CURIERUL CONSERVATOR, o publicatie nonprofit si necenzurata
Jurnalism necenzurat: știrile lunii iulie. .
Capitole media
. Prima pagina
. Internațional
. Antimondializare
. România
. Emigratia romana
. Manipulare media
. Educație
. Sănătate
. Ecologie
. Crestinismul nostru
. Identitate & Co
. Monarhia noastră
. Umor
. Papagalul Republican
. Imagini din România
. Pentru Demnitate
. Jurnalism necenzurat
. Știați că...
. Arhiva
. Legături Externe
. Redacția

Scutul Creștin Românesc

.
 
Initiative
. 
Sesizări


Căutare:
Titlurile lunii
Înapoi la întregul 2008  
O întrebare pe lună:

De la generațiile de sacrificu, prin generațiile irosite, către generațiile... degenerate?

Actualități la foc mic, tributul sezonului estival.

07.2008 Cea mai murdară afacere mușamalizată vreodată de către mediile republicii de pe Sena pare să fie recenta serie de accidente nucleare petrecute la centrala atomică Tricastin, unitatea AREVA din Socatri/ Bollene din departamentul Vaucluse. Atenție, e vorba de accidente catastrofale și nu de incidente tehnice, evenimente care sunt la ordinea zilei în centralele nucleare franceze. Viața tehnică a unei centrale atomoelectrice este de 20 de ani, timp după care aceasta trebuie demontată până la ultimul șurub și depozitată special, dar Franța are azi un parc tehnic rablagit și hiperexploatat de către mafioții EDF-EDS și AREVA, complex nuclear-energetic francez compus din 58 de centrale nucleare (civile) vetuste, care au înregistrat nu mai puțin de 86 accidente de gradul I în 2007 și 114 (!) în 2006. Dar catastrofa de la Tricastin le întrece pe toate! Accidentul a eliberat în noaptea 7-8 iulie peste 90 de kilograme de uraniu, răspândite în sol, în apa freatică și în râurile Gaffiere și Lauzon, doi afluenți ai Rhonului. Cantitatea de material radioactiv eliberată de accidentul Tricastin, depășește pe cea eliberată de accidentul de la Cernobâl (fosta URSS) din 26.03.1986. Mușamalizarea republicană are ca principal motiv apărarea veniturilor din turism -care este tocmai în plin sezon în această superbă provincie franceză- și protejarea vânzării netulburate a produselor din vestita regiune viticolă a Rhonului, ambele activități economice fiind generatoare anuale ale unor venituri colosale, vitale, de ordinul zecilor de miliarde de euro. Mai departe EDF-AREVA vor să-și păstreze o reputație bună într-o industrie murdară și dubioasă, cea a producerii de energie electrică prin intemediul fierberii apei cu pila nucleară. Această tragedie mai arată încă ceva și anume cât de mult respectă republica franceză drepturile omului, transparența și responsabilitatea juridică! Adică deloc! Dacă s-ar fi petrecut acest accident la centrala atomică Cernavoda, din România, toate mediile occidentale ar fi vuit luni în șir! Dar e vorba de scălâmba republică de pe Sena... Mai multe informații aici. Și cine vrea să afle mai multe despre ritmul de melc al birocrației republicane în această chestiune mai multe pe acest sait francofon.

07.2008 Când e vorba de aberații și tălmăcire vicioasă a unor precepte de natură culturală, zise "religioase", nu trebuie să cauți departe. Secta musulmanilor e adresa cea mai potrivită și cum noutățile lor sunt aproape mereu identice cu o amenințare, iată ultima găselniță a acestor nebuni furioși. Din Pakistan -cel mai ciudat aliat pe care NATO l-a avut vreodată- ne vine vestea că femeile care nu-și acoperă părul vor fi acum desfigurate pe stradă, de către executori islamiști, prin atacuri cu acid sulfuric! Mai multe aici pe acest sait (atenție imagini dezagreabile)

07.2008 Curajoși, responsabili, inteligenți și... încăpățânați. E vorba bineînțeles de irlandezi, cetățeni pe care agentul sionist Sarkozy ar vrea să-i treacă printr-un al doilea vot asupra imposturii "Constituția UE". Nu ține! Acum, grupa celor cărora autonomia le este scumpă, a crescut considerabil. Să vedem ce altă diversiune antidemocratică vor scoate acum mondialiștii din joben, pentru promovarea agendei LOR! Mai multe detalii în Times Online aici.

07.2008 Pe gânduri ce puneți în farfuriile copiiilor la asemenea prețuri galopante la produsele alimentare? De vină nu este o criză a energiei sau una structurală. E pură speculă, e lăcomie fără limite! Fondurile de investiții achiziționează frenetic tot ceea ce ține de producție alimentară și agrară: ferme, utilaje, firme. Scopul final este specula de proporție spectaculară, nemaiîntâlnită. Unde este controlul statal al "republicilor", presupuse a apăra interesul public, majoritar? Nicăieri, pentru că EI controlează deja toate "instituțiile". Pedalat fericit în banconomia liberală mondială! Mai multe detalii aici.

07.2008 Prostia maselor este dorită, perpetuată și întreținută cu cea mai mare atenție de către pătura oligarhă. De ce? Deoarece ignoranța noastră comună le garantează și maximează PROFITUL LOR. Atât de simplu se pune problema! Un lucru este însă mult dincolo de frontiera acceptabilului, chiar și pentru românii, cei cunoscuți a avea pielea cea mai groasă și pufoasă a obrazului. Este vorba de prostia care ucide. De la mijlocul anilor 60 se cunoaște o metodă naturală de prevenire și vindecare a cancerului și imunodeficienței, printr-o simplă dietă alimentară, dezvoltată de Dr. Johanna Budwig o somitate științifică germană, nominalizată de 6 ori pentru Premiul Nobel. Mai multe detalii aici.

2008 Nemții din fosta RDG, o entitate politică declarat francmasonică și naturalmente satanistă, au urmărit informativ, pornind din 1974, pe Cardinalul Ratzinger, cel care avea să devină mai târziu Papa Benedict XVI. Ocultiștii erau speriați de această mare personalitate, mai ales de puternica sa influența anticomunistă. Mai multe pe acest sait aici. Despre coteria și interdependența dintre satanism și comunism, citiți mai multe aici în lucrarea capitală a lui Richard Wurmbrand: Marx și satan.

07.2008. Acum e oficial, așazisa entitate politică "Bosnia-Herțegovina" este direct implicată în activități teroriste în Afganistan. Investigatori ai contrainformațiilor americane din FBI, fac actualmente cercetări în acest sens în zona fostei Iugoslavii. Se știe că nucleele islamiste din regiunile Bosnia și Kosovo, sunt sprijinite și protejate la inițiativă masonică și se află sub un strict control sionist, acum -pe lângă traficul acestora de stupefiante, de arme, cel de organe umane și de copii- figurând oficial și activitâțile de terorism. Promotori ai acestor crime, autorii morali, nu sunt numai fanaticii sectei musulmane, ci proeminente figuri politice precum J. Korbelova (alias M. Albright), R. Perle (postați în instituțiile SUA), B. Kouchner (postat în instituții din Franța) cu aportul decisiv al unei influente facțiuni masonice, anticreștine și criminale, din ofițerimea americană, franceză, germană, austriacă, fără de care acste orori nu ar fi fost posibile. Mai sunt acum îndoieli cine sunt adevărații beneficiari ai operației de destabilizare balcanică?


Terorismul islamist proliferează azi prin "Bosnia" și "Kosovo", mulțumită
sprijinului... NATO. "Hai la lupta cea mare" cătane cretine! (O situație absurdă, lipsită de logică? Nicicum! Pentru o percepție mai clară și mai aprofundată a fenomenului numit terorism -politic- recomandăm lucrarea lui David Livingstone Terrorism And The Illuminati - ISBN: 1-4196-6125-6-, unde găsim câteva expuneri interesante, valoroase mai ales prin interpretarea lor istorică. Această lucrare poate fi evaluată și la această adresă. )

07.2008 Să râdem cu Obama. Aroganța oligarhilor cocoțați e depășită numai de frica acestora. Ascunși în spatele fortărețelor "instituțiilor", apărați de gărzi de corp recrutate printre asasini și pitiți după legi savant ticluite, de manieră a le acorda autoritate, legitimitate și imunitate, "elitele" politicii trăiesc constant într-o lume a fricii și neîncrederii totale. Ultima fobie a lor este cea față de ...culoarea verde. Homo Obama, printr-o circulară adresată echipei sale, interzice orice piesă vestimentară de culoarea verde, în vizita sa în Isratina și Palestel. E normal!. Culoarea verde e și cea a profesioniștilor din pădurit și grădinărit, meseriași care păstreză ordinea, fac curat și ocazional smulg buruienile inutile și taie pomii găunoși, bolnavi, care sunt un real pericol public...


Rezistați condiționării și manipulării! Puneți aici stop lăturilor din mediile republicane! Numai media alternativă, care-și dovedește independența veritabilă prin diversitatea surselor și mai ales prin lipsa intereselor pecuniare, este remediul împotriva descreștinării și intoxicării zilnice.

 


N.B. Internetul e ultrarapid dar foarte efemer! Linkurile sunt funcționale la data publicării lor, dar după unele zile, unele legături pot deveni "eroare 404", asta datorită schimbării sau ștergerii conținuturilor de pe serverele exterioare, un lucru care nu depinde de noi. Antidot? Treceți mai des pe aici i sau cautati în GOOGLE-sau alte motoare- cuvintele cheie ale temei. Undeva rămân mereu resturi utile de informație (cache-uri, copii particulare, biblioteci virtuale, etc.)

  

 

 

 

Publicitate

Uniune DA,
UE: Uniune DA, fuziune NU!
Fuziune NU!

Citate memorabile:

"Israel /../ has around 50 Jericho-II nuclear-armed missiles with a range from 900-2,700 miles, putting every Mideast capital and parts of Russia, Pakistan, and Europe within range. Each Jericho-II carries a warhead that can destroy a major city. /.../

Germany provided Israel with three Dolphin-class subs that are said to be armed with nuclear cruise missiles."

- Eric Margolis analist militar, despre pericolul șantajului nuclear israelian, text online pe site din 15.07.2008.( Israelul nu a semnat niciun acord internațional de neproliferare a armelor nucleare.)

++++++++++++++++++

"We can't be so fixated on our desire to preserve the rights of ordinary Americans."

- Bill Clinton, în USA Today, pagina 2A. din 11.03.1993

++++++++++++++++++

"Poate să fie un partid demagogic altceva decât exploatatorul intereselor publice? Mulțimea asta de oameni fără învățătură, care și-a făcut din politică o speculă, poate ea să trateze negoțul ei cu fraze, altfel decât oricare precupeață?"

- Mihail Eminescu în eseul "Fără a avea darul", revista Timpul 10.06.1881, colecția Opere, vol. XII, pag. 203. Eminescu, spre fericirea lui, nu a avut ocazia de a trăi în epoca jegului pseudointelectual republican, infestată cu imposturi neomarxiste gen "România Mare" și agenți provocatori, cu lexic subuman, a la C.V.Tudor.

++++++++++++++++++

"Instead of worrying about whether immigrants can learn English, they will learn English, you need to make sure your child speaks Spanish"

-Sen. Barak Obama candidatul socialist la Președenția SUA, un notoriu prieten al imigrației ilegale, într-un clip pe YouTube 2008

++++++++++++++++++

"The Invisible Power is working to control and enslave mankind. It financed Communism, Fascism, Marxism, Zionism and Socialism. All of these are directed to making the United States a member of a World Government..."

- American Mercury Magazine Decembrie 1957

++++++++++++++++++


 


 Publicație creștină românească, nonprofit și necenzurată. Nonprofit and uncenzored Christian Romanian publication.
C Copyright 1996-2008 Curierul Conservator red. Laurentiu M. Gommel. Materiale pot fi liber publicate, cu mențiunea sursei.
Contact și/sau materialele Dv. la email: