Publicații & alte resurse online. Nr. revizie pagină: 114. Nu cumpărați produse agricole străine! Cumpărați românește!
Capitole media
. Prima pagina
. Internațional
. Antimondializare
. România
. Emigratia romana
. Manipulare media
. Educație
. Sănătate
. Ecologie
. Crestinismul nostru
. Știință
. Monarhia noastră
. Umor
. Papagalul Republican
. Imagini din România
. Pentru Demnitate
. Jurnalism necenzurat
. Știați că...
. Arhiva
. Legături Externe
. Redacția

Scutul Creștin Românesc

.
 
Initiative
. 
Sesizări


Cura noastră de dezintoxicare media. Meniul zilnic pentru sănătatea creierului Dumneavoastră
 

Jurnalism necenzurat, cartea de negăsit, imagini uitate...citiți aici altfel de titluri, de genul celor pe care media republicană centrală le ignoră cu "bună știință". Fișiere interesante pentru biblioteca Dv. virtuală pe care vă invităm deasemenea să le diseminați mai departe.Ce ați lăsat să vă fie distrus: natură, cultura și voia bună creștinească.
Și ce ați primit în schimb?

Programul multimedia Curierul Conservator vă recomandă Dv. următoarele resurse:

Text Sait Audio Video

Lista explicativă aditivi alimentari E (lb. română.)

Marea finanță!! Franc-masonerie? Noua ordine mondială?!! Ce sunt toate astea? O mică introducere în temă (.rtf lb. română.)

Și ce ne intersectează pe noi toate astea, suntem săraci/ocupați/stresați, doar avem alte probleme !? Ce ne privesc pe noi mafiiile și masoneriile?
Informații elementare sunt aici (lb. română)
o carte de bază poate fi vizionată/descărcată aici (lb. română).
o altă bună
parte a răspunsului se găsește aici .
Pentru cel tenace,
încă o resursă se găsește aici. (lb. română.) Structurile complexe
sunt simplificate aici (tentativa unui model reducționist).

NOU!!
Aerosolii chemtrails, nanotehnologiile nano și implantatele microcip, tehnologii de control, expuse pe larg
în podcastul esențial de aici (2 ore, lb. engleză).

Imnul Regal în format MIDI

Is there an invisible link between the Philadelphia experiment, cuantum physics, national socialism and... Go figure this in Dr. FarrellŽs interview! Wow! (MP3, about 40MB)

MS Regele MihaiI în imagini. Flash stream 4 min.

The Anti Humans de Dumitru Bacu. A rather large and detailed text about the devillish mind control program of reeducation at the Pitesti prison, in communist Romania of the 50ies. Despre programul satanist de exterminare si control mintal Pitești, România în format TXT și lb. engleză .

Iar aici găsiți introducerea/prefața celebrului profesor american Revilo Pendleton Oliver (scrisă sub pseudonimul Warren B. Heath) la cartea lui Dumitru Bacu.

Cunoșteți "Efectul Lucifer" rezultatul unui experiment de comportament uman al profesorului Philip Zimbardo, de la universitatea Stanford? Aici se demonstrează practic că orice persoană bună, dreaptă, poate fi transformată într-un oportunist, un colaborator, un monstru, într-un asasin și torționar, atunci când cadrul legal, social este pervertit. Avem aici oare explicația formidabilei decăderi etic-comportamentale a românilor, în timpul -și după- perioada marxistă?

So, you know Dracula... But do you really know that he actually was a real living person, a warrior and a statesman and maybe the inventor of psyops on the battlefields? Here are 2 podcasts with detailled info about his life and the times he lived.

Prince Dracula podcast part I

Prince Dracula podcast part II

Reîntregirea Transilvaniei. MS Regele Mihai I la revenirea instituțiilor statului român în nordvestul Transilvaniei. Acest teritoriu fu pierdut temporar datorită Dictatului de la Viena, un rezultat al subversiunilor maghiare si al presiunilor "aliaților" germani și italieni. Flash stream 1:06 min

O mică listă introductivă, cu membrii marcanți ale diferitelor rețele operative care au concertat operațiunea teroristă din 11.09.2001

Iar aici se găsesc materiale independente pentru studiul aprofundat al odiosului act terorist din 11 septembrie 2001.

Despre masoni si legăturile acestora cu CIA și organizațiile sataniste suaneze, cu implicații în cazuri de corupție, abuz copii, tehnici control mintal și psihiatrie criminală, de Wheeler și Springmeier în PDF ZIPat engleză.

Mihail Eminescu si opera sa politicá, cu analize de exceptie despre istoria, politica si cultura neamului romanesc. Texte de o claritate si actualitate uluitoare. Colecție de articole 1870-1883 (Când pui alături un articol din presa cotidiană, unul scris de către o vedetă a jurnalismului republican, nu poți decât să constați cu oroare gradul suprem de debusolare și dezrădăcinare al românului contemporan. Dezarmant...)

Un podcast care dă de gândit, despre un caz celebru de exorcism eșuat, cel al lui Anneliese Michel. Sperăm că jertfa ei curajoasă și conștientă nu a fost în van, ea a putut la un moment dat alege pentru sine un final mai puțin groaznic, dar s-a decis pentru drumul cel mai teribil, pentru a ne arăta ceva extrem de important. Pe baza istoriei ei a fost îndeaproape realizat filmul Exorcismul lui Emilie Rose. Format mp3.

Masonii bolsevicii, introduc în România pentru prima data în istoria noastră, funcția prezidențială în timpul celei de a doua republici (E vorba de RSR.Se iau în cont numai republicile care au avut instituții și formă juridică reală, și nu cele de genul "republica" de la Ploiești etc.) N.Ceaușescu depune "jurământul" de "presedinte" în 1974. Stream Flash.

Despre cum marea finanță de la Wall Street a finanțat comunismul și revoluția bolșevică. Carte în lb. engleză de A C Sutton. Elementară lucrare care pune reflectorul pe culisele politicii și expune cititorului sistemul diabolic care, simplu spus, consistă în crearea de antagonisme și generarea de conflicte sângeroase, la scară mondială, pt. a acapara astfel mai multă putere și averi fabuloase, datorită controlului și manipulării tuturor părților din conflict. Stategia amintește mult de măcelul cotidian din "teatrul de oprerații" al "luptei antiteroriste" din zilele noastre... Fișier .doc de 922 Kb. Lege, Legalitate, Dreptate, Justiție, Justețe. Toate cuvinte fără nicio legătură comună. Cum, apelând la același vocabular, limba comună spune cu totul altceva decât limbajul legal pervertit. Urmăriți aici și dimensiunea pecuniară... Un podcast (SUA) care adresează chestiunea. Amuzanto-evocator-îngrijorător! Scene calde și umane din viața particulară a Familiei Regale, momente inedite filmate de MS Regele Mihai I. 3:16 min, stream Flash.
Citiți aici un eseu despre responsabilitatea Patriarhului ortodox mason PFP Miron Cristea în trădarea și asasinarea -foarte josnică și simbolică- a elitei mișcării creștine Garda de Fier, la ordinul Regelui trădător Carol II . Text de prof. RP Oliver, SUA 1988.   Familia regala romana si cea imperiala rusa, la o parada din Constanta, 1914 . Stream Flash 3:18 min
Către "Școala întunericului" de Bela Dodd. Un insider despre tactica infiltrării marxiste. Mărturii șocante, un material inestimabil!
Exemple
pentru românii treziti si responsabili, materiale care vă ajută copiii să reziste la ofensiva satanistă new age (noua eră) .
  Parada de 10 Mai 1897 condusă de Regele Carol de România. Stream Flash 28 sec.

Multe au fost scriese despre masonerie, inclusiv multe aiureli. Aici o lucrare serioasă de Jueri Lina: "Arhitecții înșelăciunii" (PDF). Interesantă și pentru că vine din cultura și tradiția de rezistență din estul Europei. Să nu ziceți că n-ați știut...

Despre execuțiile extrajudiciare și terorismul instituționalizat al rețelelor satanist-sioniste CIA-Mossad (unitatea 101/Sayaret Matkal) în cazul asasinării polițistei britanice Yvonne Fletcher. Cu complicitatea elitelor UE de teapa lui Tony Blair. În operațiunea travesti, menită a implica Libia, asasinii au folosit până și muniție tip "plici", fragmetabilă, împotriva unei persoane neînarmate și fără absolut nicio legătură cu afacerile lor criminale! Au furnizat assinii din Sayaret Matkal și acei așaziși "teroriști arabi" ai revoluției din Decembrie 1989? Cartușele găsite erau de fabricație... Alo! Justiția!?

 

Încoronarea Regelui Ferdinandde România 1922. Stream Flash 40 sec.

Mai multe resurse video dar și cărți găsiți aici. O inițiativă personală, o adevărată mină de informații despre noua Ordine Mondială. Unele filme nu funcționează pentru încărcare, dar zecile de cărți disponibile în format .pdf sunt o comoară inestimabilă (engleză).

Pagini de referință absolută despre rețelele sataniste ale elitelor occidentale. Cu nume, mărturii și imagini cutremurătoare despre răpirea, violarea și asasinarea cultică de copii (inclusiv canibalism). Elite care sunt foaaaarte aproape de structurile UE și nu numai...
Dacă vreți să știți exact cine vă conduce, continuați cu lectura cărții lui Marie-Jeanne Van Heeswyck: Bibliografie utilă de căutat "Dincolo de cazul Dutroux", apoi cu cea a lui Sen. John De Camp Bibliografie utilă de căutat Cazul mușamalizat Nebraska. (rarisime dar accesibile gatuit în format PDF!) QED!
 
Masonii niște "proști utili", simpli pioni într-o strategie, pe care numai ei, în naivitatea lor, cred că o pot influența în vreun fel? Cazul pilduitor Chaim Rakeover (alias C.G. Rakovsky) și "Sinfonia roșie" a Dr. Landowsky.O mărturie cutremurătoare a unui inițiat.  

Unele materiale mai vechi listate sau găzduite nu vor fi șterse, deoarece între timp, numeroase alte publicații fac trimitere către aceste date.

Cartea gratuită *
Dispărută pentru o scurtă perioadă de timp, iat-o iară aici:
Util pentru începători este volumul None Dare Call It Conspiracy de Garry Allen.
Un clasic, însă unul foarte actual despre noua ordine. O lucrare zveltă -doar 90 de pagini- dar riguroasă din 1971, despre expansiunea marxismului cu aportul foarte "convingător" al guvernelor pro-mondializare și al nesățiosului capital supranațional. În engleză ( n.b. am fi oferit lucrări similare în lb. română, dar nu există materiale sau autori comparabili în calitate, cât despre prestigiu...)

[conspiracy] Gary Allen - None Dare Call it Conspiracy english rarereactor

None Dare Call It Conspiracy by Gary Allen - Upload a Document to Scribd


Hotărârile sfintelor sinoade ecumenice 1-7 Fișier mic PDF.

Rugul Aprins. Despre Pr. Daniil Tudor de Dr. Antonie Plămădeală. Fișier PDF (720kb).

* E bine că sunt cărți gratuite, dar atunci când acestea vă plac, vă recomandăm să cumparați versiunea tipărită, care are avantaje de... accesibilitate, adăugire de note personale, etc. etc. și sprijină mai ales efortul autorului! O carte cumpărată este liniștitoare, mai ales atunci când cade în dizgrație politică și devine obiectul cenzurii sau mistificării. Astăzi, cu suflul democratist al molohului UE în ceafă, nu este deloc absurd să ne facem iară asemenea gânduri...
Diversificarea mediilor e minunată, dar nu poare face concurență unei cărți tipărite. Rugămintea e deci să nu fim prea ... români în asemenea decizii !

Read this document on Scribd: None Dare Call It Conspiracy by Gary Allen

Viață cu stil

Culinare

Cultura vinului unde n-o aștepta nimeni. Și ce cultură! Perfecțiune la scară enormă, continentală. În curând vom auzi multe despre vinurile americane, până atunci gustați aici un stil bun de viață. Chiar și de la distanță se pot aprecia și gusta peisajele bucolice nord-californiene sau unele deosebite etichete de vinuri, care aproape că ating măiestria unor opere de artă. Se găsesc deasemenea critici interesante despre vinurile internaționale dar nu, aici nu găsiți o prezentare a poșircilor făcute pentru coate-goale, de genul produselor românești a căror publicitate imbecilă ne invadează ecranul TV sfidând orice critică, așa precum vinurile "Babanu" sau Murfatlare kitsch, obscure și tăiate cu zahăr și chimicale care - corecți în stil- fac reclamă cu... deținuții politici ai anilor 1948-1965; aici se întâlnesc numai vinuri de calitate, deștept prezentate, mai ales de genul celor alternative sau "confidențiale".

Dar!
În cele lumești e mereu un "DAR" la mijloc și în cele lumești-românești chiar mai speri să fie un "dar" și un"însă" pe undeva... Iată-l aici! Un sait românesc conscrat vinului și numai vinului, sait interesant, scris bine, chiar stilat și vivace fără a omite a fi util, funcțional, cu informații actuale sau istorice despre vinurile din România. Atenție! Din România și nu românești, deorece de vițele plantate la noi se ocupă mai serios numai francezii, italienii și nemții, în rest paragină, irosire, hoție și prostie...

Saitul plusează prin legătura strânsă pe care o face între români și cultura acestora în relația ancestrală cu vinul. E chiar bine! Bineînțeles că avem și barbariile politic corecte, sidi-dividismele de rigoare, așa că în loc de viticultori, podgoreni sau vinificatori întâlnim "winemakeri" , dar hei! Ombre! Ce vrei?! E de vină educația și cultura de tranziție către... Mă rog.

Saitul oferă tot ce poate oferi, în afara esențialului, adică a unui pahar roșu și focos de vin viu, pe care tocmai mă duc să-l scot din vinoteca din beci, așa că dispar. Poftim? E un Côtes du Rhone Villages, din cel mai vechiuț, care n-are încă gust de centrală nucleară coclită. Noroc și sănătate! Mai multe aici la www.vinul.ro

Heraldică

Un sit francofon cu frumoase exemple de blazoane, steme și alte imagini heraldice europene, pentru cei care respectă tradițiile valoroase, sau pentru cei care vor să se inițieze în această artă, care îmbină talentul artistic cu serioase cunoștințe de istorie și alte aspecte sau expresii semantice. Materiale despre România în paginile Europa Orientală. Tot aici un sub-sit prezintă drapeluri de luptă din Europa, materialul referitor la România fiind -din păcate- egal cu zero. Nu e drept pentru o armată care a avut - fie și numai epsodic- roluri de primă importanță pentru istoria europeană (dacă uităm unele pasaje tragicomice și demente precum cel unde Antonescu declara război Statelor Unite...). Responsabilul sitului face însă un apel către amatori și specialiști, referitor la orice informații utile care ar putea fi furnizate despre diferitele tipuri de stindarde militare românești. Aviz amatorilor români isteți și deja...treziți (Pentru restul republicii o precizare suplimentară: nu, aici dacă vreți să participați, nu câștigați o rablă nemțească și nici nu primiți ajutoare UE sau ceva bere gratis.)

Hobby

Fotografie

Așaaaa! Ne-am amuzat destul cu jucărelele digitale acum revenim la prima iubire, aparatele fotografice analoge, capabile a produce imagini de o calitate la care cele digitale încă mai visează. Trendul de aici și din unele țări "est", care au o serioasă tradiție în arta și tehnica fotografiei*, merge spre filmele de calitate de 35mm sau 6X6, precum cele de la Kodak sau Fuji, mai ales spre cele alb-negru. Materialul poate fi digitalizat industrial sau acasă, cu diferite niveluri de calitate și pentru diverse utilizări, asta cu excepția alb-negrului a cărui multitudine de nuanțe nu poate fi redată fidel pentru exigențele artistice prin digitalizarea uzuală, cu nivelul ei scăzut de 256 biți/punct. Să nu uităm că marile reviste cu imagini forte - National Geogrphic, Geo, Photo etc.- cer expres sau preferă și azi materialul analog, adică peliculă de film (cu o explicație a problematicii digitale aici). Un mic secret sunt aparatele... rusești de fotografiat, care, în marea lor majoritate, sunt etichetate drept copii reușite după sistemele germane ale anilor 30, 40, 50, produse în serii enorme, populare, utiliizatorii cunoscundu-le secretul: aparatele rusești sunt mai fiabile și mai polivalente decât produsele germane. Robuste, exacte (aici un pic de atenție la cumpărare, controlul sovietic al calității avea și scăpări considerabile) și absolut ieftine! Alte mari avantaje: Le iei peste tot cu tine, fac mereu și pe orice vreme clic, nu plâng niciodată după baterii, dar nici tu nu plângi lângă ele dacă se sfarmă, așa cum ar fi în cazul unui Hasselblad, Mamiya, Leica, Canon, Nikon, etc. Dacă cineva deosebit de prost se "ostenește" de ți le fură -pentru că arată scumpe- dai din umeri și mai iei alte 5 bucăți, cu banii pe care-i dai azi pe un rezervor de benzină! Un factor preț-randament imbatabil! Gata cu informația de fond, iată aici un blog american care se dă în vânt după ele! Momente fixate. (Atenție, riscați în consecință să deveniți Kievaholici, Zorkiști, Federaști, Lomogii și Zenitoși fără scăpare, damnați să le colecționați și utilizați oriunde, oricând!!). Pentru cei care simt un junghi la gândul că ar folosi material rusesc -sau german- aici s un perfect sait francofon care prezintă îndeaproape o gamă largă de aparate analogice, în speță de fabricație japoneză.
------------------------------------
* Din păcatre nu și în România, care în afara unor 4-5 cărticele greoaie și indigeste (de genul celei lui Eugen Iarovici, care era un matador local, un fel de "Hedgecoe" de uz intern) și-a văzut de sărăciile ei și n-a avut niciodată o școală fotografică serioasă, de reputație. La rândul ei industria optică bolșevică din RPR/RSR a produs acceptabil numai tehnică militară și nu s-a ocupat de necesitățile fotografilor amatori sau profesioniști, aparatele românești de fotografiat sau de mărit, destinate amatorilor, fiind pe atunci numai rebuturi inutilizabile sau jucării de plastic, de genul aparatelor "Orizont" (salutări de la Holga si Diana cu obligatoria trimitere către saitul lomografiic). In România interesul pentru fotografie crește, digitalele au redus pentru amatori timpul, prețul și durerile facerii unei imagini (lucru care din păcate se vede prea des...), efortul fotografilor amatori români fiind acum considerabil aceștia venind tărișor din urmă (Aici un for de masă, care se ocupă de estetism, această trăsătură de bază a omului civilizat, eradicată de bolșevici și redescoperită acum, după trecerea uraganului tâmp al proletcultismului ). E clar! Interesul crește, în 2007 s-a organizat o a doua tabără de fotografie -la Bușteni- dar totul nu poate ține loc de școală serioasă, care să ne facă un oarecare renume în materie. Dar cel serios, care vrea să avanseze cu minime costuri, poate găsi pe net o multitudine de surse educative, inclusiv cel de aici. Ce mai rămâne de găsit ar mai fi și o societate civilizată, cultă, deschisă, care sprijină și lasă talentele să se realizeze, dar pentru asta avem doar străinătatea și emigrarea, nu-i așa?!!

Tehnică

Util, cu un pronunțat caracter social și dovada unui anumit grad de civilizație, transportul public are și latura sa... estetică. Din păcate paginile sunt și o mărturie despre înlăturarea treptată și vicleană a tehnicii românești cu produsele occidentale, în totalitate vechituri și produse slabe, altfel neconcurențiale, care nu s-ar fi vândut nicăieri de nu ar fi intervenit pentru ele demolatorii oligarhi și antiromâni care ne conduc. O inițiativă privată a D-lui Ștefan Pușcașu, de vizitat.
Aici un sit despre transportul public în București precum și alte locuri.
Tot aici găsiți și imagini cu locomotive CFR (etc.) clasate deasemenea perfect, cu motoare rafinate de căutare, așa cum se cuvine. State of the art cum se zice pe neoromână. De vizitat neapărat, mai ales paginile cu pozele utilajelor din trecut, pe lângă elementul nostalgic paginile sunt și o fântână de informații, mai ales dacă sunteți istoric tehnic, scenarist/scenograf, pictor sau desenator de benzi desenate! Limba română precum și alte limbi.

Sub ploaia de rable nemțești și americane importate din RFG și aiurea, o veche marcă de autoturisme românești, OLTCIT-ul rămâne de neuitat și își mai are încă fanii săi imperturbabili și loiali (atât în țară cât și în străinătate!).
Un sit de informații utile, în limba engleză aici. Și un alt sit românesc aici, pagini pe care se pot citi foarte multe informații de fond, dar mai ales, se pot vedea mașini reale, întreținute și personalizate admirabil de către proprietari
Tot pe acest site puteți accesa materiale despre prestigioasa și performanta marcă -defunctă- ARO (mașină copiată in extenso și de firma Mercedes în seria "G"), firmă națională care din păcate a fost sugrumată și distrusă cu rea intenție de către trădătorii care au pus mâna pe putere (demontată prin "privatizarea" criminală a APAPS sub infractorul mason Mușetescu Ovidiu sau prin acte precum achiziția de mașini militare uzate americane, importuri "mijlocite" personal de prizidient Băsescu Traian, măsuri administrative ce au dat lovitura de grație uzinei românești din Câmpulung).
Aici către muzeul tehnic Dimitrie Leonida. Din păcate de la relocarea și reamenajarea sa din 1935, când o generație de mari români a reorganizat și vitalizat rețeaua de muzee naționale, nu s-a mai fîacut mare lucru aici. Exponate puține, prăfuite, date în "grija" unor debili nemotivați, fără orizont intelectual și fără dragoste de detaliu. Situl e din păcate pe măsură. Nimic nu stârnește admirație și interes tinerelor generații, condamnate de republicani la soarta de viitori căpșunari planetari.Yauza, yauza, yauza (versiunea suaneză a lui "i-auzi frate")!!! Să râdem cu Stanii și Branii din instituțiile republicane: Azi!!! Tadaaaaa!!!
Autoritatea Nationalaă pt. Cercetare Științifică (ANCS). Site unde ești invitat în noiembrie la termenele evenimentelor actuale din... octombrie, site deasemenea plin de haioase strategii, planuri, declarații bombastice și manevre monumentale de cuvinte bine asortate dar cu.... ZERO realizări palpabile și utile. Toate problemele erei noastre, de genul energie, poluare, alienare, dezumanizare, trec ca apa peste bolovanii republicani. Nici măcar pozele de pe site nu sunt românești, le-au luat de pe un CD de 3 lei cu fotografii de tip stock, dar în fața unei asemenea priveliști dezolante a cercetării românești, nu este nici un mister de ce specialiștii de imagine și comunicație au recurs la asemenea soluții. Cercetare românească de performanță care aduce binefaceri concrete cotidianului românesc sau universal ?! Aiurea! Site tipic de vrăjeala republicană, realizare epocală a amețiților de birocrați, care vâneză pe banii contribuabilului muștele de pe Dâmbovița. Pe cine cred ei oare că pot prosti ? Acesta rămâne un mister... evident de cercetat.
Blog cu multe poze de arhitectură industrială românească, în special turnuri. O coerentă declarație estetică și socială. De văzut!
Dacă ai ajuns să citești până aici, ai deci ai o minte creatoare, cu înclinații tehnice! Atunci sigur ai și spațiul adecvat ,unde îți realizezi practic ideile -ca să nu zicem obsesiile- electro-mecanico-.... Crezi că ai văzut totul în viață sau pe net? Aici ai câteva exemple de ateliere personale. (Atenție, unele imagini pot fi tulburătoare pentru electroniștii amatori!)

Grădinărit

Interesant pentru cei cu mâna și inima verde, care iubesc grădinăritul și cultivarea plantelor. Dacă ai absolvit stadiul cu pruni-varză-tomate vrei să te aventurezi ceva mai departe, în grădinăritul exotic și exclusiv. O idee bună e si vizitarea acestui sit californian care se ocupă de cultivarea plantelor deosebite. Succes!
Cum gerezi un formidabil patrimoniu natural, de varietate și dimesiune continentală ? Corect prin instituții reale cu activitate reală îe teren, prin legi adecvate decent aplicate, prin apropierea de om și necesitățile sale de ex. ca agricultor, proprietar de păduri, vânător sau ecologist. Educația este însă fundamentul pe care clădești dezvoltarea inteligentă și protejarea efectivă a patrimoniului natural. Iată aici un exemplu de temeinicie, viziune clară și acțiune. Cine caută ceva asemănător prin maldărul de mizerie din România, dă numai de legi fără aplicație reală, de dezinteres public, giurumelism profesional, de birocrați putreziți pe scune și de obișnuiții pungași care fură banii tuturor proiectelor la care -între două furturi și o bere rece- s-au căznit fanfaronii "responsabili" din București. Singura speranță pentru protecția și dezvoltarea ineligentă a mediului în România râmâne deci educația pe care familiile o dau direct copiilor, un fel de 7 ani ecologici de acasă! Idei și resurse pentru această întreprindere aici!

Muzică

În chestiuni culinare probabil că nu poți înlătura suprema competență și calitate franceză, care excelează în felul bucatelor, prezentarea lor, împreună cu arta desăvârșită a servirii mâncărurilor și băuturilor alese, de ultima bineînțeles te poți bucura numai dacă ai învățat micul secret, acela care-l face pe ospătarul francez să-ți danseze maleabil și servil împrejur, lucru care din păcate nu prea este la îndemâna turistului neexperimentat... Tot la capitolul hedonism, dar acuma în chestiunea muzicii vii, moderne, etalonul este anglosaxon și pentru a fi și mai exact, el este american. Multitudina și calitatea ieșită din comun a muzicii suaneze contemporane este întrecută poate numai de numărul imens al artiștilor, al tradițiilor și diverselor curente. A te orienta aici, presupune aceeași cultură vastă precum în domeniul muzicii clasice. Dar cum și unde poți să începi, dacă nu vrei să rămâi la nivelul manelismelor românești , sau dacă dorești să depășești repede faza fredonatului ageamiu?! Acum 30 de ani era clar, discuri de la prieteni și bișnițari (hello elite republicane!) sau rămâneai înțepenit în fața radioului, pentru a asculta cap-coadă, la Europa Liberă, perfecta emisiune Metronom a lui Cornel Chiriac. O făceam nu numai noi, asta o făcea tot blocul de est. Marxiștii jegoși l-au asasinat, au băgat cuțitul în el, emisiunea e istorie. Dar azi ce faci?! Cel puțin în romaniadă, în ciuda numărului imens de posturi, nu există nimic serios, numai comerț, vrăjeală și prea prostul gust românesc, cel care se automultiplică și în domeniul muzicii, nestânjenit, cu încăpățânare constantă, mioritică. Dar e scăpare! Există de curând antidot, Emisiunea care ne salvează ziua și ne poate îmbogăți cunoștințele: Little Steven' s Underground Garage a lui Stevie Van Zandt (Hăăă! Aici puiule, aici!), da e el, cel de la E Street Band (Ahhh Jungleland ...). Saitul oficial e de găsit aici. Un șou muzical enciclopedic de 2 ore, care se leagă perfect, cu zeci de trupe și interpreți de ieri, de azi și de viitor. Juri că emisiunea e un neverosimil ecou a lui Chiriac! De aici nu mai e nimic de zis, numai de ascultat. În SUA, sunt cam 1 milion de ascultători pe săptămână, iar de curând, îl putem asculta în fiecare sâmbătă și în Europa, în nouă țări, anume acolo unde trupele americane sunt staționate. Pentru orarul actual căutați aici, pe acest sait. Apropos shouri radiofonice muzicale: am menționat cel ueber-cool al lui Bob Dylan sau cel -încă- enigmatic al lui Bachman? Nu?! Atunci aici e o legătură caldă, canadiană.
Astea da repere radiofonice, cel puțin pentru noi emigrații, cei care nu dăm 2 bani pe emisiunile românești, profund și deplin imbecile, produse de agenții republicani de influență, emisiuni care sunt difuzate săptămânal pe obscure stații locale radio de prin Occident!

Acum repede, repede, ca să nu le facem nedreptate britanicilor! N-ai fost încă pe aici? Înseamnă că nu ești încă! Treci repede de faza de larvă și învață aici despre sensul anilor 60 și cultura pop, văzută prin perspectiva The Who! Muzicienii muzicienilor cu un mesaj forte. Forget manele și alte schelălăituri carpato-dunărene la modă! Iar aici sunt câteva imagini inedite, inclusiv câteva piese unice din colecția lor de instrumente și ampuri, bineînțeles e vorba de cele pe care Moon și Townshend le-au lăsat întregi.
Iar aici iei pulsul muzicii contemporane country (genre care în mod uimitor, nu a fost -încă- acaparat total de spiritul satanist, extrem comercial, așa precum 90% din curentele rock-rap-pop). Răsfirat pe diverse sub-curente vivace, de la folk la bluegrass, southern, zydeco/cajun și altele, country-ul e o muzică vie, cinstită, care trăiește prin lirica umană -fiind prin definiție și de la ora zero- aproape de problemele și dilemele noastre reale, cotidiene, asta bineînțeles numai dacă ai reușit să te desprinzi, ca om liber, de perspectiva culturală confortabilă -dar cam limitată- a viermelui târâtor cu trei neuroni. Dacă nu, poți servi mai departe muzica românească de azi, împănată de tembelisme și interminabilele renvârteli în căldare ale textelor gen "ochii tăi" și "inima mea", bronzaj și mirosuri tari all inclusive! Dacă nu o prea rupi la engleză, pierzi partea cea mai tare a acestei muzici, dar tot te poți mulțumi cu un twang select de Telecaster, cu un solo de chitară steel și un refren catchy de honky-tonk.
American Country Countdown dă azi unitatea de măsură muzicală și lirică. Forget "de gustibus...", mizează pe valoare! Hă!?? Coun-cum-try-ce?! Află aici cu ce se mănâncă asta. Și dacă ești un fan înrăit, cu un kilometraj de country avansat la bord, atunci desigur cunoști originalul anilor 70,eră în care genul și-a făcut marea ieșire în lume prin monștrii săi sacri, Cash, Wynette, Parton, Nelson, Haggard...
Dacă ești un fan plin de rafinament și deja un cunoscător al genului, atunci în mod sigur vei aprecia mult acest blog pe nume COWBOY NICK'S BLOG OF TWANG, mai ales FABULOASA sa arhivă de pe sait, unde dai sigur de perle inedite! YYYYhhaaaa!

Hei! Pssssst! Și acum încă un mic secret. Alt country, ruda mai săracă a countryului s-a mutat pe șest din Nashville, vatră venerabilă, dar care aruncă azi ochiade lacome și prea intense spre stilul pop.Timpanul unora nu rezistă bine la prea multe Shanya Twaine și Kid Roci. Country-ul alternativ e azi la el acasă în Texas. Cine vrea o colecție sigură, de calitate durabilă, pe lângă valorile consacrate mainstream, la modă, gen Mc Graw, Montgomery-Gentry, Chestnutt, Lady Antebellum, Sugarland... cumpără CD-urile artiștilor Alt(ernative) Country, o Lucinda Williams, un Trent Tomlinson, niște Power of County, o Terri Hendrix (lucrări ceva mai dificil de găsit uneori, datorită distribuției acestora, făcută exclusiv prin casele independente de discuri, dar hey! e 2009 și te descurci doară! numai bani/timp să ai)...
Recomandare "Menue Complete" pentru o seară lungă country:
La ochi merge bine:
Felul 1: The Thing Called Love
de Peter Bogndanovich cu River Phoenix, Dermot Mulroney, Samantha Mathis, Sandra Bullock. Film simplu și cinstit (asta atât cât pot fi cele 24 de cadre pe secundă produse de Ștrul Ghiul cu nesătulii din Hollywood!).
Felul 2: Walk the Line de James Mangold cu Joaquin Phoenix și Reese Witherspoon. Film biografic despre viața lui Johnny Cash, oscarizat.
Felul 3: The Ballad of Bering Strait de Nina Gilden Seavey cu Natasha Borzilova și o serie bine asortată de Ivani. Fascinația country ajunsă hăt în stepele Rusiei, atrage o trupă rusească de muzcieni în... Nashville, un soi de reportaj cineverite, ceva mai... altceva.
Desert pentru urechi: Slavă serverelor performante și fatpipe-lor, internetul ne eliberează de oblgația apăsătoare de a cosuma exclusiv mediile cretinizate și țigănite din România; odată desprinși de comentariile imbecile, showmasterii retardați și schelălăitul manelelor pe care românii -sărăntoci sau țigăniți- au ajuns să-l numească muzică, numai curiozitatea și factura personală devin limitele fezabilului. O idee bună ar fi un raid pe la radiourile country prezente online. Pentru country de bază, curentul mainstream, se recomandă...
181.fm, Kicking Country (departamentul country-bluegrass) post unde puteți asculta valorile consacrate ale mașinii de ton și mălai din Nashville. Pentru alternativ country și clasicii anilor 40-50-60 ai genului...
soma.fm e poate una dintre cele mai bune adrese online. "Moral dubios dar muzical impecabil", asta conform sloganului din jingles, aici dai de streamuri bune, unde, mai ales pe la finele săptămânii, poți pili la finesurile gustibusului tău, sau altfel, până la finalul cunoscut, până cazi din șa...
(Ținuta obligatorie: cizme, jeanși, cămăși cu carouri și cravată bolo musai. De Tacos, floricele, fripturi de vacă și Corona vă interesați singuri.)

 


Willie Nelson veteran country

Esprit

România fu o țară plină de spirit, umor și dor de viață bună. Umorul mai ales, era una dintre trăsăturile esențiale ale romănului adevărat. Dincolo de Păcală era Bulă, acel român eroizat și adulat în bancurile populare cu metehnele și mai ales cu obsesiile lui, fiind pracic versiunea secolului XX a lui Păcală. În România reală, autentică, întâlneai dincolo de glumă și banc o cultură sofisticată a umorului, cu scriitori, teatre și actori dedicați exclusiv zâmbetului complice sau hohotului delirant de râs. Am avut titani precum un Constantin Tănase, un Birlic, un Toma Caragiu, un Dem Rădulescu, un Octavian Cotescu , Amza Pellea, Puiu Călinescu... mai avem încă un Marin Moraru, un Jean Constantin, toți actori deosebiți sau de geniu care, în ciuda diferitelor cenzuri instaurate de puterea cretină, au avut creații deosebite, de prima mână.

Azi lucrurule s-au schimbat în mod radical și imbecilitatea împreunată musai cu obscenul și cultul minorității, au devenit programatic principalele caracteristici ale umorului neo-românesc; joarsele care populează proiecte precum Academia Cațavencu, Divertis, Vacanța Mare șamd, împroșcă și toarnă tot fellul de gunoaie și inepții mincinoase și suburbane peste publicul cititor, spectator și mai ales asupra telespectatorilor.

Statul republican la rândul său, fiind la noi forma organizată și legalizată a imbecilității, se coboară la nivelul uzual al așteptărilor, e adică ignorant și iresponsabil față de valorile consacrate și este dezinteresat față de talentele tinere care sigur există pe undeva. Greii umorului românesc sunt marginalizați și nu se pot explima în cadrul adecvat pe care îl merită. (Exemplu de umor trist: o scenă a maestrului Jean Constantin, un ultim mohican, care pentru a subzista azi, se vede obligat a se vinde într-un șou la un supermaket de cacao...).

Lucrul nu este întâmplător! Această condiționare și depravare
*, sunt exigențele celor care publică și mai ales finanțează noul umor -profund neromânesc- deoarece numai oamenii proști, debusolați și depravați nu opun nicio rezistență matrapazlâcurilor puterii și spolierii sistematice. Un lucru au învâțat împielițații cocoțați în vârful societății românești: umorul e deosebit de periculos și subversiv atunci când ascute și formează drept spiritele unui om care poate -și trebuie!- să fie liber. Niște cinici depravați și tâmpiți care cârâie aiurea prin colțuri, nu opun nicio rezistență serioasă, coerentă, mai ales pentru că nu pricep nimic de nimic!

Și acum ce ne facem? Plângem pe mormântul umorului și spiritului românesc și ne tăvălim în puful amintirilor (aici ar fi saitul ideal)** ? Facem o revoluție a umoriștilor ofuscați și punem joarsele la perete, pentru percutarea de aerisiri suplimentare?!! Naaaa! Până una-alta așteptăm generații mai luminate și între timp, ca să nu ne abrutizăm totalmente, intrăm în ilegalitate, consumând umor de calitate, care azi se întâmplă să provină numai din străinătate.

Producțiille americane, franceze dar înainte de toate cele britanice, sunt un reper umoristic absolut. Mai multe aici.

-------------------------
*
Spectatorului român de azi, în loc de cultură populară și tradiție autentică, i se varsă lăturile melodramatice gen telenovele cu titlul "Inimă de Țigan" unde i se îndoctrinează tradițiile și viața țîgănească, tot jegul coroziv al universului țigănesc cu problemele și viața "țiganilor tradiționaliști " și altor grupuri minoritare, ca și cum astea ar fi esența spiritului și spațiului româneasc. Știm că și în acest mod pseudo-cultural, se pregătește mental țara, pentru a fi declarată un spațiu legitim al tuturor țiganilor pribegi, ceea ce e un subproiect al noii istorii și culturi comune europene, la care se lucrează de zor în centrele masoneriei; ca de obicei dacă realitatea... adevărată nu corepunde...realității, atunci societatea trebuie adaptată concepțiilor de rasă și de ideologie. După muzică, civism, etică, e oare de mirare că și umorul s-a țigănit în România LOR??! Deja vu!

** Și dacă cititorul vrea să se agațe de paiul unei minuscule speranțe, cum cea că probabil umorul românesc de azi nu-i -fără niciun drept de apel- chiar ultima javră râioasă, atunci se recomandă o incursiune rece în abisul umorului german, hârdăul absolut al galaxiei, și poate chiar dincolo de ea. Un zero absolut, mai rău decât "umorul" nemțesc, nu e practic posibil și nici imaginabil pentru spiritul uman! O caracteristică valabilă pentru întreaga producție cultural-artistică germană, care în treacăt fie zis, stă smirnă sub umbra ideologică a masoneriei. În România, așa cum e -sau cum nu mai e- ea, restul culturii arată mult mai bine, asta dacă sărim generoși peste prestația "liichelelor" și cea a altor minoritari corozivi, încrustati din oficiu în sistemul culturnik republican. Educarea corectă, corespunzătoare în cadrul familiilor de buni români e singura armă civilizatoare pe care o mai avem pentru a ne salva spiritul și esența, inclusiv și nu la urma urmei și ...umorul nostru de calitate... Să nu uităm să o folosim!

..................................................................................

N.B. Internetul e ultrarapid dar foarte efemer! Linkurile sunt funcționale la data publicării lor, dar după unele zile, unele legături pot deveni "eroare 404", asta datorită schimbării sau ștergerii conținuturilor de pe serverele exterioare, un lucru care nu depinde de noi. Antidot? Treceți mai des pe aici.
Jurnalism necenzurat, un stil nou, dincolo de formulele stereotipe din media tradițională. Nu suntem responsabili pt. conținutul articolelor către care facem trimitere prin link, citație sau alte tehnici. Informațiile sunt puse la dispoziție conform Chartei ONU pentru Drepturile Omului, în scop educațional și/sau de divertisment.


Numai media alternativă, care-și dovedește independența veritabilă prin diversitatea surselor și mai ales prin lipsa intereselor pecuniare, este remediul împotriva descreștinării și intoxicării zilnice.
 

 

 

 

 

Publicitate

Despre unele publicatii românești

Anunț important cu privire la unele publicații online românești din RR!
ATENȚIE: Serverele (pentru străinătate?) ale publicației Tricolorul, și "România Mare" încercă să execute/instaleze viruși la accesarea /deschiderea paginilor html! Tipul: exploatare gen heuristic. Pozitiv: Publicația Cotidianul a întrerupt din 04.2008 practica sa de instalare a unor asemenea viruși.

Legături externe:

Documents

Religie

Aici către micile dar foarte frumoasele pagini ale Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi din România (BOSVR), Mitropolia din Slătioara. Cea mai veritabilă formă de ortodoxie nealterată, nereformată și românească.

Ortodoxie instituționalizată în versiunea sa românească, modernizată și alterată conform cerințelor diverselor forme de organizare statală care s-au perindat pe actualul teritoriu locuit de români. Către Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române (BOR) .

Pagini cu pilde și scolastică ortodoxă generală. Utile pentru multe aspecte din viață și pentru deciziile noastre cotidiene, fie dintre cele mai mari sau cele mai mărunte.

Sait alternativ ortodox Tot jegul republican de securiști reciclați și uzualii semințari subumani își varsă fierea împotriva acestui site. Unora le cade greu la stomac faptul că românul de azi vrea să se informeze din surse diverse, să tragă liber concluzii, și să se exprime articulat, civilizat, coerent, așa că acești irecuperabili, care azi mimează pe evlavioșii, nu se privează de a sluți totul pe ce pun mâna, inclusiv munca celor de la acest sait. Saitul e departe de a fi perfect, paginile au unele lacune și sunt evtl. în construcție, dar asta nu trebuie considerat a fi un handicap major. Saiturile întreținute de emigrați inimoși, suferă cronic ori de lipsuri economice, ori de criză de timp alocat și au o logistică aproximativă care iese în evidență pe ici și colo. Regulă aproximativă: cu cât un sait sau o organizație din emigrație funcționează mai perfect, cu atât suntem martorii unei operații conduse de "specialiștii" din București, sau de către alte organizații suspecte, mai mult sau mai puțin concurente (gherete masone, structuri concurențiale, anti, intoxicări, derute etc).

Biserica Ortodoxă Americană cu Episcopia Ortodoxă Română din America este alegerea de tradiție, minte și inimă a sute de mii de enoriași români antimarxiști (și mulți antirepublicani !!). Liberă de "preoți" securiști (neosecuriști?) și de alți gradați însărcinați cu misiuni speciale, de dubios caracter religios și comunitar, BOA are însă problemele ei serioase, precum unele scandaluri de moralitate și o gestionare materială vicioasă, care a atras atenția IRS-ului (ancheta 1994-2006).
În acest moment structurile organizatorice ale emigraților români, sunt pe cale de a fi subordonate administrativ Bisericii republicane românești (BOR), care până acum activează paralel și concurențial în SUA.

Vreți să aflați mai multe despre infiltrarea masonă, satanistă, în BOR, împreună cu unele detalii despre posibila asasinare a celui care a fost Patriarhul Teoctist?
Vizitați atunci acest sait foarte riguros, clar și demistificator. Un bun creștin, fie acesta ortodox sau catolic, nu trebuie să fie un ignorant credul!

Sait românesc ortodox cu o largă arie tematică. Intreținut în mod regulat, având un departament foarte util de actualități, dar punctul forte sunt poate nenumăratele cărți, care pot fi citite direct, online (resurse ante-Scribd...)

Sait cu informații utile despre Ortodoxie: biblie online, calendare, rânduieli și multe alte legături către resurse suplimentare. Dacă aici nu găsești ceea ce cauți, atunci e aproape sigur că materialul nu există!

Saitul oficial al greco-catolicilor din România e aici și e interesant. Fără munca, dăruirea și inteligența acestor grecocatolici, aport adus cu sacrificii de-a lungul secolelor, nu ar exista azi o Românie pe harta politică a Europei. Dacă doctrinar nu sunt apreciați de "unii", atunci trebuiesc măcar admirați pentru felul lor roditor de a trăi și a munci atât creștinește cât și românește.

Catolicismul instituționalizat în Vatican/Roma

Către saitul catolic al Contrareformei (vs. Vatican II), mișcare tradiționalistă salvatoare, antimasonă, condusă de către ilustrul și neobositul Abbe Georges de Nantes.

Aici către un sait catolic riguros, coerent și angajat, care decriptează hățâișul lexic și capcanele "civilizației" sataniste moderne. Catolicinsight, un instrument util dar și o mărturie că un creștin adevărat nu trebuie să fie prost și îngăduitor cu toți și toate (cel puțin unul catolic...)

Către un sait american cu o sumedenie de informații utile, pentru cei care sunt interesați în mod special de ravagiile facute de infiltrarea satanistă masonă în sânul înaltului cler catolic. Materiale detailate despre masonul Papa Ioan XXIII și revoluția sa: Conciliul Vatican II.

Catolicismul împotriva mondializării și controlului satanist deghizat în "reformă". Vocea Catolică Britania, care nu tace, precum alte voci... "creștine".

Tot universul catolicismului francofon. Sait util, de calitate deosebită, cu numeroase opțiuni de căutare.

Site catolic autentic de factură tradiționalistă, inițiativă trează, vigilentă, de rezistență tip Grass Roots.

Sait al Bisericii Armene, SUA.

Sait al Biserici Ortodoxe Copte Egiptene.(lb. engleză)

Sait creștin, cu materiale din scolastica și tradiția Est și Vest. Interesant pentru lărgirea perspectivei creștine. Adevaratul dialog al Reunirii? Deasemenea cu materiale, extrem de forte, concise, la obiect, pe teme din actualitate.

Păcat! Muți creștini nu mai văd azi pădurea (mesajul creștinesc) din cauza pomilor (prelații și instituțiile hrăpărețe, bățoase și arțăgoase). Saitul american de aici alintă, cautând numitorul comun creștinesc și Spiritul Bibliei (sola scriptura!) într-o formă umană, angajată și accesibilă tuturor minților și inimilor demne de un nume. Saitul, lipsit de o denominație tutelară doctrinară și fără aerele docte implicite, oferă materiale utile pentru creștini și evreii mesianiști.
Aici, în sub-pagină- e ascunsă și o perlă deosebită, așazisul Cod Isus, care este încastrat în textul original al Vechiului Testament (Isaia), atestându-l fără echivoc pe Isus Christos ca fiind adevăratul Mesia.
Și aici, o altă sub-pagină ne deschide ochii despre secta lunaticilor sataniști care se autodeclară "religie" : musulmanii.

Nețarimii? Nu cunoșteți multe despre evreii mesianiști? Certamente o sectă, fără aere instituționale, certamente cu tendință politică, certamente necritică față de unele excrescențe talmudice, certamente aproximativă la lecțiile de istorie și caustică la adresa creștinilor și a unora dintre rânduielile lor, DAR, reprezintă oare acest exercițiu -mai mult de ordin intelectual- care nu-L neagă pe Isus Christos -nici Mesajul Său și nici Misiunea sa Mesianică- un soi de verigă pierdută între iudaismul fariseic și un Creștinism uneori prea diluat, prea rătăcit și prea fragmentat? Interesant, chiar dacă micul sait ridică mai multe întrebări decât ne poate da răspunsuri. Sait valoros și pentru că nu se autoanihilează prin absurde sincretisme panteiste, de genul celor plăcute noii ordini mondiale, aici aveți o legătura.
iar aici aveți altă versiune, ceva mai personală, a acestui curent spiritual.

Naturei Karta: Iudaism veritabil, ortodox, curent tradiționalist de tip talmudic, eliberat de doctrina politică sionistă (SUA).

Sait evreiesc cu materiale mixte, diverse, o fuziune între scolastica talmudică a iudaismui cu aspecte cotidiene politice, economice și sociale. Eliberat de balastul sionisto-satanist.

Azi trăim sub o mare presiune ideologică ocultă. Principalele strategii sunt relativizarea valorilor Creștine și răstălmăcirea adevărurilor absolute, doctrinare, pentru a dezmembra ființa Creștină veritabilă, cea păstrată în sânul bisericilor legitime, apostolice. Sectele și cultele eretice sunt armele LOR de bază. Aici aveți noțiunile clarificatoare.

Social

Dacă a sosit cândva la noi timpul unei filosofii, acum după crimele, alienarea și găunoșenia marxismului, atunci pentru antroposofia lui Rudolf Steiner e ora (și nu, aceasta NU este critică, sau în vreun fel concurențială Creștinismului sau unor ideologii politice curente precum democrația etc. etc.). Aici afli cum navighezi într-o opera stufoasă de 330 de volume, care nu lasă practic neatins niciun milimetru al existenșei umane. Traducerile românești sunt bune (scribd.com!), însă extrem de puține, și provin de la autori cu un stil extrem de variat, nefiind în plus, nici omologate de Rudolf Steiner Nachlassverwaltung din Elveția. Dacă nu aveți norocul de a stăpânii sigur limba germană, atunci resursele engleze sunt alternativa cea mai serioasă și cea mai fidelă textelor originale (datorită profesionalismului și deontologiei elevate). Ne scapă oare o educație antroposofică de brutele egoiste, imbecile, troglodite, nesimțite, create de marxism și tranziție?

Educație nobilă sau condiționare și josnică manipulare mintală? Diferența se face mai ales prin ascuțirea spiritului de discernământ și cunoașterea aprofundată a mecanismelor de manipulare mintală și inginerie socială. Mai multe pe acest mare sait.

Și dacă ne-am încumeta cu bicicleta prin București? Un site care începe să conceapă o asemenea alternativă de transport. Ca întotdeauna, creierul și banii acestui proiect -inclusiv pentru inițiativele promovate aici- vin din occident,iar mușchiul pentru gumă și pedale e mioritic. E frumos!

Mai multe despre moși și strămoși. aici un site american de cercetare genealogică exemplară. Poate dați aici de urma celor mulți, care au emigrat în SUA. Apreciabil e efortul deosebit, care pune la dispoziția cititorului un munte de informații structurate, până și imagini cu pietrele funerare din ingrijitele cimitire americane, populate de arbori falnici și gazon tăiat, fără balcanisme mioritice, fără câini vagabonzi, copii abandonați, bălării luxuriante, gunoaie și țigani vioi care șterpelesc florile depuse de catre vizitatori. Ce minune!

Lupta masonilor contra unei societăți drepte și sigure este seculară. Politica instituțiilor prin care aceștia lucrează anonim, propagă sistematic promiscuitatea și încurajează toată gama de mizerie umană, de la sminteală până la crima cea mai brutală. Rata criminalității reale (simțită cotidian dincolo de statistici) este în continuă creștere, atât în UE cât și în Rep. România, toată grija LOR "frățească" fiind îndreptată către bunăstarea elementelor criminale și nu către victime. Astfel EI au câștigat aici în Europa bătălia în chestiunea controlului armelor personale, singura soluție care ar putea da cetățeanului un grad ridicat de securitate, dar care -bineînțeles- este azi practic interzisă la noi. Aici un site american care explică necesitatea armei personale precum și informații despre campania coordonată și gălăgioasă a susnumiților "EI", contra ceea ce este de fapt un drept elementar uman, drept asupra căruia fiecare cetățean ar trebui să poată decide liber, după cum dorește. Aceasta cu atât mai mult cu cât criminalii nu se sinchisesc de legile draconice, atunci când e vorba de procuarea unei arme și nici nu se încurcă cu idea că ar putea primi o ripostă serioasă în timpul comiterii actului criminal. Jocul este evident! Este inutil de adăugat faptul că "elitele" adică EI -și acoliții LOR care ne guvernează/ mint/ controlează/ exploatează- au liber acces la arme de toate calibrele și toate tipurile!

Episoade către noua eră totalitară a oligarhiei mondialiste. De peste 2 decenii se constată existența unei strategii clare de spoliere a populației de armele de apărare aflate în posesie personală. Placa turnantă a strategiei este crearea de incidente dureroase, așazise "derapaje"gen Columbine, Duneblane, etc. în care oameni nevinovați sunt masacrați sistematic cu arme de foc, iar aceste evenimente triste sunt imediat speculate mediatic, politic și juridic de către elitele oculte, spre confiscarea armamentului și muniției. Vizate sunt mai ales SUA, Australia, Franța, RFG, Regatul Unit. Aici un sait care analizează o asemenea înscenare emblematică: Masacrul Port Arthur.

Lupta decisivă contra (sau pentru) criminalitate se dă azi -tot pe tărâmul zis juridic- în ceea ce constă chestiunea pedepsei capitale. Un site american explică aici necesitatea și unele aspecte importante, de detaliu, ale pedepsei capitale legale (nu precum execuțiile LOR extrajudiciare!).

Aici un sait care poate ajuta la găsirea copiiilor dispăruți. Zeci de cazuri al unui fenomen îngrijorător de extins în Romania.

Iar aici un site internațional dedicat apărării minorilor împotriva răpitorilor sexuali

Valori, Adevăruri

- Legitimitatea puterii:

Situl oficial al Casei Regale, Familia Regală a României

Aici către situl oficial al ASR Prințul Radu de Hohenzollern

Aici către blogul ASR Principele Radu de Hohenzollern Veringen

Aici către situl oficial al celei mai prestigioase monarhii din lume cea din Marea Britanie Aceste pagini sunt practic imposibil de întrecut, atât din punct de vedere al conținutului cât și al funcționalității sau al estetetismului adecvat. Dar se știe: Ei britanicii au și de unde, au și cu cine, au și pentru cine, mai au și de ce...

O serioasă inițiativă cetățeneasecă tip forum, pentru sprijinirea monarhiei în Franța. Titlul exact: Association France Royaliste
La tradition capétienne au service du pays réel
Royalisme et chrétienté
Patrimoine royal français

Aici francezii... adevărați -nu dintre cei cu creierul spălat constant de la grădiniță la universitate- fac un lucru extrem de dificil în țara sinistrei revoluții franceze. Ce găsim? Calitate, democrație reală și diversitate, așa după cum reiese din mulțimea materilelor postate.

- Puterea nelegitimă:

Aici e un sit al neo-securiștilor, ceva de genul defunctei "Tribuna României", dar mult mai modern. Situl e mai mult conceput pentru românii din emigrația economică a ultimilor valuri -problemă- de disperați. Acest sait tricotează de ani la o curioasă inițiativă transnațională, de activare la comandă, a tuturor asociațiilor și inițiativelor LOR. Proiectul se numește Rețeaua (!) Românească (sic) Romanian Network. Ghiciți acum cine -și de unde- dă ordinul de acțiune! Ar fi mai mult decât și-ar fi putut EI închipui că pot realiza, asta de când tot se chinuiesc acești mototoli să încalece și să manipuleze diaspora românească! (MAE are și un program de modernizare a acestui tip de platformă!.) Dar foarte probabil, cu "materialul" uman al emigrației românești de azi, șansele LOR de succes nu arată rău de loc (să vedem și câte parohii BOR se vor alătura -lipa,lipa- acestei rețele republicane)...

Sunteți la curent cu știrile din actualitatea provinciei românești Basarabia?

- Pace

Site de inițiative pentru pace și dialog între israelieni și palestinieni: Guș Șalom

Platforma Philadelphia

Demascarea mecanismelor criminale ale sionismului impostor

Site în memoria lui Rachel Corrie, militantă pacifistă, asasinată de sioniștii israelieni în 2003

Aici către fundația pacifistă Rachel Corrie.

- Consumatorul inteligent:

Când banul tău poate face diferența între crimă, control, poluare și spoliere vs. o lume dreaptă, curată și liberă.
BASF
Bayer
Dow
Du Pont
Monsanto
Imperial Chemical Industries
Novartis/
Ciba Geigy
Rhone Poulenc
Hoechst/
Aventis/
Austra-Zeneca
De ce produsele acestor corporații trebuiesc boicotate.

(Pentru ce valori aveți inițiativă serioasă, cetățenească, dincolo de propriile necesități și instinctele primare? Care e "treaba" cu inițiativa? Inițiativa cetățenească, adică Oamenii fac altceva decât să ridice din umeri, ca apoi să se uite la TV, să bea toată ziua bere sau cafea și să trăncănească aiurea, așa precum ginta degradată de bolșevism și turbocapitalism a semințarilor bipezi ai republicii de pe Dâmbovița. Numai prin inițiativă și solidaritate pot neamurile să-și garanteze continuitatea și numai prin inițiativă proprie fermă și solidaritate generoasă, în numele principiilor supreme, divine, își pot justifica acestea rațiunea de a fi.)

Economie

Căpușa austriacă + ciocoiul republican = Un exemplu clar de înaltă trădare republicană. Aici un document incriminatoriu, care a stat la baza înstrăinării societății PETROM S.A. Compania națională a fost vândută mafiei energiei din Austria pentru ridicola sumă de 700 mil. dolari SUA, inclusiv zăcămintele petroliere dar și patrimoniu public cultural, românesc! ( ex. Castelul din Balc, o insulă de cultură românescă pierdută, în mijlocul unor puternice comunități maghiare și de țigani). Detalii elementare financiare -despre bonitate și fluxul real al banilor- au fost cenzurate la publicarea documentului de mafia republicană. Nu uitați că mafia energiei, generează -pe lângă trafic, alimente, apă și finanțe- cea mai importantă sursă masonă de venituri, făcute ilegal și sistematic pe spinarea oamenilor normali, ca mine și ca tine. Așa se întâmplă cănd marele banditism controleză absolut toate instituțiile din România!

Utilitarul celor isteți

Dacă Wikipedia este colacul de salvare al elevului cu un management judicios al timpului (formerly known as: "leneș"), resursele lui Khan pot oferi (gratuit!) o ieșire din impas, pentru studentul conștiincios (și poliglot). Saitul lui oferă explicații multimedia pe diverse teme de studiu avansat, -veritabile meditații la distanță- la un frumos standard științific, care pot fi cel puțin suplimentare unui studiu performant, motivat. Totul este aici la khanacademy.org, loc pe unde s-ar zice că trece cu predilecție și un anume Bill Gates...

Acum nu trebuie să vă limitaținumai la ofertele online de educație superioară oferite în România, care sunt scumpe și slăbuțe sau de-a dreptul hoațe și ridicole gen " Univ. Spiru Haret" ("Aspiră Bănet" LOL) etc. Aici puteți arunca o privire la cursurile -gratuite!!- oferite de Stanford, Yale sau Harvard, și alte universități americane. Dacă aceste mostre nu pot înlocui un studiu întreg, ele ne oferă măcar noțiuni esențiale de calitate și nivel superior, noțiuni de care România duce lipsă de decenii (educația românească antebelică corespundea odată celor mai înalte standarde profesionale și morale).

Aici către saitul singurului post serios de televiziune civilizată, europeană, care poate fi recepționat în România: TV5 (lb. franceză). Cu un program generalist și gratuit, realizat profesionist și relativ echilibrat*, este o bulă de oxigen, un binevenit contrast la mixtura de imbecilitate, trivialitate, lichelism și pură țigănie, etalată zilnic pe toate posturile TV românești.
(* bineînțeles dacă punem în paranteză mitologia lor republicană, reflexele sioniste ce sunt prezente în toate circumstanțele, anticreștinismul virulent, homofilia, darwinismul pueril, ecolo-fascismul și cultul minorității, toate acestea fiind patimile practicate principial de către jurnaliștii și artiștii francezi; principii impuse din păcate deasemenea colaboratorilor francofoni de alte naționalități, care publică și activează în cadrul TV5 Europe-TV5 Monde. Coteria cu spiritul luciferic republican și eurocratist e evidentă.)

Aici către DEX, dicționarul român explicativ în versiunea practică, online, un sait inconturnabil pentru iubitorii -din ce în ce mai rari- ai limbii române. Cu unele lacune, fiind de multe ori nu prea... explicativ, dar e treabă românească din România, sunt deci unele lucruri la care trebuie să (nu) ne așteptăm.

Aici către Webster's un bun dicționar englezesc, cu adevărat explicativ, profesionist până în ultimul detaliu.

Aici către un util dicționar interactiv român-englez și viceversa.

Diplomația: antecamera istoriei. Un sait util și dinamic, pe măsura vitezei cu care lucrurile sunt azi mișcate. Un mic efort comparativ va dezvălui mai ales lipsa de calitate a diplomației/diplomaților republicani, dar asta sigur nu-i o noutate pt. Dv.

Aici către un site care ușurează emigrarea organizată către Statele Unite ale Americii. Mult succes!!!

Portret colectiv cu manivele, hoți, trepăduși, criminali și alți bipezi care ne populează mediile centrale și manualele de povești politico-fantastice (istorie, economie, "științe" sociale et comp.). Figuri politice pe scurt, de la cei duși, prin cei cu biografia scurtată din diferite motive, până la vajnicii contemporani.

Aici către resursele așanumitei Federații a Oamenilor de Știință Americani, unde sunt prezentate documente importante din administrația americană. Resurse elementare, exemplare, ale cetățeanului treaz și responsabil, deci -foarte probabil- nimic interesant și util pentru cetățenii din România de azi...

Transparență radicală!

Cine-și mai face azi peste măsură griji pentru căpșoarele noastre și ceea ce noi gândim, zicem dar mai ales scriem/facem?
Mătura Wikipedia!
Recomandăm această adresă
, unde cu ajutorul unui soft dezvoltat de Virgil Griffith, puteți constata repede cine "editează", adică cine intră cu foarfeca și cenzurează Wikipedia, o resursă unanim lăudată ca fiind "liberă" "deschisă" și "democratică", dar care în realitate ne-a învățat cu totul altceva.