CURIERUL CONSERVATOR, o publicatie nonprofit si necenzurata
Jurnalism necenzurat: știrile lunii mai.
Capitole media
. Prima pagina
. Internațional
. Antimondializare
. România
. Emigratia romana
. Manipulare media
. Educație
. Sănătate
. Ecologie
. Crestinismul nostru
. Identitate & Co
. Monarhia noastră
. Umor
. Papagalul Republican
. Imagini din România
. Pentru Demnitate
. Jurnalism necenzurat
. Știați că...
. Arhiva
. Legături Externe
. Redacția

Scutul Creștin Românesc

.
 
Initiative
. 
Sesizări


Căutare:
Titlurile lunii
Înapoi la întregul 2008  

O întrebare pe lună:

Sunt prostia și hoția din România cauzele principale ale sărăciei majorității populației, sau sărăcia este principala generatoare de hoție și prostie?05.2008 Alegerile SUA. Absolut neinteresant cine dintre cei mânjiți vor "face" cursa, McCain, Obama etc. etc. Candidatura lui Ron Paul în sine, face onoare Statelor Unite, care arată că după mai bine de 200 de ani de la declarația de independență mai au încă idealuri și principii nobile, precum cele exprimate în singurul act colectiv de decență poltică, în Constituția SUA. Să înțelegem mai bine fenomenul Ron Paul, asta numai ca mică lecție de democrație politică, deoarece nu se întrevede ca românii să fie confruntați în viitorul apropiat cu un politician român de o asemenea calitate morală și profesională (ultima lor șansă, cât de cât comparabilă, a fost cea -naturalmente irosită- numită Ion Rațiu). (200805015)

05.2008 Arma cutremurului folosită de către oligarhia ocultă împotriva neamurilor care nu se supun ordinelor LOR? Cazul recentului cutremur cu sute de mii de victime din RP China, câteva precedente japoneze și proiectul stațiilor HAARP din Alaska și Groenlanda. Un video doesebit de interesant, la fel precum multe alte declarații ale lui Fulford, un jurnalist american specializat în conflictul ascuns dintre rasa galbenă și oligarhia satanistă din "Occident". Cine nu se supune primește mai mult decât un bum sonic, întâi îi cade cerul pe cap apoi urmează un cutremur sau un uragan. Despre noile tehnologii geo-miitare și mai mult. (200805014)

Dacă lucrurile stau ca atare -existând mai multe indicii că așa este cazul- va fi interesant de așteptat acum reacția asiaticilor, care nu sunt nici lași, nici proști și nici lipsiți de resursele colosale pentru o ripostă potrivită, aceștia fiind după atacurile țintite, de genul SARS, Gripa Aviară, etc. într-o situație limită (Mizele sunt printre altele și dorița clanului sionist de a controla moneda chineză "Rinmimbi" ori cazul extinderii războiului din Orientul apropiat). În acestă situație, războiul surd din culise, putând deveni foarte palpabil, cu toate consecințele imprevizibile pentru noi toți, inclusiv pentru bărcuța republicii dâmbovițene. Deci: VA URMA! (200805013)

05.2008 Afaceri criminale de stat. Crimele rituale au caracterul de a fi practicate în grup organizat, motiv pentru care aceste orori se perpetuează nestingherite pentru decenii (uneori și mai lung...). Aici cazul cercului de asasini de fete tinere (realmente probabil peste 100 de cazuri !) cunoscut sub numele de cazul Fourniret, și verdictul dat de justiția republicană franceză, care vrea să aducă repede tăcerea despre acest caz odios. De ce? Datorită implicațiilor politice care s-ar putea arăta în sânul elitelor odioase republicane, deoarece -ca prin minune- lista cu numele a 50 de notabili republicani implicați în aceste acte abominabile, a dispărut difinitiv și fără urmă din dosarul de anchetă al judecătorului de instrucție. Fotografii și benzi video la fel... Presa LOR centrală -altfel latină pursânge, adică iubitoare de senzații, indiscreții și scandaluri- a menținut o tăcere mai mult decât suspectă de la spargerea cercului în 2003 și până la recenta condamnare.
Pentru cei interesați de informația din spatele informației, aici mai multe note pertinente, care arată legăturile lui Fourniret cu elitele sioniste și criminalii politici din Action Directe. Un Dutroux deja vu... (200805012)

05.2008 Corporațiia supranațională, idolul sacru al secolului 20 își aruncă umbra și pe primul deceniu al sec. XXI. Un mic top cu 10 corporații, care au inspirat neîncredere în spațiul occidental al anului 2007. Ca de obicei, aceste mega-firme, își au activitatea dubioasă în mafia energiei, în farmaceutică, în controlul resurselor vitale și în modificarea genetică. Ciudat că în acest top lipsește cu desăvârșire mafia bancară ... Un text ceva mai lung, ce necesită un bagaj de informații de fond din partea cititorului. (200805011)

05. 2008 S-ar putea zice că de acum satanismul e instalat oficial în statul California (SUA). Justiția a dat tocmai lumină verde pentru "căsătoria" între homosexuali. Dat fiind cine controlează administrația Calforniană, nici nu-i de mirare... (200805010)

05.2008 RFG-ul e un stat care și-a creat o imagine externă, care nu are deloc o corepondență în viața reală. Nemți corecți? Aiurea!! Cazul nerespectării sistematice a cadrului privat. Sunteți rezident sau turist în Germania? Atunci faceți bine să puneți "urechea" pe computerul Dv. S-ar putea să auziți înăuntru obișnuitul tropăit german de cizme! Gestapoviștii refegiști împreună cu bolșevicii redegiști reciclați prin guvernele și instituțiile landurilor, și-au găsit numitorul lor comun: spionatul în masă al persoanelor și a vieții lor private. Asta merge în RFG cu acte în regulă, adică pe baza unor legi de tip "democratist". Pe baza acestor legi se ascultă sistematic convorbirile, se spionează corespondența și se scotocesc computerele oamenilor, îndeobște atunci când acestea sunt legate la rețea. În baza acestor legi se fac arestări, motivate numai de simplul fapt că cei arestați nu gândesc așa cum place statului. Nu că arestații s-ar ține de cine știe ce comploturi odioase sau măgării! Nu! O opine sau o gândire politic incorectă e de ajuns pentru pârnaie! Nu credeți ce le poate pielea arienilor ăștia? Treceți aici pe la LA Times ca să vă lămuriți repede. Și e bine să știți ce vă așteaptă, mai ales dacă nemții sunt lăsați mai departe să formeze decisiv instituțiile și legile eurocratismului virulent...
Nu că România ar fi azi o excepție, dar ce altceva poți aștepta de la un maldăr puturos de securiști pungași, mincinoși, trădatori, de la adunătura "noastră" de joarse, care din 1948 încoace au -în perfectă continuitate- o activitate abuzivă și criminală. Ai "noștri" au aceleași legi și practici, dar măcar nu se dezmint, nu fac pe finii, pe corecții și pe elitiștii, așa precum Berlinul. Căci tactica germană vrea să inspire o imagine de credibilitate, de competență în drepturile omului, în democrație și de aici emană pericolul cel mai mare, cel de a fi furat și înselat de drepturile elementare reale, printr-o politică duplicitară de inspirație totalitară (citește: de esență masonică).
Astea toate, sunt pentru românii treziți, responsabili, care au și alte preocupări. Pentru restul românilor avem o altă știre tare: NOU! NOU! O nouă lege de la Guvern și Președenție!! De azi s-a ieftinit cu peste 50% toată berea care e vândută în pungi de plastic!!! Dacă fredonați o manea la tejghea, mai primiți încă 10% reducere!! E lege dom' le!! (200805009)

05.2008 Atât despre idea care stă la baza colosului eurocrat pseudo-democratic, numit Uniunea Europeană. Un act unionist cu vechi rădăcini, un antipod și un inamic al veritabiluilui act unionist democratic, care este Constituția SUA. Un Deja vu unionist, colectivist, de inspirație ruso-germană -și nu numai- aflat sub umbrela foarte protectivă a... "democratismului" de tip neo-sovietic... Ideal pentru România? (200805008)

05.2008 Iranul nu mai livrează petrol pe dolari americani ci numai pe euro. Deci a început numărătoarea inversă pentru ei, asta deoarece se știe ce a urmat după ce Sadam, irakianul, a luat o asemenea decizie... (200805007)

05.2008 60 de ani de existență a statului Israel din Palestina. Un proiect născut din teroare și război, bazat pe teroare și război, amenințat în existență de teroare și război. Copil ucis de terorismul și rasismul instituționalizat. Scene sioniste din mai 2008 A.D. (200805006)

05. 2008 Ia să vedem... Hmmmm. Reuniune mondiala a căpeteniilor sataniste la București... Nu... Violuri, furturi, delapidări!? Nu...Numai gata, săptâmâna asta lăsăm temele negre. Haideți băieți și fete să râdem un pic împreună! Ia să vedem ce avem pe aici... A da! Hai să luăm azi imbecilii de la Națiunile Unite (ONU). E bine să știi unde poți găsi mereu un cretinism sau o măgărie bună de râs! Ce să luăm în mod special? Haideți să vedem ce scriu fanfaronii ăștia mondiali despre... drepturile omului, una dintre piesele lor de rezistență, prin care-și justifică rațiunea de a fi... Ce zice Articolul 1 al drepturilor universale ale omului? Asta zice:

"Articolul 1
Toate ființele umane se nasc libere și egale în demnitate și în drepturi. Ele înzestrațe cu rațiune și conștiință și trebuie să se comporte unii față de altele în spiritul fraternității." (SIC, Aici e originalul!)

- Băi, atenție, da nu cumva să nu... Articolu' 1 băi!... Că de nu, ne sparge mondiala! E clar?! Mai lipsesc "nazegreva și tabulka gomer" ale lui Toma Caragiu (din scheciul "Produse noi pe piață"!) Bineînțeles, că la acest cretinism merge fain de tot grafia bolșevicului Roller, stil lingvistic de care ONU se servește voios în documentele "românești". Ce mai aflăm de la ONUniștii aceștia, fini cunoscători ai limbii române? Păi că limba română e "cea mai îndepărtată de latină", fiind puternic influențată de...albaneza (după dilii, un vecin al României) și de... maghiară, împreună cu alte măgării deloc accidentale și nerelevante. Ca de obicei, lucrăm jurnalistic numai cu materialul clientului, așa că pentru astea vă datorăm un călduros Chiosoniom, măi cârnaților mondialiști de la ONU!

Nu știm dacă aceste documente, împreună cu grafia și celealte informații purtate, apar și în edițiile de pom mort ale editurii preferate a Națiunilor Unite, e vorba de publicațiile Trustului Lucifer, care azi se numește eufemist Lucis Trust, o editură de propagandă mondialistă de tip Era Nouă (New Age), fondată de către sataniștii Blavațchi și Bailey în 1922. Cert e că trustul acesta întreține financiar și alte "ONG"-uri și organizații "binevoitoare", care s-ar putea să devină vehiculul acestui soi de antiromânism, e vorba cluburi "selecte" precum Greenpeace, Amnesty International, UNICEF...(200805005)

05.2008 Gata, nici na-a fost bine înghițită gălușca Constituției, acum UE-a bagă viteză tare de tot în restructurarea -aproape revoluționarea!- diplomației, plănuind înființarea a nu mai puțin de 160 de ... ambasade, evident UE. (pe eurocrătește, sovietismele astea se numesc "European External Action Services" EEAS), Hmmm! Interesant! Să vedem ce servicii și funcții oferă, românii vor fi sigur primii bucuroși să scape de netrebnicii din MAE... Poate așa mai rezolvăm și noi "plecații", din problemele noastre cu administrația republicană, precum acte civice, pașapoarte, adeverințe, formalități la rezolvarea cărora ne tot împiedicăm de giurumelele hoațe, ineficiente, mitocane și trădătoare ale republicii dâmbovițene. Uite o idee chiar bună a Uniuni Europene! Alo UE! Vino și scapă-ne de noi! Plătim bine! Sau e numai spectacol de sunet și lumină și birocrații de la UE înființează iar unul din dispozitivele lor de operetă, bun numai de tocat banii publici și hrănit viermișorii lor clientelari de mătase fină, fiiiină, albastră-galbenă? .(200805004)

05.2008 Iarăși buncăre băieți și fete! De data asta nu o inițiativă privată ci una de stat. Foarte de stat. Și ce stat! E vorba de buncărul american din Iron Mountain, unde se găsește -în dosare, borcane, plicuri, pungi, sticluțe, cutiuțe și suporturi media- toată administrația și civilizația americană. Administrația cu tot cu dosalele și cu zmecherii de la impozite (IRS) cu cei de la biroul de brevete (US Patent Bureau) și multe alte instituții ale administrației de stat inclusiv unele foarte discrete precum US Investigation Service (Hă?!). În plus, aici găsești toate marile repere culturale ale celor 200 de ani de SUA: manuscrise originale, clișee și poze unice, cărți, chiar și superbele benzi magnetice și discuri originale cu Elvis. Totul, totul e frumos, ordonat și profesionist arhivat durabil în kilometri de galerii subterane. Civilizația americană e acum pregătită pentru marele război, asta evident dacă mai rămâne cineva după Armaghedonul final, care să admire sau să priceapă toată acestă magnifică civilizație, tocmai pusă la ciorap...Și e foarte bine vorba de război și nu de o catastrofă naturală. Armata americană a construit în ultimii 20 de ani aprox. câte 2 asemenea buncăre militare subterane pe an, însumând sute de kilometri de galerii, prețul unui singur buncăr fiind undeva la 100 de miliarde de US dolari, lucru care poate și explică anumite "găuri" din buget. Buuuun! Unde stăm noi în treaba asta? Păi limbricii noștri republicani nu se sinchisesc de instituțiile și cultura românească, aceștia stau pe ouă, perfect imobili ca ceea ce sunt de fapt: niște cârnăciori în ploaie. Acest lucru este... liniștitor și... benefic! Păi cum dom'le!? Păi așa dom'le! Închipuiți-vă numai o secundă, că tot puroiul republican de brute, hoți, mincinoși, puturoși, imbecili și giurumele cocoțate, s-ar gândi să se păstreze departe de focul purificator al unui război mondial, al unei Mari Judecăți Divine, cu tot cu colecția lor de manele, de osanale epocale, de cântece patriotice, de videoclipuri nașpa, pupincurisme și terorisme culturale și cu tot fondul de carpete de Ferentari brațe în brațe cu nenorocirea administrației lor jegoase, corupte și cretine! Naaaaa! Doamne feri!!! Nouă nu ne trebe buncăre! Noi avem pe Domnul! (Notați și logo-ul Iron Mountain, ca să pricepeți cui aparține de fapt inițiativa)..(200805003)

05 2008 Madam Palfrey a murit. Cine a fost aceasta? O prostituată notorie, zisă și DC Madam, care a întreținut și administrat o rețea de prostituție pentru politicienii din Washington D.C. din S. U. ale A. Pe lângă contactele -foarte fizice- locale, e aproape cert că madam mai avea și alte contacte -la fel de nesănătoase- cu tartorii Mossad-ului. Înainte de a se "sinucide", ea a declarat că va publica toate numele din carnețelul ei de comenzi speciale, asta pentru a evita pușcăria care o aștepta. Cum se face, chiar înaite ca poliția să declare oficial ceva despre deces, mediile au declarat-o pe DC Madam drept...sinucisă. Între timp, carnețelul cu nume proeminente, care în ciuda speranțelor ei nu i-a fost o prea mare asigurare de viață, e cumva..."pierdut". Totu-i clar?! ...(200805002)

05.2008 . Regatul Unit. O administrație dură, intransigentă, cel puțin în chestiunile ce țin de ordine în circulația publică, sau o birocrație debilă și abuzivă? Judecați singuri! (Punctul 9 e de-li-cios, parcă ar fi de la noi!!!) ...(200805001)

Rezistați condiționării și manipulării! Puneți aici stop lăturilor din mediile republicane! Numai media alternativă, care-și dovedește independența veritabilă prin diversitatea surselor și mai ales prin lipsa intereselor pecuniare, este remediul împotriva descreștinării și intoxicării zilnice.

 


N.B. Internetul e ultrarapid dar foarte efemer! Linkurile sunt funcționale la data publicării lor, dar după unele zile, unele legături pot deveni "eroare 404", asta datorită schimbării sau ștergerii conținuturilor de pe serverele exterioare, un lucru care nu depinde de noi. Antidot? Treceți mai des pe aici i sau cautati în GOOGLE-sau alte motoare- cuvintele cheie ale temei. Undeva rămân mereu resturi utile de informație (cache-uri, copii particulare, biblioteci virtuale, etc.)

 


+++++++++++++++++++++

Jurnalism necenzurat, un stil nou, dincolo de formulele stereotipe din media tradițională. Nu suntem responsabili pt. conținutul articolelor către care facem trimitere prin link, menționare sau alte tehnici. Informațiile sunt puse la dispoziție conform Chartei ONU pentru Drepturile Omului, în scop educațional și/sau de divertisment. Nu înțelegeți textele în engleză, franceză, spaniolă, germană etc? Încercați un translator online (Google) sau...învățați limbi străine.


 

 

 

 

Publicitate

 

Uniune DA,
UE: Uniune DA, fuziune NU!
Fuziune NU!

Citate memorabile:

"Uniunea Europeană este Uniunea Sovietică de azi"

- Fostul președinte sovietic Gorbaciov, o declarație publică într-o vizită în Regatul Unit 2000.

++++++++++++++++++

"Dacă atât trecutul cât și lumea exterioară există numai în interiorul minții, iar mintea în sine este controlabilă, atunci ?"

-George Orwell, scriitor vizionar britanic.

++++++++++++++++++

"Suveranitatea națională nu mai este (azi) un concept viabil!"

-Zbigniew Brzezinski, membru Comisia Trilaterală (SUA-Europa-Asia) și CFR (Consiliul pentru Relații Externe), un promotor al Noii Ordini Mondiale (sclavagie universală sub satanism).

++++++++++++++++++

"If the American people knew what we have done, they would string us up from the lamp posts"

- George H. W. Bush, citat în prefața cărții "Terrorism And The Illuminati" de David Livingstone 2007, lucrare compilativă care aduce o ordine foarte utilă în structura stufoasă a politicii, economiei și ingineriei sociale oculte sub care trăim. ( Fiind acel Adevăr, ce trebuie cunoscut în timpurile din urmă.)

++++++++++++++++++

"Do you really want to stop the NWO*?
Then you need to take their power away, not sit and pray for someone else to show up and do your job, but actually get active and
STOP
giving your power away. Anyway, that's what Jesus would have done.

I say
STOP
reading their books, newspapers, magazines and periodicals,
STOP
watching their TV and movies,
STOP
eating their food and drinking their poisinous products,
STOP
using their banks and money,
STOP
voting for their puppets,
STOP
using their medical services and vaccines,
STOP buying, promoting or using ANYTHING they provide. Also, please
STOP
hating the Jews, if you can. They are not ALL responsible for the mess of a few of their criminal leaders.

Instead,
START educating your neighbour on the facts,
START buying food directly from the producers,
START
taking responsibility for your own health,
START
getting directly involved in the improvement of your community, and yes, please
START
affirming the "second coming of Christ", which is when we realize that we ALL have the Spirit of Love inside us, and we allow ourselves to let Love be our guide."

- "Ed" un user anonim dintr-un blog de rezistență, care îndeamnă la revenirea conștientă, activă și imediată către valorile și resursele Creștine inițiale, nu în numele urii ci a iubirii. Dacă ați încercat totate aceste metode, atunci e evident, rugăciunea ne rămâne ca ultimă soluție.
(* NWO = NOM =Prescurtarea pt. Noua Ordine Mondială.)

++++++++++++++++++

"Omul de azi e rupt de sursele Izvorului, trăind numai din ceea ce i se varsă în cupă"

- Papa Benedict XVI 2008 într-un îndemn către creștini la revenirea către izvor, la rezistență împotriva sistemului oligarh social, economic, politic, cultural, religios...

++++++++++++++++++

"In 1950, whites were 28 percent of world population and Africans 9 percent, a ratio of three-to-one. In 2060, the ratio will remain the same. But the colors will be reversed. People of African ancestry will be 25 percent of the world's population. People of European descent will have fallen to 9.8 percent.

More arresting is that the white population is shrinking not only in relative but in real terms. Two hundred million white people, one in every six on earth - a number equal to the entire population of France, Britain, Holland and Germany - will vanish by 2060.

The Caucasian race is going the way of the Mohicans.

/.../ By 2050, a fourth of all the people of Eastern Europe will have vanished. Ukraine will lose one-third of its population. Russia, 150 million at the breakup of the Soviet Union, 142 million today, will be down to 108 million. Such losses dwarf what Hitler and Stalin together did to these countries."

- Patrick J. Buchanan 2008

George Orwell 1984

 


 Publicație creștină românească, nonprofit și necenzurată. Nonprofit and uncenzored Christian Romanian publication.
C Copyright 1996-2008 Curierul Conservator red. Laurentiu M. Gommel. Materiale pot fi liber publicate, cu mențiunea sursei.
Contact și/sau materialele Dv. la email: