CURIERUL CONSERVATOR, o publicatie nonprofit si necenzurata
Jurnalism necenzurat: știrile lunii aprilie.
Capitole media
. Prima pagina
. Internațional
. Antimondializare
. România
. Emigratia romana
. Manipulare media
. Educație
. Sănătate
. Ecologie
. Crestinismul nostru
. Identitate & Co
. Monarhia noastră
. Umor
. Papagalul Republican
. Imagini din România
. Pentru Demnitate
. Jurnalism necenzurat
. Știați că...
. Arhiva
. Legături Externe
. Redacția

Scutul Creștin Românesc

.
 
Initiative
. 
Sesizări


Căutare:
Titlurile lunii
Înapoi la întregul 2008  

O întrebare pe lună:

Poate exista o democrație politică, fără o democrație economică?


27 04 2008 Patriarhul ortodox al Ierusalimului, Teofil al III-lea, a primit Lumina de Paști, în biserica mormântului Mântuitorului Isus Christos, Cel înviat din morți. Minună, Taină și Bucurie! Christos a înviat! Adevărat a înviat! (Un articol France Press relatează evenimentul, rânduri scrise din păcate în obișnuitul ton republican, condescendento-laic, ton cu care mediile centrale occidentale -inclusiv cele românești- obișnuiesc să trateze Sărbătoarea Creștină)...200804026

04 2008. În timp ce suanezii sunt motivați să învârtescă frenetic în jurul lor cu măciuca NATO prin Orient, atacul vine tiptil, de acolo de unde nu te așteptai deloc. Despre cum prestigioasa universitate a elitelor Harvard, este infiltrată de islamism în practica și programul lor curent de educație. Incredibil! Halal Harvard! Acum o să le vedem boboceii cu alți ochi, mai ales în viața curentă, după ce aceștia își vor zvârli fesurile și turbanele prin aer. (200804025)

04 2008 Brutele se amuză în Palestina. Khalil un Copil asasinat, altul rănit, de către soldați israelieni. Băieții veneau de la școală cu bicicleta. Cel care filmat scena, jurnalistul Shana (Reuters), fu deasemenea asasinat -practic decapitat- de tirul criminalilor care folosesc sistematic muniție de fragmentare (fleșete), interzisă pe plan mondial. În total 4 morți, trecători pe stradă, trecători din viață. O zi obișnuită, cu soare, în infernul sionist, care ne arată constant valorile lor și cât valoarează bipezilor din Tel Aviv o viață de om..(200804024)

Statistica groazei: în ultimile 6 luni numărăm 436(!) de victime, imensa majoritate fiind civili palestiniei musulmani și creștini, foarte mulți copii căzuți victimă terorismului sionist de stat, printre victimele numărate fiind însă și o mână de israelieni, victime ale terorismului musulman din Palestina și Israel. De ce toate astea? De ce asemenea degradare a condiției umane? Inutil de menționat faptul că tactica abjectă nu poate da vre-un câștig mlitar de cauză niciunei părți, fiind o satanică strategie condusă din umbră, menită a păstra situația inflamată, cu forțe regionale antagoniste, alerte și motivate, în scopul unei lovituri finale decisive; o lovitură care va avea nemijlocit loc în momentul în care balanța strategico-militară nu va mai fi net înclinată în favoarea Israelului. (De aici decurge și preocuparea obsesivă a elitelor masone pentru factorul nuclear și sistemele performante de rachete, arme recent dezvoltate de statele "musulmane" din zonă (cu aport străin!). În pofida bazelor militare americane recent stabilite în zonă, inclusiv cele în Israel, sau a fronturilor din Irak și Afganistan, deschise și consolidate cu bani, tehncă și carne de tun NATO, arma nucleară (cu sistemele fixe și mobile de rachetă**) aflată direct sub comanda Tel-Aviv-ului* este singurul avantaj militar rămas azi Israelului.)
---------------------------------
* A se vedea aici incredibilul caz Vanunu.
** Rachete care "bat" până la București și mai departe, purtătorii de cuvânt israelieni menționând clar și repetat aceste performanțe tehnico-militare. Stop! Nu așteptați aici să se trezească și să se miște guvernul sau cătanele noastre republicane, pentru a realiza cumva un scut național antirachetă. Și aici, numai trădarea e preocuparea...

04 2008. Revenire asupra temei, de data asta cu imagini tari, despre locația secretă de lângă Polul Nord, unde elitele sataniste vor rezista furtunii pe care au semănat-o printre noi. Acolo, în Arca lui lucifer, au stocat resurse culturale, civilizatorice și naturale, așa precum toate plantele cunoscute, împreună cu alte tehnologii secrete foarte avansate. Lista oficială a participanților la proiect se citeșe ca who is who în lumea finanței și tehnologiei avansate! Dimensiuni faraonice și 25 de ani autonomie energetică (!!!)vor să se opintească împotriva Creatorului, a Lui Dumnezeu însuși. Motivul invocat de pungași e străveziu, zice-se pentru a contracara efectelor unui meteorit, în realitate e însă foarte bine vorba de următorul și finalul război mondial! Băieți și fete! Armaghedonul ăsta ar fi bine să nu-l pierdem, deoarece altfel, lumea care va veni va arăta urât de tot cu noi pe postul de sclavi sub puradeii lui Cain, sub șleahta de Rothschilzi, Bushi, Rockefeloși, Soroși și alte scârnăvii umblătoare! Mult mai rău decât azi!

(Interesant: cu toate că Monsanto e în proiect, aceștia nu stochează OMG-uri, grânele moarte, modificate genetic și comercializate de ei, ci bagă în buncăr semințele Domnului, dăruite de EL cu generozitate atât lui Adam și Eva dar mai ales păstorului Abel dar și lui Cain cel semeț. Unii știu-simt simetria povestirii izgonirii din Paradis, a sacrificiului și a crimei fratricide a lui Cain contra lui Abel, istorie care azi parcă se repetă, se reflectă, la scară planetară, prevestind nimic bun. E Cain cel de azi, omul tehnic, cel cu fabuloase resurse științifice și financiare (Cain, după textul biblic inițial, masoretic, e tradus și cu "Lucrătorul de metal"!), e Abel, cel de azi, același păstor dar întrupat și de țăranul, meșteșugarul, micul întreprinzător, care va cădea iară secerat?? Sau speră cineva în mila creștinească a celor care-și umplu azi buncărele de pretutindeni? Nu ne vor sacrifica ăștia, n-au făcut-o niciodată nu-i așa? Ne vor numai binele! Oameni de bine cu buncăre)...(200804023)

04.2008. Record! Rușii construiesc o biserică în numai 24 de ore! La amploarea numărului bisericilor distruse în 70 de ani de comunism, vor avea pentru câțiva ani bunișori nevoie de tehnica asta nouă a lor. Bravo lor eroilor! Ce ar fi să vedem și la clericii noștri asemenea heirupisme. Dar stai!! Asta însemnă că mai mult de doi români stau pașnici împreună?! Dar nu numai că stau. Fac treabă și... muncesc împreună ?! Cot la cot! Vaaaai! Cum așaceva domnilor, doar la noi e democrație acum! Fiecare-și vede de treba lui și nu face...nimic!! ......(200804022)

04.2008 Circul maxim garantat în alegerile prezidențiale din SUA. În cazul candidatului B. Obama apar în fine materiale revelatoare, despre mediul care l-a educat și format: ideologia marxistă, profesori comuniști din cei cu carnet de partid în toată regula, familie socialistă, atmosferă intelectuală antiamericană. Cum e posibil ca un astfel de personaj să dorească a deveni reprezentantul și promotorul unei democrații? Să sperăm că americanii îl vor trimite înapoi în măruntaiele pâmântului de unde fu ridicat pentu campania electorală. (Hahaha, nu, nu e vorba de Senatul SUA, în fotoliul acela confortabil, în care va pica moale, după nominalizarea eșuată ori votul public nefavorabil!).......................(200804021)

04.2008 ONU apără drepturile omului nu-i așa? Au și o declarație univerală pe acest subiect, nu-i așa? Nu. Nu-i așa. Ultima rezoluție din 28.03.2008, a consiliului întrunit în jurul temei drepturilor omului (Human Rights Council) face o declarație finală aiurisantă, implementând sistemul islamist în concepția viitoare a ONU despre drepturile fundamentale ale omului. Deci de acum înainte, conform legilor "globale", mahomedanii își pot răspândi liniștiți tembelismele sectei lor, această derivă toatală, agresivă, impropriu ridicată la rangul de religie, în timp ce cu creștinii și Valorile lor se poate șterge liniștit pe jos în numele principiilor laicismului... Cine ține islamiștii aștia -parcă afurisiți- în brațe? Cu ce scop? Rămâneți în legătură!

Islamist pus pe fapte mari!
Parcă imediat profitând de "libertatea de expresie" utilată acum cu girofar islamist, Yunis Al-Astal -un cleric mahomedan- scoate degetul din gură și declară în ultima vineri (11.04) că " islamul va cuceri creștinii/.../ inclusiv Roma apoi Europa de Est /.../întocmai așa precum am făcut-o nu de mult cu Constantinopol". E oare efendi ăsta întreg la cap, pentru un așazis cleric -fie el și un sectar islamist cu capul încins- ca să înstige la război (nu că n-am avea și noi destui popi care binecuvânteză războiul!)? Una din greșelile de bază ale Islamului este aceea că fii lui Ismail iubesc sabia de dragul sabiei, raspândind frica și teroarea prin lupta fizică, materială, neînțelegând că lupta adevărată, victorioasă, este cea spirituală, metafizică. Clipul cu traducerea în engleză a "discursului" este aici.( Ha! Ne și imaginăm o Românie islamizată, care ar fi imperios plină de roboți, cu o înfloritoare industrie de proteze, pentru că 99% din populație ar fi handicapată, ar fi ciungi de ciungi, deoarece se știe că practica islamistă este aceea de a taia pur și simplu mâna hoților! În plus să fi martorul a 20 de miloane de români treji de tot, fără urmuliță de aburi de pălincă în jurul capetelor pentru mai mult de 3 zile în șir... hmmm, islamfiction sau cum să-i zici?).....................(200804020)

04.2008 Iară au găsit unii Soluția energetică sub forma unui generator electric zis supraunitar (pt. că produce mai multă energie decât consumă). De data asta e vorba de 2 australieni inteligenți și tenace. Să vedem cât de repede vor fi aceștia demontați (va fi inevitabil așa, deoarece mafia energiei, generează pe lângă trafic și finanțe, cea mai importantă sursă masonă de venituri, făcute ilegal și sistematic pe spinarea oamenilor normali, ca mine și ca tine)! Metodele sunt cunoscute: achiziție brevet sau terorism în numele proprietății intelectuale -asta deoarece EI au deja sertarele pline cu brevete geniale puse la rece- sau prin simpla falimentare economică. Dacă toate dau greș, vor lua soarta lui Tesla, Gray și numeroși alți inventatori geniali: asasinatul. Unde sunt azi românii în cercetarea și aplicarea sistemelor energiilor alternative? HA!....HA ha! ....Hahahahahahahaha!!! .....................(200804019)

Pe lângă metodele electromagnetice, iată aici cealaltă soluție, cea a generatorului cu cavitație, utilizat la încălzirea fără carburanți a apei, un sistem ingenios care este deasemenea supraunitar și funcționează pe baza unui element care poate fi numit în liniște ca fiind magic... adică apa. Există deja aplicații dovedite fiabile, implementate în diferite condiții, de la simplul cămin până la mediul industrial. Googăliți dacă vă e poftă de mai mult! Interesant este că alte nații "din est" sunt mai rapide în aplicarea industrială a noilor tehnologii zise imposibile, dar care funcționează frumos de tot (un factor este acela că ăn est mafia energiei fosile nu este "pe fază" precum în Occident). Aici un generator de căldură ucraineano-slovac foarte similar bazat pe apă (hidrodinamică acustică) produs profesional și ultrasimplu, cu un factor eficiență de 300%! (nu de 35% ca cel al produselor de licență "vest" ale firmei ROMXXXX care se mai bazează pe gaz și pe chibrituri)...(200804018)


Dacă ești un simplu novice sau un cercetaș neînfricat, un etic, un idealist și un original, care poate să gândească și să realizeze soluții inovatoare, aflate dincolo de dogma actuală științfică, atunci te bucuri desigur de paginile acestui sait!! Nu uita să împarți foarte repede și efectiv informațiile prețioase către alți prieteni interesați de asemenea proiecte. Multiplicarea sistemelor energetice inovatoare, decentralizate și independente e o chestiune vitală pentru păstrarea civilizației noastre. Nu uitați niciun moment că mafia energiei, generează pe lângă trafic și finanțe, cea mai importantă sursă masonă de venituri, făcute ilegal și sistematic pe spinarea oamenilor normali, ca mine și ca tine, energia fiind azi un element cheie de control și manipulare. Asta dacă vrei ca tu și copiii tăi să fie români liberi și civilizați (deci buni creștini) în țara lor. (Dacă nu, ca mândru tembel, forget about it, fugi repede la TV și trage-i câteva beri reci până mâne, că poate câștigi la loto și le-o arăți apoi tuturor popicarilor, că ești mare mahăr de cartier, om făcut, plin de bani pentru benzină, curent, gaz și lemne pentru tot restul vieții... ) ....(200804017)

04.2008 Sarmale reci? Așa arată un rahat de Ivan pe divan. Răpciuga asta cocoșată de medalii, se laudă că a doborât 23 de aviane americane în 1951, pe durata unui angajament militar ultrasecret în timpul războiului din Corea. Masoneria a apelat -atunci ca și acum- la artificii politice și diplomatice pentru a limita eficacitatea și avansarea trupelor americane anticomuniste. În Corea se dorea conflictul sângeros, însă nu o victorie clară, curată, în ciuda faptului că americanii avansaseră practic până la frontiera coreană din nord, de aici decurgând toate consecințele pe care le cunoaștem azi. Parcă ni se pare cunoscută strategia, nu-i așa?!.....................(200804016)

04.2008 Cine înfruntă -iară- legile Dumnezeiești și își răspândește propaganda în ziare de mare tiraj, disponibile la îndemâna oricui? Da, sataniștii masoni, mai precis exemplarele lor care mișună prin Regatul Danez, reper geografic ce reprezenta cândva un important centru al culturii și filosofiei nobile creștine. Ultima găselniță? Sexul homo între bărbați, mai exact cică pătrunderea anală e... sănătoasă și foarte recomandabilă pentru sexul inter-masculin de toate vârstele. Prin deducție logică aflăm astfel cât de mulți politicieni și alți mahări au o grije .... crescândă și ...enormă pentru sănătatea lor, nu în ultimul rând pe la București (eheeei ce partiuri sănătoase NATO și-au tras reciproc după șoul public...). Și dacă tot e vorba de sănătate: jegurile astea masone poponaute chiar nu sunt sănătoase la cap, cam pe acolo le-ar trebui lor ceva medicație sănătoasă, de toate calibrele! Constatând ușor faptul că Danemarca e un laborator social satanist, unde se perfectează formulele sociale ale noii ordini, așteptați-vă ca acest val de mizerie să vă agreseze masiv în anii care vin; asta dacă Bunul Dumnezeu nu intervine, pentru a-i elibera pe aceștia de sarcina producerii inutile și prelungite de umbre pe pământ......................(200804015)

04.2008 În Turcia, Honduras si SUA s-au facut observatii uimitoare in tratarea cancerului cu esenta de....oleandru. O retetă naturistă, tradițională din Turcia la indemana oricui care respecta procedura simpla de preparare? De ce nu? Doctorii rămân sceptici (asta bineînțeles numai atunci când timpul lor prețios nu le e răpit cu alte ocupații caracteristice breslei, precum număratul banilor sau golful) dar nici nu-și pot explica efectele benefice. Ce mai zice colosul farmaceutic și adunătura de vraci care promit vindecari sau minuni, evident pe bani grei? Formați-vă singuri o opinie! Seria de 3 articole despre "oleandrină" este deosebit de interesantă. .....................(200804014)

04.2008 Te simți economic bine, nu te doare capul? Atunci leagă-te la cap așa precum a făcut Slovenia, prin trecerea la moneda euro de la 01.01.2008, cu rezultatul că... și-a dublat rata inflației. Slovaciei, țara care actualmente deservește cu mușchi ieftin industria occidentală, îi e și ei dor de-o palmă economică, intenționând să adere cât mai rapid la sistemul monetar euro. În cazul Sloveniei e interesant de observat cum se accentuează pierdera unora și câștigul altora, într-o economie care practic nu s-a putut degrada structural de pe o zi pe alta. Unde se duc banii "mâncați" de către dispozitivul economic numit "inflație"? Către băncile monetare băieți și fete, către bănci!!!. .....................(200804013)

04.2008 O cafea pe zi vă poate apăra împotriva afecțiunii Alzheimer, o boală asociată des cu vârsta avansată, fiind de multe ori o parte constituantă a senilității. Cum fiecare lucru are și o latură ascunsă, trebuie să luați aici în calcul un dezavantaj și anume acela că tratamentul gustos și energizant de azi vă va împiedica să faceți zilnic cunoștințe noi și deosebit de interesante la adânci bătrâneți, evenimente potențial binevenite în lupta împotriva plictiselii acute. .....................(200804012)

04.2008 Un nou internet, dezvoltat iară de CERN (Elveția) și botezat "The Grid" va intra luna aceasta în operație. Bazat pe rețele de fibră de sticlă și noi noduri de legătură, The Grid este de 10 000 de ori mai rapid decât internetul nostru actual, acesta constituind nu numai o mică revoluție tehnică ci una cu un enorm potețial economic și social. Sperăm că materialul transportat va deveni și el de 10 000 de ori mai bun, mai onest și mai lipsit de control și cenzură!!! .....................(200804011)

04.2008 Pentru românii care credeau că sunt singurii de pe planetă care au îndoielnica bucurie de a fi guvernați de către imbecili kafkaești, iată cazul micuței Natalie Shea de 6 ani, din Brooklin/NuevaYork, pe care primăria a pocnit-o cu o amendă pentru vandalism de 300.- dolari, pentru faptul că a desenat pe ...trotuar cu... cretă!......................(200804010)

04.2008 Zbigniew Brzezinski ne împarte viziunea sa (oficială) despre cum încheierea angajamentului american în Irak ar putea sau ar trebui să arate. Articol mai mult decât interesant, de luare aminte, fiind cea mai realistă estimare a situației, venita in ceasul al 12-lea, din partea unui politician important. Sperăm ca acest act să aibă influență și efectivitate subită în politica americană... ......................(200804009)

04.2008 Foametea ca arma de distrugere in masă. Arma e azi în plină folosință, în ultimii 2 ani prețurile la alimentele de bază au crescut mondial cu 85%. Când au clocit-o jegoșii? Un studiu secret al anilor 70 recomanda utilizarea penuriei de alimente ca arma de distrugere in masa, implicați în această strategie a morții fiind masoni de frunte precum Kissinger, Scowcroft, Bush sr. și mahării anilor 40 din Comisia Regală de Populație a Regatului Unit. Nu-i chiar ultima știre fierbinte, dar e foarte utilă, deoarece așa putem intelege mai clar unele dinamici actuale din Asia, America de Sud sau Africa.......................(200804008)

04.2008 Mare amor. Doi borfași de dimensiune istorică, visează -brațe în brațe- vise multicolore de glorie, asta probabil din timpurile de pe când erau superputeri și aliați. Cei doi au azi cam aceleași ambiții, ocazional au și visuri ude, militaro-industriale. Aici un document unic, unde rusnacii fac reclamă pentru tancurile...nemțești. Axa Berlin-Moscova revizitată?. ......................(200804007)

04.2008 Război, islamizare, revanșism german, bombardamente asupra civililor, trafic de arme, de droguri, lagăre de exterminare, prostituție cu copii, demontaj economic, Iugoslavia le-a suferit pe toate. Iată încă ceva. 300 de sârbi tineri au fost rapiți, o parte dintre ei uciși și organele le-au fost recoltate pentru trafic. Cine zice? Încă o istorie groaznică din fosta Iugoslavie, povestită de ...Carla del Ponte. Picant: nicio organizație internațională nu investighează, nici măcar nu cârâie în fața acestor atrocități, ba mai rău, foarte mulțe structuri sunt direct implicate în afacerea murdară, structuri precum ONU, OTAN și republica de pe Sena, autorități în perfectă cârdășie prin jegul uman care poartă numele de Bernard Kouchner. Vor încerca joarsele aceleași josnice formule și în chestiunea minorităților din România, în momentul în care actuala lor tactică de regionalizare, depopulare, recolonizare și strămutare de populație li se va părea prea lentă sau ineficientă? Depinde și de voi băieți și fete... ......................(200804006)

04.2008 Gurabatefundu episodul XXL. Iranienii, în tipicul lor stil flamboianto-oriental, lipsit de orice nuanțare și subtilitate strategică, parcă împinși de draci în căutarea confruntării totale, declarau de curând că vor renunța la moneda suaneză în toate tranzacțiile lor petroliere, optând pentru viitor în favoarea monedei euro. Americani au luat tacit notă și acum a venit prima lor ripostă: SUA declară practic război economic Iranului. Cazul zis FinCEN, și măsurile luate de către acest centru financiar de comandă. ......................(200804005)

04.2008 Cazul candidatului suanez la presedentie Obama, implicat în acte de prostitutie homosexuală și consum de droguri tari. O nimica toata pentru morala de azi? Vine si mai tare! S-a lasat acum și cu un țeapăn. Donald Young, un corist de culoare al bisericii frecventate de Obama tocmai e asasinat. Si care e legatura? Il cunostea personal pe Obama, avea ceva important de spus, l-a contactat pe Sinclair și era și el tot... homo. Luați aici o baie de nămol în politica americană, asta dacă v-ați plictisit de briz-brizurile și cancanurile republicii dâmbovițene, și vreți să vedeți spectacolul cu actori americani. ......................(200804004)

04.2008 De ani de zile vă atragem atenția asupra unor importante deformații de structură economică, în special asupra fraudei financiare întreținută de asociația din SUA numită pompos Federal Reserve Bank. Dacă în trecut unii pufneau în râs la auzul discursului și argumentelor noastre, acum s-a făcut liniște. Toată lumea e azi de acord că economia neoliberală și globalizată a sistemului occidental se îndreaptă spre o mare criză, dar iată că specialiștii încep să ne vorbească nu despre stagnare sau criză ci despre un dezastru economic de proporții. ......................(200804003)

04.2008 40 de ani de memorie funcțională, dragoste față de detaliu și commitment (cuvânt fără corespondență exactă în limba română -nu-i de mirare!!- care poate fi tradus numai cu ceva de genul "dăruire"). Toate astea duc la următoarea nouă concluzie în cazul Robert F. Kennedy. Nu Sirhan Sirhan e autorul, ci avem un veritabil complot cu 13 focuri trase din 2 arme diferite. Urmele duc spre serviciul de protecție... Ah și de aia nu ați putut dormi desigur! Nu, nu acesta e punctul menit a vă ruina siestele balcanoide, în ale căror dulci brațe vă legănați existența neaoșă, milenară. Chestia e următoarea: proiectați situația pe plaiurile mioritice! Câte asasinate suspecte de persoane celebre avem noi românii? Zeci dacă nu sute de cazuri, tot tacâmul, de la patriarhi la scriitori! Și câte persoane se ocupă azi, sau măcar se interesează de soarta acestor victime și implicațiile istorice, economice etc. etc.? Zerovirgulăzero! Ăsta da cuvânt, curat românesc! Hai, somn ușor și digerat fără griji, că de soarta voastră dragi români se ocupă... alții!......................(200804002)

04.2008 Un elefant norocos. Iată un caz care demonstrează clar că animalele pot avea mai multă inteligență și talent decât unii oameni fără educație și căpătâi. De ce e norocos talentaul elefant? Pentru că nu trăiește în România, unde și-ar fi sfârșit zilele într-o grădină zoologică tâmpă și mizeră, sau ar fi fost transformat în cartaboși. Cum nu știți nimic despre soarta tristă a animalelor din România? Nu pe nedrept, marile grădini zoologice occidentale boicoteză de ani orice cooperare cu semințarii (i)responsabili de soarta animalelor, de îngrijirea și protejarea lor civilizată ...........................(200804001)

03.2008 Vă întrebați unde s-a ascuns arta cu mesaj pacifist a anilor 60? Aici un clip despre politicienii psihopați care ne conduc și isprăvile lor. În loc de concluzie: Nu trebuie să căutați iadul mai departe decât propria piele... iar faptul că mulți nu simt suflul satanei, nu înseamnă că nu-i deja printre noi! ........................(200803021)

Rezistați condiționării și manipulării! Puneți aici stop lăturilor din mediile republicane! Numai media alternativă, care-și dovedește independența veritabilă prin diversitatea surselor și mai ales prin lipsa intereselor pecuniare, este remediul împotriva descreștinării și intoxicării zilnice.

 


N.B. Internetul e ultrarapid dar foarte efemer! Linkurile sunt funcționale la data publicării lor, dar după unele zile, unele legături pot deveni "eroare 404", asta datorită schimbării sau ștergerii conținuturilor de pe serverele exterioare, un lucru care nu depinde de noi. Antidot? Treceți mai des pe aici i sau cautati în GOOGLE-sau alte motoare- cuvintele cheie ale temei. Undeva rămân mereu resturi utile de informație (cache-uri, copii particulare, biblioteci virtuale, etc.)

 


+++++++++++++++++++++

Jurnalism necenzurat, un stil nou, dincolo de formulele stereotipe din media tradițională. Nu suntem responsabili pt. conținutul articolelor către care facem trimitere prin link, menționare sau alte tehnici. Informațiile sunt puse la dispoziție conform Chartei ONU pentru Drepturile Omului, în scop educațional și/sau de divertisment. Nu înțelegeți textele în engleză, franceză, spaniolă, germană etc? Încercați un translator online (Google) sau...învățați limbi străine.


 

 

 

 

Publicitate
 

Uniune DA,
UE: Uniune DA, fuziune NU!
Fuziune NU!

Citate memorabile :

"Sarcina proletariatului este aceea de a crea o Uniune a Națiunilor Europene, ca fundație pentru crearea Statelor Unite ale Lumii"

-Leo (Lev) Trotzki în lucrarea sa "Bolșevismul și pacea în lume" din 1918

++++++++++++++++++

"România socialistă n-a fost privită cu ochi buni de tările occidentale, nu atât din cauza orientării sale politico-ideologice, ci pentru îndrăzneala de a-si fi creat o industrie puternică /... /practic, de a fi devenit o economie concurențială pentru țările UE.

Privatizarea, prin intermediul căreia 85 % din potentialul nostru economic a fost pus sub controlul capitalului străin, a constituit modalitatea cea mai eficientă de a repoziționa România în rândul țărilor subdezvoltate și de a-i conferi din nou rolul ingrat de piață de desfacere."

- Nicolae Dăscălescu în studiul său "România, printre cele mai corupte țări din lume" 2008

++++++++++++++++++

"The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society (=> pseudo-democrația prefabricată! n.r).
Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. /.../
Sometimes the effect on the public is created by a professional propagandist, sometimes by an amateur deputed for the job. The important thing is that it is universal and continuous; and in its sum total is regimenting the public mind every bit as much as an army regiments the bodies of its soldiers."

- Eduard Bernays "Propaganda" din 1928. Această lucrare esențială a secolului XX, ale cărei principii au fost -și mai sunt- aplicate în România, poate fi teleîncărcată aici (engl.).

++++++++++++++++++

"Democracy never lasts long. It soon wastes itself, exhausts and murders itself. There never was a democracy yet that did not commit suicide."

- John Adams Președinte SUA


 


 Publicație creștină românească, nonprofit și necenzurată. Nonprofit and uncenzored Christian Romanian publication.
C Copyright 1996-2008 Curierul Conservator red. Laurentiu M. Gommel. Materiale pot fi liber publicate, cu mențiunea sursei.
Contact și/sau materialele Dv. la email: