mafia satanistă care-i patronează? Greu de crezut! Pregătiți-vă așadar iară sufertașele, și scoateți de la naftalină mentalitatea și morala subumană de sclav. (Hai, hai, că nu le-ați aruncat, se vede doar cum și cu cine trăiți... ) Iată situația: aici documentul "Taipei" al directorului CFR Richard Haas.........................(200803018)

03.2008 Cazul lui Safa Saif, o fată de 12 ani din Palestina, care tocmai a fost asasinată cu sânge rece, pentru amuzament, de către un lunetist sionist din IDF, armata Israelului. Animalul a tras pur si simplu prin fereastra casei in care Safa locuia si tocmai ducea în brațe niste haine din șifonier. Lovită în piept, ultimile ei cuvinte au fost," Lăsați-mă să respir, nu pot să respir!!" Porcii au tras și asupra ambulanței care a încercat să acorde asistență la locul crimei...Mii de copii au pierit de gloanțele brutelor sioniste, sub privirea indiferentă a "lumii civilizate" , nepăsătoare și îmbuibată. Ca tine? Sau ție îți pasă? Și dacă nu ești animalizat și îți pasă, atunci TU ce faci? ........................(200803017)

14.03.2008 Se împlinesc 5 ani de la mișeleasca, josnica, asasinare de către brutele sioniste ale statului Israel, a militantei americane pentru Pace, Rachel Corrie. Rachel nu ai fost uitată, lupta ta continuă! (Nu uitați să boicoați toate produsele și serviciile firmei complice CAT /fosta Caterpillar, care vinde buldozere dar și pantofi, șosete etc.!)........................(200803016)

03.2008 Din seria să ne cunoaștem mai bine vecinii din UE! Societatea creștină roasă din interior de forțele malefice, sataniste. Aici cazul regatului danez -odată o țară a valorilor creștine- care azi s-a specializat în... turismul sexual zoofil. Aici țăranii își oferă animalele zoofililor pentru sume între 50 și 150 euro... ........................(200803015)

03.2008 Homosexualii din vârful piramidei. Săracul Bill, clar că după 4 ani pe uscat, fără Hillary, îi trebuia urgent ceva de genul unei asistente precum Monica din Biroul Oral. Noroc cu Mossad-ul care are o deosebită atenție cu toate cancelariile. Să vedem cu ce atenții o vor ferici-o de data asta pe Clintoancă, în orice caz nu sub nivelul estetic al ultimei ei cuceriri amoroase: asistenta Huma Abedin (imaginea din dreapta)........................(200803014)

03.2008 Estetica plină de rafinament a agriglyphelor din Regatul Unit. Fără a intra în detaliu asupra fenomenelor ciudate care emană din acestea și fără a considera asemănările ocazionale, dar frapante, cu semantica franc-masonă care ne cam indică mușteriii ca-și fac aici reclamă... Numai așa, de clătit ochii............................(200803013)

03.2008 Ceea ce vă zicem noi de 7 ani e acum un lucru clar și pentru seriosul, bățosul, scorțosul, plus quam perfectul BBC: Al-Qaeda nu există, e o pură fabricație CIA. Cu toate implicațiile de rigoare, oribile, scandaloase, care decurg de aici! Vă oferim partea I/VI a documentarului unde BBC arată realități incontestabile cu toată autoritatea și profesionalismul lor. Documentație cam dulceagă cu secăturile rusești, dar utilă...Mai realist urli de dure, e practic imposibil băieți și fete. (Atenție, materialul e șters foarte des de pe Youtube. Căutați atunci serialul "The Power of Nightmares" de BBC.) Alo, alo, e cineva cu creier și vertebre la celălalt capăt ?!! Clar că nu, aici e numai o publicație de expresie română... ...........................(200803012)

03.2008 Aici unul - și nu chiar ultimul - dintre motivle pentru care e foarte probabil că bătrânul McCain va fi "învingătorul" alegerilor din SUA. Azi, un pseudo-republican din gașca neocon ar fi mult mai nociv, mai dezintegrant pentru societatea americană -deci mai util agendei mondialiștilor- decât oricare altul de pe lista cunoscută a favorizaților. În plus varianta McCain le-ar permite eventual și recuperarea lui Giuliani ca eventual vicepreședinte, un om loial, adânc implicat în operația din 11 septembrie, în care oculta și-a pus mari speranțe, dar care e pur și simplu ignorat cu înverșunare de tot restul lumii (McCain e un instrument perfect și datorită demenței avansate de care suferă, probabil în legătură cu cei 5 ani tulburi petrecuți într-o "închisoare" bolșevică din Vietnam (N.B. El e fiu de Amiral US Navy și stătu 5 ani în închisoare!! Pute!). ...........................(200803011)

03.2008. Colonialiștii... colonizati! De neprețuit aceste momente republicane în care târfa de pe Sena își pune poalele în cap. Ce splendoare de republică și ce President potrivit! Ați ghicit, e vorba iară de agentul Mossad musiu Sarkozy, care pe lângă performanța de a deveni șef de stat, a reușit și mai marea performanță de a încăleca elitele franceze prin instalarea unei întregi echipe sioniste, atât la palatul Elysee, cât și în ministerele republicane cheie (Utilă aici activitatea lui musiu avută ca șef al RG-ului, serviciul secret poltic al Frantei, care avea la un moment dat niște foarte interesante -dar unora incomode- dosare în secțiunea 6 a RGPP-ului...). Un șah mat elegant, urmat acum de câteva perechi de palme politice sociale și diplomatice, pe care -cerul știe de ce-s așa de ignoranți!- niciun francez nu le prevedea ca fiind posibile:
- Primirea teroristului Peres, unul dintre părinții bombei atomice sioniste (vezi operațiunea Samson) ca prim oaspete al statului francez,
- aiurisanta inițiativă educațională "hai să adoptăm un evreu mort", menită a întări cultul minorității,
- inițiativa "Club Med", înființarea unei organizații Uniunea Mediterană a țărilor ...mediterane sub tutelă franco-israeliană
- repetata bruscare politică și diplomatică a lui Merkel, deci implicit a nemților, un act inutil și gratuit în fragila structură de rezistență a UE, care nu are nevoie de spirit revanșard, inclusiv răfuielile și șantajurile orientale sioniste
- impunerea politicii și structurilor sionismului israelian în instituțiile UE și pregătirea... pregătirii aderării acesteia, cândva după Turcia
-declarația impunerii nedemocratice, fără un referend, a infamei și respinsei constituții UE sub o altă etichetă
- cooperare la atingerea obiectivelor militare sioniste, act agresiv coordonat direct cu Tel Aviv și echipa "neocon" din Washington
Si ar mai fi câteva puncte, dar bronzatul de la Club Med nu merită -pentru moment- mai multă atenție și cerneală virtuală, nici măcar recenta sa alianță cu o cunoscută târfă italiană, peste care au alunecat cohorte de celebrități, nu prezintă interes deosebit.
Acum însă știm cel puțin o parte a punctelor de pe lista discutată cu israelienii de pe iahtul din Mediterana, acolo unde Sarkozy s-a pitit cu ei pentru trei zile, la finele alegerilor prezidențiale...
...........................(200803010)

03.2008 Este clar că sistemul democrației, așa cum este el conceput și aplicat azi, nu este obligatoriu un sistem bazat pe valorile creștinismului și nici nu are scopul declarat de a sprijini astfel de valori, însă democrația veritabilă are avantajul că permite și creștinilor posibilitatea de a-și desfășura activitatea corespunzător principiilor lor de viață. Croită inițial după principiile intelectuale perfect aplicabile unui sătuc din grecia antică, democrația de azi e credibilă și trăiește prin rigoarea, inteligența și performanțele instituțiilor statului modern, având principiile echilibrului și al imparțialității ca legi de căpătâi. Mai departe e logic faptul că pentru orice lucru ținător de această lume și care se vrea în echilibru,așa precum se vrea democrația, ai nevoie de reperele unor puncte fixe, de timp și de ceva unități de măsură. Cu astfel de unelte la îndemână, poți mereu spune practic unde ești; dacă ești în perimetrul democrației sau ba, dacă ești în echilibru sau nu. Un lucru care este valabil pentru civilizația de tip apusean -și aici nu trebuie să ignorăm nici Bizanțul și nici Ierusalimul- este faptul că reperele și unitățile de măsură prin și în jurul cărora fu creată democrația, sunt toate de esență iudeo-creștină (da așa ceva există totuși). Cu toată ambiguitatea și toate antagoniile implicate, amalgamul de legi și principii a fost pentru mii de ani - cel puțin în mod declarat - călăuza formelor noastre umane de organizare, inclusiv această formă a sistemului democratic. Teoretic, pentru asta nu ne mâncăm reciproc, nu ne jertfim sau violăm copiii, nu ne eutanasiem bolnavii și bătrânii, sau nici nu vindem organe umane la piață, cu toate că toate acestea ar putea deveni lucruri uzuale, legale, fezabile într-un sistem pe care l-ai putea numi perfect democratic. Bun! Dar ce faci într-o zi dacă cineva din sistem declară valorile iudeo-creștine ca fiind balast vetust, plictisitor și neprofitabil pentru societatea democratică? Ce faci dacă noile generații sunt obligate de sistemul democratic a crește fără nici măcar a le cunoaște, fără a le trăi? Iată cum astfel, poți aduce iadul pe pământ, fără bolșevism, fascism sau sionism, într-un cadru perfect democratic! O viziune exagerată, utopică? Nu prea! Iată cum sistemul american de educație, parcă după modelul chinezesc, se dezbară încet de valorile civilizației noastre creștine. Quo vadis democrație? ...........................(200803009)

03.2008 Una dintre cele mai complicate "opere" cu care se confruntă oculta este aceea de a porni un mare război. Motive de gâlceavă se găsesc ușor, nu e o problemă, dar punerea în ring a unor beligeranți "fiabili", de calibru, suficienț de energici ca să răscolească civilizațiile, care să fie imperios și niște tâmpiți sadea -pentru a fi ușor manipulați- asta e o treabă foarte complicată; chestia necesită multă muncă de... profil. Nemții, ascultători, previzibili și limitați din natură, sunt istoric candidații ideali, dar acum aceștia sunt călare pe hazna cu dureri socio-economice de stomac după digeratul zonei RDG-ului și a hălcilor de influență din estul Europei. Ia să mai vedem... Aaa da! Maidanul Rusia e în mod tradițional candidatul secund cel mai potrivit, iar rolul de brută îi stă de minune de pe la 1917 încoace. Blonzi duri găsești și acolo cu duiumul. Cursul de dur al lui Putin era deci ideal, ca făcut pentru o serioasă confruntare, numai că între timp au intervenit mici probleme de parcurs, niște nimicuri precum principiul "alegerilor democrate", "constituționalitate", drepturile omului și alte cuvinte care sună urât în urechile inițiaților iluminați, dar aceste figuri de stil impuneau ca gaspadin Putin să se retragă din funcția prezidențială. Cum să-l păstrezi pe utilul Putin pe țeavă în asemenea context? Iei o marionetă de genul Medvedev pentru postul de Prizidient și-l pui pe Putin mai acana, ca Prim-Ministru, apoi după o singură perioadă legislativă, amicul băiețeilor revine frumușel în vechea sa funcție de dur neînduplecabil. Curat democratic, iar de alegeri se "ocupă" nea Ivan, că doar are experiență... ...........................(200803008)

03.2008 De ce să-ți cumperi pentru un sac de bani o rablă nemțească cosmetizată, cu kilometrajul dat înapoi, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor de pe piață? Mai bine ia un Ferrari la numai 20 000 de euroi! Ei și ce dacă nu e veritabil, între atâtea turcisme și chinezării nu bate la ochi! Detaliu: actualmente sunt mici probleme cu livrările. ...........................(200803007)

03.2008 Senatorul suanez Obama declară că-și va dedica președenția "drepturilor" homosexualilor. E normal ca în cazul lui să-și susțină propriile înclinații sexuale, se știe deasemenea că homosexualii au între timp o puternică rețea internațională, de tip mafiot, care activează pentru proselitism, ajutorare reciprocă, spre demontarea legilor creștine și susținerea politică a procesului de mondializare. (România nu face din păcate excepție, fiind sub strict control mason, satanist respectiv homo. Vedeți aici, ca probă, cam ce mafii și-au adjudecat funcții republicane, credite preferențiale sau spații comerciale în București și alte urbe.) Obama merge un pas și mai înainte în distrugerea familiei creștine, prin susținerea avortului dar mai ales a infanticidului, acesta fiind procedeul prin care copiii vii sunt asasinați prin provocarea nașterii premature (gen RU486). Atenție oameni buni! Aceste practici sunt uzuale și în România "creștină" și "ortodoxă" de azi și se pare că românii au decăzut mult, mult, sub nivelul uman, deoarece -altfel decât în SUA sau alte țări civilizate- la porțile Orientului nu există nicio mișcare de rezistență coerentă, serioasă (Vedeți aici și inițiativa noastră Scutul Creștin Românesc)!!! ...........................(200803006)


Insigna campaniei lui Obama, cu stindardul mondialist de tip newage al homosexualilor

03.2008 Putoarea de pe Sena își duce furourile la gârlă, cazul Marquis/Quillardet. Jegul uman, organizat în franc-masoneria de aromă Marele Orient, își arată aici "atașamentul" față de valorile democrației și transparenței pe care le predică, dar de care, în realitate, se ferește ca Lucifer de tămâie. Aici leprele "umaniste" își varsă veninul tocmai contra publicației L' Express. Răfuieli republicane... (Notati bustul din fond, simbol republican omniprezent în directă legatură cu cultul Tanit/Astarte, magdalenic, dar despre asta în alt loc.) ...........................(200803005)

03.2008 Deci cei care avem acces la informație utilă știm că marele capital este sprijinitorul din umbră al marxismului și că marii bancheri sunt reponsabilii fenomenului bolșevic ( inclusiv înrobirea, republicanizarea și jecmănirea sistematică a României). Mai știm că reduta creștină a Statelor Unite a fost infiltrată și manipulată de acești mondialiști nesățioși, prin paiațele lor docile, oameni-instrument precum Roosevelt, Truman, Eisenhower, McNamara etc. etc. și am mai văzut cum oculta ori a anihilat ori nu s-a sfiit să lichideze fizic adevărații oameni de stat precum Taft, Kennedy sau militari geniali și merituoși precum formidabilul general Patton (nimeni nu dă crezare versiunii accidentului care fu la fel de "accident" precum în cazul reformatorului incomod Dubcek, a pacifistului incomod senator Wellstone etc. etc. <<Azi, asemenea mașinații au devenit mult mai simple, datorită armelor cu unde electromagnetice, prin care se pot provoca accidente fără nici cea mai mică urmă materială de intervenție/sabotaj>>). Am văzut cum acești criminali manipulatori au înființat infamul ONU, am aflat cu lux de amănunte cum au sabotat armata americană în Corea și Vietnam, spre folosul intereselor marxiste, iar azi vedem cum jecmănesc contribuabilul american, și nu numai. Ultimile tunuri pe care lau dat sunt colosale, de genul celor 36 miliarde de dolari, furate din conturile Dept. Apărării sau frauda de proporții planetare a monedei fantomă tipărită de clubul bancar privat numit pompos Federal Reserve Bank. Totul e în flăcări și se pare că planul lor de cucerire mondială împreună cu anihilarea civilizației creștine le va reuși în final. Dar mașinăria infernală scărțâie și angrenajul complotoștilor se poate bloca subit, din cauza unor fire de nisip de genul Ron Paul. Citiți aici ce ne zice Alan Stang, cu tot savoir-ul său după cele 15 cărți publicate de-a lungul a 45 de ani de activitate în massmedia suaneză. Articolul I Like Ron: And He Can Win (29 februarie) e evocator, chiar și pentru românii obișnuiți care azi, tradițional, au devenit străini de realitate, de adevăr, perfect incapabili de a aprecia valori sau merite reale, unanim consacrate...


Un caz notoriu de asasinat al unui personaj cheie: Fenomenalul, unicul, General Patton (4 stele, asasinat în 1945), un american veritabil! Harta alăturată reprezintă manevra sa după debarcare (nu l-au lăsat la comandă de D-Day!!), de la Falaise Franța, o mișcare tipică pentru acest titan strateg. Prinse în sac: 11 divizii germane! Superiorii masoni au întrevăzut că ar fi ...câștigat astfel războiul, așa că i-au interzis terminarea manevrei prin închiderea capcanei. Rezultatul fu că anemicul incapabil Montgomery -implicat în asigurarea unui flanc strategic- a lăsat trupele inamice să scape, ajutând astfel la... prelungirea dramei (citește afacerii sau complotului) războiului mondial.
Mică informație de fond, sau mobilul crimei:
După ce băgase spaima în Hitler pentru că trecea prin nemți ca prin brânză, cu o abilitate ieșită din comun, generalul Patton avea ferma intenție -și capacitatea- de a face surcele din trupele rușilor, pe care-i cântărise la justa lor valoare. Superiorii, din pură amiciție pentru bolșeviici, i-au tăiat în mod repetat aprovizionarea cu muniție și carburanți -ultima dată în Lorena/Franța (cazul Metz)- deoarece corpul III de armata, comandat de Generalul Patton, "risca" să le o ia rusnacilor cu mult înainte, ceea ce le-ar fi limitat bolșevicilor avansarea respectiv statutul postbelic. Printre măgăriile memorabile ale polit-militarului Eisenhower fu și faptul că i-a interzis Generalului Patton eliberarea orașului Praga. Acesta era deja promis rușilor (remember bilețelul cu procente de la Yalta?). Mai târziu, mondialiștii bancheri sioniști l-au suprimat, deoarece rușilor le era deja planificat rolul de sperietoare pentru mega-spectacolul "Războiul Rece" împreună cu funcția de laborator social la scară naturală, de 1:1. Mize mult prea mari pentru ca un om să le stea joarselor mondialiste în drum. Un ersatz era pregătit: neicanimeni zis și Eisenhower, ale cărui merite erau docilitatea față de stăpâni și desfundatul fotoliilor din confortabilele birouri ale administrației. ...........................(200803004)

03.2008 Oribilul eveniment de pe 11 septembrie mai are încă un critic lucid și nu pe oricine ci poate pe cel mai talentat și frumos, fiind vorba de actrița franceză Marion Cotillard, onorată recent cu câte un Cesar franțuz și un Oscar suanez, pentru rolul ei principal în filmul La mome (numit pentru export La vie en rose). Pelicula este o excepțională, sublimă dramatizare a vieții lui Edith Piaf. Recent, actrița a comentat competent și detaliat zonele întunecate ale atacului terorist din 11 septembrie 2001, zone tulburi care indică existența unei conspirații în interiorul plutocrației, și dacă tot era la ora adevărului, a mai plusat prin comentarii pertinente despre presupusa selenizare a astronauților NASA. Bang! I-a lăsat pe toți cu gura căscată! Atâta creier n-au remarcat niciodată sub sclipiciul mediatic american. Cu astea s-a șters certamente de pe toate listele hollywoodiene de distribuție, dar astfel, și-a arătat o latură mult mai valoroasă decât cea a unei actorii briliante. Cotillard, prin comentariile ei ne-a arătat că e chiar inteligentă, nobilă, dar mai ales curajoasă foc, asumându-și toate riscurile pe care această ținută le implică. Fără pereche fata asta, foarte probabil pe gustul lui Charlie Sheen! O briză proaspătă în lumea iluzioniștilor ecranului! Așa actrițe ne-am dori și noi românii, dar din păcate trebuie să ne mulțumim cu gloabele dresate și paiațele noastre anoste, care se uită șașiu la rata de la apartament și la un eventual articolaș favorabil în presa dâmbovițenă, așa că pentru nimic în lume vedetele astea n-ar deranja nici măcar o muscă de pe maldărul de excremente republicane pe care unii îl numesc cultură. Eheiii, caracterele la noi nu mai prizează azi la public, si asta e rău într-o țară unde mulți artiști de geniu și-au jertfit conștient cariera și viața pentru spunerea răspicată a adevărului: George Enescu, Maria Tănase, Birlic, Amza Pellea, Gheorghe Zamfir... ...........................(200803002)

03.2008 Răpciugile criminale ale elitei au nevoie de un fular gros. Ghișeftarii a la Krupp, cei care au creat din nimic o piață profitabilă (pentru ei!) de vânzare și cumpărare a... aerului -pe motivul că planeta se încalzește in mod artificial- primesc acum copite și gheare reci. Ultimile studii statistice americane arată clar: planeta se răcește, eventual îndreptându-ne cu toții spre... o nouă eră glacială. Acum vine momentul specialiștilor spin, ca aceștia să dea repejor turnura mediatică necesară spre păstrarea pe mai departe a acestui mit politic corect, absolut necesar pentru menținerea acestei piețe profitabile, bazata pe marea minciună a încălzirii artificiale planetare. Să vedem acum ce le mai poate mintea sataniștilor de la Club of Rome & Company... ...........................(200803001)

Rezistați condiționării și manipulării! Puneți aici stop lăturilor din mediile republicane! Numai media alternativă, care-și dovedește independența veritabilă prin diversitatea surselor și mai ales prin lipsa intereselor pecuniare, este remediul împotriva descreștinării și intoxicării zilnice.

 


N.B. Internetul e ultrarapid dar foarte efemer! Linkurile sunt funcționale la data publicării lor, dar după unele zile, unele legături pot deveni "eroare 404", asta datorită schimbării sau ștergerii conținuturilor de pe serverele exterioare, un lucru care nu depinde de noi. Antidot? Treceți mai des pe aici i sau cautati în GOOGLE-sau alte motoare- cuvintele cheie ale temei. Undeva rămân mereu resturi utile de informație (cache-uri, copii particulare, biblioteci virtuale, etc.)

 


+++++++++++++++++++++

Jurnalism necenzurat, un stil nou, dincolo de formulele stereotipe din media tradițională. Nu suntem responsabili pt. conținutul articolelor către care facem trimitere prin link, menționare sau alte tehnici. Informațiile sunt puse la dispoziție conform Chartei ONU pentru Drepturile Omului, în scop educațional și/sau de divertisment. Nu înțelegeți textele în engleză, franceză, spaniolă, germană etc? Încercați un translator online (Google) sau...învățați limbi străine.


 

 

 

 

Publicitate
 

 

Uniune DA,
UE: Uniune DA, fuziune NU!
Fuziune NU!

Citate memorabile:

"Ei și?!"

- Dick(!) Cheney într-un interviu TV (CNN 03.2008), unde fu confruntat cu o statistică oficială care arata că 2/3 dintre americani sunt contra războiului din Irak.

++++++++++++++++++

"The individual may think that the most important reality is his own existence, but this is only his personal point of view. This lacks historical perspective. Man does NOT HAVE THE RIGHT to develop his own mind. This kind of liberal orientation has great appeal. We must ELECTRICALLY CONTROL THE BRAIN. Some day armies and generals will be controlled by electric stimulation of the brain."

- Dr. Jose M.R. Delgado Director al Neuropsychiatry Yale University Medical School Congressional Record, Nr. 26, Vol. 118, 24.02.1974. A scris volumul "Physical Control of the Mind, Toward a Psychocivilized Society"

++++++++++++++++++

"Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful. This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond, whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government."

- Henry Kissinger disscurs la întâlnirea Bilderberg din Evian /Franța 21.05.1992 .

++++++++++++++++++

"What is a Communist? A Communist is someone who thinks certain things and does certain things. Whoever thinks and does those things is a Red, whoever and whatever he is. Communism is a version of dictatorship forced down from the top, onto the people at the bottom, forced down by the richest, healthiest, best educated, most intelligent totalitarians at the pinnacle of society. While they impose dictatorship from the top, Communists loudly assert that the people at the bottom - the victims - demand it.

The difference between Communism and Capone is the difference between a mugger and a Harvard professor, not much, except that Communism is worse. When you give the mugger your money, he usually leaves; you never will get rid of the Communist."

- Alan Stang, scriitor și jurnalist american
www.alanstang.com

++++++++++++++++++

"Timpul propice achiziției este atunci când sângele curge pe străzi"

- Nathan Rothschild, bancher mondialist. Clanul satanist Rothschild are azi importante operații financiare și de inginerie socială în rep. România unde determină politica, economia și cultura "românească".

++++++++++++++++++

"It is perfectly possible for a man to be out of prison, and yet not free -
to be under no physical constraint and yet to be a psychological captive,
compelled to think, feel and act as the representatives of the national state, or of some private interest within the nation, wants him to think, feel and act.
The nature of psychological compulsion is such that those who act under constraint remain under the impression that they are acting on their own initiative. The victim of mind-manipulation does not know that he is a victim. To him the walls of his prison are invisible, and he believes himself to be free. That he is not free is apparent only to other people.
His servitude is strictly objective."


- Aldous Huxley în Brave New World (1958). Huxley, un inițiat, a descris detaliat în operele sale mecanismele controlului și manipulării de care suferim în societatea contemporană.

++++++++++++++++++

"We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time magazine, and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subject to the bright lights of publicity during these years. But the world is now more sophisticated and prepared to march towards a world government which will never again know war, but only peace and prosperity for the whole of humanity. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in the past centuries."

- David Rockefellar la conferința Bilderberg din Baden-Baden, RFG 06.1991

++++++++++++++++++

" Henry Kissinger is the CEO for the Illuminati who naturally prefer to remain in the shadows. Our political leaders are chosen by their moral frailties, blackmail-ability, and willingness to advance the Illuminati plan. Strings are pulled and they mysteriously rise to prominence. It doesn't matter which party they belong to. They secretly serve the "Cause." Many are products of a life that may include pedophilia, drug trafficking and consumption, child pornography, bestiality, mind control, rape, torture, satanic rituals and human sacrifices.

They are given many opportunities to indulge their perversities, which ensure continued obedience and solidarity. Drug trafficking, white slavery, prostitution and pornography finances secret New World Order programs.
Elements in the CIA, FBI, Coast Guard, Military, and police are all involved, as is the Mafia."

- Brice Taylor, despre Ilumnați. Taylor a fost, de colpilă, victima unui experiment de control mintal, în ceea ce reprezintă poate un sub-proiect din notoriul progrm MK-Ultra, care are ramificații către Institutul Tavistock (Regatul Unit) și lagărele germane național-socialiste de exterminare (Echipa Dr. Mengele).
Nota bene: Situația nu este o particularitate americană ci este identică și în țările UE (inclusiv România), Rusia, India, părți din China, ș.a., unde instituții cheie sunt infiltrate și se află sub un strict control satanist-iluminist.
Majoritatea țărilor creștine (minus România) au numeroase inițiative de expunere și rezistență contra obiectivelor iluminaților, unele intituții merg mai departe, încearcând o reglementare și apărare în asemenea chestiuni, preocupare reală arătată și de unele reglementări SUA de genul documentului armatei americane, directivă numită DoD Directive 3216.2 Protection of Human Subjects and Adherence to Ethical Standards in DoD Supported Research, din martie 2002.

++++++++++++++++++


 


 Publicație creștină românească, nonprofit și necenzurată. Nonprofit and uncenzored Christian Romanian publication.
C Copyright 1996-2008 Curierul Conservator red. Laurentiu M. Gommel. Materiale pot fi liber publicate, cu mențiunea sursei.
Contact și/sau materialele Dv. la email: